• Mieria

    5 min metoden fungerar!!!

    Apmor2 skrev 2009-06-04 16:02:53 följande:
    vet inte vem som sa att dom mår bra, dom tar iaf ingen skada av det. Ska barn bara jollra o le? alla har rätt till att gråta och skrika och visa andra negativa känslor. Men man måste lära sitt barn att hantera sina neg känslor..
    Ja det måste man. När de kan förstå det själva! Inte när de är nyfödda!
  • Mieria
    Apmor2 skrev 2009-06-04 16:04:59 följande:
    det e lungt, tror soc inte skulle höja på ögonbrynet för att ett barn råkat somna gråtandes Min son hade en period då han somnade så fårt man gick in i toaletten, det kanske var misshandel att lära honom att somna på sin säng istället för på toan
    Nej men de skulle höja på ögonbrynen om någon berättade att en mamma varje kväll lämnade sitt spädbarn ensamt och vägrade gå in i samma rum som barnet när det grät. På allvar.
  • Mieria
    Apmor2 skrev 2009-06-04 16:05:53 följande:
    ok var har du fått det ifrån?
    Sunt förnuft! Man sliter inte ett barn ur livmodern och lämnar det i ensamhet. Det säger sig själv och behöver inte förklaras för en frisk människa.
  • Mieria
    Apmor2 skrev 2009-06-04 16:07:25 följande:
    men vem har sagt att man inte går in när barnet gråter? På allvar.
    Fmm. På allvar.
  • Mieria
    UllaBella skrev 2009-06-04 16:09:52 följande:
    Ja, men varför ska de behöva skrika sig till sömns? Det ska väl vara en skön och avslappnad stund!? Jag sover oftast inte bra om jag gråter mig till sömns och vill ha min man nära och han inte är där. Barn har väl också behov av närhet, de är väl människor de också!
    Det är det jag sitter och talar för liksom..
  • Mieria
    Apmor2 skrev 2009-06-04 16:11:05 följande:
    ok vem har lämnat sitt spädbarn i ensamhet? jag tror nog att du behöver lite mer erfaranhet och kanske läsa på lite mer..
    Men lägg ner nu! När jag trodde att fmm gick ut på att man gick in till barnet ändå fick jag höra att jag behöver läsa på och nu ska jag läsa på för att jag INTE tror det. Stabil metod!
  • Mieria
    Aprilin skrev 2009-06-04 16:10:48 följande:
    Halleluja! Tack! Vill också rekommendera alla supermammor som bryr sig om barnens behov att bli medlemmar i ECPAT och Rädda Barnen om ni inte redan är det. Det finns ju barn som råkar ännu värre ut än TS lilla teling....
    Mm så man ska inte bry sig om ett barn som har brutit benet eftersom det finns de barn som brutit både ben och armar?? Man kan faktiskt bry sig om både små och stora ting Men ja, jag håller med om att man bör göra en insats och inte bara klaga.
  • Mieria
    Apmor2 skrev 2009-06-04 16:11:05 följande:
    ok vem har lämnat sitt spädbarn i ensamhet? jag tror nog att du behöver lite mer erfaranhet och kanske läsa på lite mer..
    Om du läser i tråden ser du ju folk som berättar att de lämnat sina barn ensamma hur länge som helst..
  • Mieria
    linda6 skrev 2009-06-04 16:15:07 följande:
    jag tror att man kanske behöver ha barn själv och skaffa sig egna erfarenheter hur man har det på kvällarna vid läggning / på dagarna osv för jag tror det är ganska dumt att sitta här och säga till föräldrar hur dom ska uppfostra sina barn när man själv inte har någon erfarenhet av att uppfostra...och vad det innebär att ha ett lite liv att ta hand om dygnet runt.
    Hahaha det var det dummaste jag läst., Man behöver alltså ha egna biologiska barn för att veta vad man har för värderingar?? Där spottade du alla adoptivföräldrar i sverige i ansiktet! Jag har inte FÖTT barn nej. Mer än så vet du inte!
Svar på tråden 5 min metoden fungerar!!!