Inlägg från: cadalinen |Visa alla inlägg
  • cadalinen

    Värnamobor (inom jönköpingslän med :-D )

    Hej! Jag försökte starta en liknande tråd, men det verkade inte som att det var så många som hittade dit! Eller så är det helt enkelt inte så värst många härifrån...
    Men jag ansluter mig gärna hit! :)

    Jag var på första ultraljudet igår, blev flyttad från 13+2 till 10+5. Det kändes lite trist, har precis gått o känt att det var skönt att klara de magiska 13, men så är man knappt ens nära... Men allt såg ju bra ut nu i alla fall, och det var en liten därinne, så det kändes skönt att höra! :)

  • cadalinen

    Tack, tack!

    Ja, det kan ju inte vara bra att flytta så om de inte är helt säkra! Nu mätte hon ju bara hjässa-stjärt, så det borde ju inte vara så tokigt!
    Hur långt har du gått nu?

    Jag bor i Forsheda, vart bor du?

  • cadalinen

    Oj vad roligt! Ja då är du ju en bit på vägen!

    Okej! Jag är 24, har inte bott här så länge, är inflyttad från Östergötland! Är inte ens säker på vart kyrkogatan ligger, men jag kan väl gissa att det är i närheten av kyrkan?

    Vagnar o sånt har jag inte ens hunnit börja fundera över! Jag och min sambo har sammanlagt 9 syskonbarn, så jag tror att vi kommer att kunna "ta över" någon helt hyffsad vagn! Får väl se hur det blir när det närmar sig...

    Funderar mer över bil... Det måste vi göra något åt, vi har en varsin på grund av att vi bägge har långt till jobben, men båda är lite äldre modell, och säkerhetsbältena är korta i dem så det är MYCKET svårt att spänna fast runt en barnstol (vi har testat med flera...syskonbarn...)! Senast när jag var hos min syster var vi tre som hjälptes åt att spänna hennes minsting! hehe! Det är i alla fall inget jag vill bekymra mig om sen! Dags att börja spana...

  • cadalinen

    hehe, jag rapar o fiser konstant...helvrickat känns det! Men det är typ på jobbet o så, när jag håller emot som jag börjar känna mig smått illamående istället. Är i v 12 nu, o har bara spytt 3 ggr, det är jag glad för. Har ju hört om dem som spytt sig genom halva graviditeten... Stackare. Det önskar jag inte någon!

    Idag är det en vecka kvar till nästa ultraljud, längtar nästan, så att man får se att den har utvecklats enligt hennes tabell! :) Blev lite nervös sist över att bli flyttad så mycket bakåt...

    Grattis Miraklet09 till den nya lägenheten!

  • cadalinen

    Jag har också köpt åksjuketabletter idag, inte kul att behöva må halvdåligt när man ska vara social med alla över helgen! Vi får hoppas att de fungerar!

    Ett råd jag fick av min syster (om du också har köpt Postafen), är att ta dem innan man går o lägger sig precis. Man kan bli väldigt trött eller dåsig av dem annars, men eftersom de verkar i 12 timmar så sover man bättre och mår inte dåligt på förmiddagen!

  • cadalinen

    Halloj på er!

    Idag ska vi in på nupp-ul, försök nummer två! Hoppas bara att allt är bra där inne! Innan det ska vi åka till lilla Reftele en sväng, alltid roligt med utflykter!

    Härligt fin dag idag, alla är väl ute o solar o badar, om de inte jobbar såklart!? Jag har turen att vara ledig hela dagen, så lite ska man ju hinna njuta!

    Roligt att fler hittar hit, jag känner ju inte överdrivet många här i bygden sen innan! Kul att du var så nära, fiisan! Var jobbar du någonstans? Jag själv jobbar i Bredaryd, så det är visst lite rotation på alla...

  • cadalinen

    Japp, i Värnamo... :) Funderar på om man ska ta o fråga om man får köpa en bild... Någon som har gjort nupp där o vet om man får köpa då?

  • cadalinen

    Allt gick bra idag, fick vara inne två gånger för busen ville inte ligga som tanten ville! Det blev att gå ner till fiket o ta en räkbaguette, det satt ju i övrigt fint, och sen gå tillbaka efter en halvtimma igen. Andra gången gick det bättre, och hon kunde konstatera att risken var mycket låg, det kändes skönt att höra! Men bäst var ju att se att den hade växt precis rätt enligt kurvan och att det var liv o rörelse därinne! Fick nu bf 31/12! Men jag ska nog försöka att inte pricka det! Hellre en januaribebis, för dess egen skull också!

    Om någon skulle vara nyfiken nog att gå in på min sida så ser ni att jag har lagt upp bilden som vi fick. Första gången när vi kom in idag frågade vi om vi kunde få köpa en, men hon sa att eftersom hon var sen sedan innan och vi inte hade så mycket tid så kunde hon tyvärr inte göra en sådan. Men när vi sedan kom tillbaka o krabaten var samarbetsvillig så sa hon, nu när vi ändå har tid så kan ni ju få en bild här. Så tack vare en besvärlig bebis så fick vi en bild i alla fall...men det hör inte till vanligheterna vad jag förstod!

  • cadalinen

    Tack tack! Tyckte det med!
    Ja, försöka får man ju... Samtidigt ser jag inte fram emot nyårsdagen heller, syrran har redan en dotter som är född då! Tråkigt om kusinerna skulle dela samma dag... eller vad skulle ni tycka?

Svar på tråden Värnamobor (inom jönköpingslän med :-D )