• Elsans
  Äldre 8 Jun 09:23
  24149 visningar
  724 svar
  724
  24149

  5 min metoden fungerar!!!

  För mig det dåliga i 5mm inte om huruvida barnet får men av det senare i livet för det vet jag ingening om (dock har jag en kompis och hennes mamma som hävdar bestämt att hon är som hon är pga att hon 5mmats) utan det viktiga är att barnet faktiskt mår dåligt under tiden det utförs. Att hjälplöst skrika efter sin mamam/pappa och bli igonerad.

  iövrigt undrar jag som allfrida: hur står ni ut!?

 • Elsans
  Äldre 8 Jun 17:37
  Queen70 skrev 2009-06-08 11:10:34 följande:
  Jag håller med. Skador på tilliten kan oftast repareras någotsånär på lång sikt, men HUR kan man låta barnet lida medans det håller på?? Fattar inte hur det får till?? Deras gråt skär ju i mamma hjärtat, varenda instinkt skriker ju att man ska ta upp och trösta sitt barn...... Åsa A skrev 2009-06-08 09:23:01 följande:
  Precis och det måste ju kännas fel! jag kan inte förstå hur det inte kan kännas fel nör ens bebis skriker och man ignorerar den och känns det så fel så ÄR det fel.

  bobusch: 3 månader!!? har du ens läst infon om 5mm?? den rekomenderas från 5 månader om jag inte minns fel och jo det är lika fel att låta barnet skrika även fast det "bara" är vid sänggående. Jag håller med dig om att man själv måste må bra för att kunna vara en bra mamma men jag tycker att det är förjävligt hur det uttrycket missbrukas för att kunna behandla sin bebis illa.
 • Elsans
  Äldre 9 Jun 06:57

  Bobusch: somsagt: har du ens läst infon om 5mm, eftersom du gjort mot en så liten bebis menar jag?? Hur stod du ut med att lämna din bebis ensam när hon skrek efter dig??

  Somsagt har jag en kompis som blivit utsatt för 5mm som bebis och både hon och henens mamma är övertygade om att hon är som hon är, tex otrygg med en extrem hemlängtan, pga detta. Dock är det ju omöljigt att veta hur hon hade varit om hon inte hade 5mmats, precis som de barn som mår sååå bra trots 5mm vet man ju inte hur de hade varit utan den.

Svar på tråden 5 min metoden fungerar!!!
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.