Inlägg från: engstrom2007 |Visa alla inlägg
  • engstrom2007

    5 min metoden fungerar!!!

    Vad är detta för ställe ständigt får man höra att man måste sova med sina barn, amma, inte ha rutiner och absolut inte testa 5min metoden. Men ge er tills att det blir olagligt att låta sitt barn gråta så finns det inte något att diskutera. Nej det är inte barn misshandel även om alla barn experter säger det här på fl., tills det står i lagboken. Och all denna diskussion om psyket lägg ner det är inget som säger att det vi eller ni gör kommer resultera till något bra, man gör det man tror är bäst. Och skulle det då bli att mitt barn blir psykiskt rubbad för att han har rutiner och får sova själv får jag stå för det då. Det roliga är att ni som ständigt kritiserar värkar bomb säkra på att ert sätt är rätt det ska bli roligt att se vart fram tiden ger era barn. Sluta kritisera andra för vad de gör, gör det ni anser är rätt och om det skulle ge bra resultat var stolta för det istället. Till aspenbäck GRATTIS

  • engstrom2007

    Till linda 84. Men vad vill du komma fram till. Jag förstår att du inte tycker det är bra och inte gör så med ditt/dina barn, men varför kan du inte förstå att vi tycker det. Vi gör inte detta för att vi alla är trötta och egoistiska utan jag tror att många som jag anser att det är ett bra och rätt sätt annars hade vi inte gjort det. Vi anser inte alls som du att det är fel, skadligt och även misshandel för då hade vi inte gjort det. Vill du bevisa motsatsen får du komma tillbaka om 17år och då jag vet vad mitt föräldraskap gett för resultat. Tills dess är det bara tycke om hur man bör göra för att vara en bra förälder. Det är ingen av er som vet vad detta kommer att ge för resultat. Jag tycker ni ska sluta oroa er för andras barn och skötta era egna. Låt oss andra glädjas av att våra barn sover bra takvare metod hit och metod dit. Du behöver inte oroa dig för mitt barn han sover lugnt och stilla i sin säng från 19 till 7 varje dag och det är han nöjd med, även om det innebar veckor av lite gråt när han var 7v.

  • engstrom2007

    Barngråter!!!!!! Roligt det ska bli för er varje gång ert/era barn vill ha något i affären, den har ju lärt sig att mamma gör allt bara jag gråter. Istället för att försäkra sig om att barnet har fått allt den behöver och sen om den är missnöjd få barnet att förstå att det är bra nu, nu ska vi inte göra annat en sova t.ex. Det finns tussen sätt att ge sitt barn kärlek och trygghet det omfattar inte bara att lyfta upp sitt barn när det gråter. För mig visar jag det genom att inte agera för att vissa att allt är bra det finns inget att vara rädd för. För dig är det inte så, lika olika som vi är lär våra barn också bli och det är inget någon av oss lider av.

  • engstrom2007

    Kalla det vad ni vill. Jag har förstått att ni anser att det är det som bygger trycka och stabilla barn som resulterrar att man senare i livet kan säga nej och att ert/era man förstår ett nej tack vara ert sätt att uppfostra. Till skilnad från er är jag en gnytta mer ödemjuk och hoppas att mitt sätt att uppfostra kommer leda till precis samma resultat. Om det inte är fallet vet jag inte, det är bara att venta och se. Och om det inte blir fallet får jag stå för det inte för er eller någon annan. Utan för mig själv och mitt barn. Varför är detta så svårt att förstå? Det finns inget tippat med barn uppfostran det borde ni veta som är så på lästa och allmänbildande man gör det man anser är rätt, men ingen vet vad som bli rätt,inte ni heller tro det eller ej.

  • engstrom2007

    Jag tror du förstod precis vad det stod, men du verkar ha mycket lättare att förödmjuka och göra narr av alla som inte tycker och tänker som du. Inte bästa sättet att nå fram med sitt budskap. Själv är jag dyslektiker, men jag tror jag når fram till dig ändå.
    Kalla det vad ni vill. Jag har förstått att ni anser att det ni gör skapar trygga och stabila barn som resulterar att man senare i livet kan säga nej och att ert/era man förstår ett nej tack vara ert sätt att uppfostra. Till skillnad från er är jag en gnutta mer ödemjuk och hoppas att mitt sätt att uppfostra kommer leda till precis samma resultat. Om det blir så, vet jag inte. Det är bara att vänta och se. Och om det inte blir så, får jag stå för det. Inte för er eller någon annan, utan för mig själv och mitt barn. Varför är detta så svårt att förstå? Det finns inga garantier med barn uppfostran det borde ni veta som är så på lästa och allmänbildande man gör det man anser är rätt, men ingen vet vad det kommer resultera till, inte ni heller tro det eller ej.
    Hoppas du förstår nu!!!

Svar på tråden 5 min metoden fungerar!!!