• Saga09

    Hysteriska kvinnors testfest 5

    Ah nu hittade jag med :)

    tack tack *s*

    hur har alla det idag?

  • Saga09

    Hej allihopa :)

    Nu börjar det bli grått lagom tills det att man får gå hem.. är det typiskt eller? *s*

    Crazyhannah - ja tröttheten denna trötthet *gäsp* jag hoppas med att den släpper snart. Hade ju såna vansinniga problem i början med detta och precis när det mer eller mindre släppt kom det tillbaka... jippie...
    Jag är i vecka 27 nu - kan knappt förstå själv vart tiden har tagit vägen.... hoppas få reda på vad det är för kön på den lilla nästa vecka :) spännande..

    Gumpan - åh vad spännande :) Hoppas på plus nu då *s*

  • Saga09

    Crazyhannah... ja men eller hur? Vart har tiden egentligen tagit vägen kan man fråga sig.. *s*
    Ja det ska bli spännande att få veta vad det är som döljer sig därinne *s* tycker det sparkas mest hela tiden så det är säkert en pojke.. haha men nej vad vet jag.

    Jag berättar sen efter midsommar vad det blir för nåt tror jag nog :)

  • Saga09

    Hej hopp,

    Finally tisdag.. *s* eller vad säger man. Har jobbat sen förra måndagen och börjar bli liiiiiite trött nu.. men fredag får jag iaf vara ledig :)

    Susie
    Näe jag vet inte heller hur fort veckorna har gått egentligen det är helt sjukt. Vi ska på 3D ultraljud den 18:e så precis före midsommar, ska bli så himla spännande att se vad det är för nåt om de nu kan se det.. den är ju som sagt en aning större nu än vad den var vid förra UL :)

    Lilla T
    Ja det känns verkligen helt otroligt att ha kommit såhär långt på så kort tid känns det ju som *s* alla veckor är ju lika långa men om jag säger att från vecka 12 har tiden fullkomligt sprungit förbi.. nu har jag ju bara sommaren kvar att jobba och sen ska jag vara ledig med bebis.. konstigt på ett sätt.

    Gumpan
    Få se vad testerna visar sen då - jag hoppas att en spolning kan bota vad det nu är som har förhindrat en graviditet hittills....

    kram

  • Saga09

    Hej tjejer :)

    Hänger här och läser en del men har inte kunnat skriva så mkt pga trassel med min hand... :(
    Hela högerhanden är mer eller mindre bortdomnad - förmodligen nerver som ligger i kläm vad jag har fått höra och ska till nån arbetsterapeuft ( eller hur 17 det nu stavas ) nästa tisdag *suck*

    Imorgon är det äntligen dags för UL igen *s* lääääängtar

    På midsommar åker jag hem till mina föräldrar och umgås med syster och sambo så det blir trevligt hoppas jag.

    Kram

  • Saga09

    Hejsan,

    Tänkte passa på att önska alla en riktigt trevlig midsommar :)

    UL idag visade en energisk liten tjej som flaxade på rätt så bra *s*. En helt fantastisk upplevelse :)

    Kram

  • Saga09

    Hejsan :)

    Lilla T - jo jag var bombsäker på att det var en pojke - iallafall till 99% *s* men fel hade jag tydligen. Nu när jag tittar på magen kan jag ju se att den är väldigt rund samt att den sitter väldigt lågt.. sen om det betraktas som en tjejmage vet jag inte men en liten tjej är det iallafall där :)

    Gumpan - 3D var häfigt - det kan jag varmt rekommendera vare sig man vill vet vad barnet har för kön eller inte.. *s* man såg att lilltjejen rörde en hel del på sig vilket jag ju känner för magen guppar hela tiden.. haha. Annars låg hon med foten i ansiktet, hur bekvämt det än nu kan vara.. *s* men till slut så rullade hon typ runt så hon låg med ryggen uppåt och då var tittstunden över.. *s*

    Imorgon ska jag äntligen få hjälp med min hand hoppas jag för nu börjar det bli jobbigt.. usch.

Svar på tråden Hysteriska kvinnors testfest 5