• daax

    Värnamobor (inom jönköpingslän med :-D )

    Är också från VMO, plussade i veckan, gå det vägen så bli det inte fören feb 2010.

  • daax

    Tack alla
    Är ju tidigt än, så man vågar inte slappna av.
    Däremot håller jag nog på att rapar ihjälp mig , är lätt illamående hela tiden.

  • daax
    Miraklet09 skrev 2009-06-15 20:07:15 följande:
     du ska nog se det går bra  Jag flöt bara med, tiden försvinner så snabbt ah det ha ja med mellanåt, fy tusan jobbigt :-P
    Är visserligen tacksam så länge man slipper att spy!.
    Inskrivningen bli den 6 juli, känns som en evighet dit...
  • daax

    Usch har spytt 2 ggr nu. Har köpt åksjuktabletter. Tur att man är lite ledig nu i midsommar.

  • daax
    cadalinen skrev 2009-06-18 19:26:42 följande:
    Jag har också köpt åksjuketabletter idag, inte kul att behöva må halvdåligt när man ska vara social med alla över helgen! Vi får hoppas att de fungerar! Ett råd jag fick av min syster (om du också har köpt Postafen), är att ta dem innan man går o lägger sig precis. Man kan bli väldigt trött eller dåsig av dem annars, men eftersom de verkar i 12 timmar så sover man bättre och mår inte dåligt på förmiddagen!
    ah vad bra, då kanske man slipper illamåendet under tiden man jobbar. Hoppas också att dom ska fungera, jag håller på att bli tokig. Har tom rapat så mycket så jag har ont i bröstet
  • daax

    Har fått recept på tabletter för illamående! peppar peppar så hjälper dom.

    Kul att fler har hittat hit

  • daax
    cadalinen skrev 2009-06-25 17:03:01 följande:
    Allt gick bra idag, fick vara inne två gånger för busen ville inte ligga som tanten ville! Det blev att gå ner till fiket o ta en räkbaguette, det satt ju i övrigt fint, och sen gå tillbaka efter en halvtimma igen. Andra gången gick det bättre, och hon kunde konstatera att risken var mycket låg, det kändes skönt att höra! Men bäst var ju att se att den hade växt precis rätt enligt kurvan och att det var liv o rörelse därinne! Fick nu bf 31/12! Men jag ska nog försöka att inte pricka det! Hellre en januaribebis, för dess egen skull också! Om någon skulle vara nyfiken nog att gå in på min sida så ser ni att jag har lagt upp bilden som vi fick. Första gången när vi kom in idag frågade vi om vi kunde få köpa en, men hon sa att eftersom hon var sen sedan innan och vi inte hade så mycket tid så kunde hon tyvärr inte göra en sådan. Men när vi sedan kom tillbaka o krabaten var samarbetsvillig så sa hon, nu när vi ändå har tid så kan ni ju få en bild här. Så tack vare en besvärlig bebis så fick vi en bild i alla fall...men det hör inte till vanligheterna vad jag förstod!
    Bilden var ju jätttebra!.
    Du få försöka att knipa ihop tills efter nyår då
  • daax

    Har varit en runda i JPKG. Har shoppat lite kläder, samt smygkollat lite på barnsaker . Få vänta några månader med att börja och handla, är lite för tidigt en för en annan.

  • daax

    Jag bruka åka och bada utanför Bor, furen, och även på en pytteliten badplats utanför Hånger. Förra sommaren var man nästan helt själv där , men sist var det rätt många.

    På måndag ska vi skriva in oss. Har inte varit på den första, hälsokontrollen, eftersom det fanns bara 2 tider som jag ej kunde. Ni som är inskrivna i Värnamo, var händer första gången? . Hur lång tid ta det?.

  • daax
    Miraklet09 skrev 2009-07-04 12:46:05 följande:
    nicet, vi har inget körkort/bil så har svårt förflytta oss Det tog inte alls så lång tid man snacka mest, tar blodprov, vikt och massa massa papper och tusan haha otur för mig för ja har tappat bort den ena lappen om amning elle vad de va man ska ha med till bb sen :-P opps liksom
    Mycket information på en gång med andra ord
Svar på tråden Värnamobor (inom jönköpingslän med :-D )