• tebax

    5 min metoden fungerar!!!

    Till TS,

    Jag ser inget fel med metoden om inget annat fungerar. Skönt att höra att det finns en sista utväg sen om det inte skulle fungera med någon annan metod.

  • tebax

    CloudBerry the 1st skrev 2009-06-04 11:23:41 följande:


    Men för all del, sabba anknytningen hur mycket ni vill men mår ungen dåligt eller blir otrygg och rädd av sig när den blir äldre så kan ni kanske lista ut varför.
    hmm.. ja jag är verkligen jätterädd av mig. BUHU! Min mamma lät mig sova i min egna säng från att jag var 2 månader och jag skrek endel. Men inte fan är det något jag minns , och jag och min mamma har världens bästa kontakt än idag. sååå...
  • tebax
    Dr Mupp skrev 2009-06-04 13:13:59 följande:
    min pappa slog mig när jag var barn. Vi har bra kontakt idag. Då måste det betyda att det är ok att slå barn.
    men är det att jämföra ? Ett barn skriker, men det är naturligt. Orkar inte diskutera detta med en svärm av desperata husfruar :)
  • tebax
    Mieria skrev 2009-06-04 13:21:10 följande:
    Ja det är naturligt. Eftersom det vill något. Det är barnets sätt att göra dig uppmärksam på att något behov är otillfredställt. Hur kan man ha missat detta? :´)
    Så ni menar på fullaste allvar att ni ger precis allt som barnen vill ha ? Alltså jag hänger inte med.. Så om erat barn börjar störtgråta i affären och vill ha godis så är det sjääävklart att ni köper det eftersom han/hon gråter??
  • tebax
    UllaBella skrev 2009-06-04 13:33:15 följande:
    Vad trött jag blir på såna här inlägg. Så fort man inte håller med, så ska ALLT runt omkring också vara dåligt. Allt är inte svart eller vitt. Bara för att man inte anser att det är en bra metod därför att det kränker barnet och man som förälder inte vill att det ska gråta sig till sömns, så betyder det inte att man automatiskt låter barnet få som det vill så fort det gnäller eller gråter. Det är en stor skillnad på gråt och gnäll!!
    ja men acceptera att alla inte tycker lika om allt
  • tebax
    Mieria skrev 2009-06-04 13:38:29 följande:
    Det har du iof jävligt rätt i. Det finns folk som tycker att det är fint att ha sex med sina barn också. Men tyvärr kommer folk som gör sina barn illa på olika vis att behöva tampas med oss som tycker annorlunda. Eftersom det normala är att man vill vårda sina barn.
    jag har inte påstått att JAG använder mig av metoden , jag säger bara att jag tycker alla gör som dom vill. När det gäller det här alltså..
  • tebax
    Mieria skrev 2009-06-04 13:42:45 följande:
    Du får såklart tycka vad du vill : ) Jag lägger mig i om jag anser att ett barn far illa. Jag tycker inte att för'ldrar får göra som de vill med sina barn Men så menade du säkert inte heller. Det handlar bara om vad man tror. Du tror inte att metoden är skadlig så du gör inget väsen av det. Jag tror att metoden är skadlig så jag väsnas Liksom du säkert skulle säga ifrån om du trodde att något var skadligt för ett litet barn. Är du med på hur jag menar?
    absolut! Där står vi på samma plan.
Svar på tråden 5 min metoden fungerar!!!