• icka76

    God middag girls!

    Hannah: Dui kan inte säga A och inte B, nu är vi supernyfikna på vad det preliminära könet är Skönt att bebben mår fint och växer som h*n ska.

    Gumpan: Väntar med spänning på ditt test i morgon. Du har inget att oroa dig inför spolningen. Om det gör ont så är det bara för ett kort, kort tag.

    Susie: Sjukgymnasten kollade axeln jättenoggrannt och kom fram till att jag inte hade några som helst muskler kvar i axeln, nada. Det kunde förklara varför det såg ut som den fortfarande är ur led.

    EGO: SItter här på BIM-1-2 och har inga som helst symtom förutom jäkligt ont i ländryggen och höfterna. Vilket kan bero på att jag bara ligger på rygg, vilket jag inte är van vid. Vill ju känna nått i allafall så här inför BIM

  • icka76

    Gumpan: Jag har inte använt den axeln på ett år snart, den har ju varit helt obrukbar. Nu ska jag börja träna upp den igen.

    LillaT: Hoppas du har rätt

  • icka76

    Vad söta ni är tjejer! Här blir det med all säkerhet inget pluss denna månaden. Tempen störtdök idag och mensvärken har börjat. Men jag vägrar deppa ihop för det. Nästa månad ska jag ligga på min spikmatta varje dag, köra med värmekudde och massage innan sex vid äl och proppa i mig massor av vitaminer.

    Fattar inte heller varför det ska vara så svårt. Vi har ju lyckats en gång innan. Men ska man vara ärlig så var detta bara vårt andra riktiga försök efter ma:t så det var väl att hoppas för mycket. Om det inte har tagit sig på 2 kurer till (augusti) så ska jag be om att få gå vidare med sprutor. Läkaren har sagt att jag själv får bestämma när jag vill göra det. Nästa cykel ska jag även göra ett VUL innan äl för att se hur slemhinnan ser ut, kan vara den som spökar.

    Gumpan: Håller tummar och tår att allt ser ok ut och att det inte gör ont.

  • icka76

    Susie: Jag ska börja experimentera med spikmattan denna månaden. Tänker på vad Lollo sa att det gäller att vara mjuk och ha bra cirkulation i bäckenet och runt livmodern. Sambon blev lika deppig som jag nu över mensen och har lovat att göra allt han kan inför nästa äl. Jag sa även att om inget händer när vi går över till sprutbehandling så vill jag att vi ska sätta upp oss i adoptionskö och gå utbildningen. Han tittade lite skumt på mig men han protesterade inte. Det är helt sjukt vad man står ut med mycket för att få en bebis. Jag är så grymt avundsjuk på dig som har Jolina, men jag förstår din frustration över att inte kunna ge henne ett syskon. Jag kan trösta dig med att det inte är jättehemskt att växa upp utan syskon och att syskonlängtan bleknar med åren. Men helst av allt önskar jag pluss nu åt oss alla, eller ja, mig, dig och Gumpan, vi är väl de enda kvar. Får lite ångest ibland när jag tänker på att jag skulle varit en bit över v. 30 nu, skulle snart haft bebisarna hos mig. Vet att jag inte "får" tänka så men det gör jag ibland. VI får inte ge upp vännen, snart måste väl lyckan vända även för oss.

    Gumpan: Hur har det gått?

  • icka76

    Susie: Anledningen till at jag vill sätta upp mig i adoptionskö är att det är flera års väntan. Självklart ska jag försöka allt innan jag adopterar, hormonbehandling med sprutor är steget efter pergo, oftast och sedan IVF. Men jag hoppas och tror att det tar sig innan. Men jag tror redan nu att jag kommer att "nöja" mig med ett barn, för jag är inte sugen på den här resan igen. Därför är det väl ganska bra att sätta upp sig i adoptionskö och gå utbildningar och så för nästa barn kommer att adopteras om jag inte får enn fullständig minnesförlust och glömmer allt det jobbiga Appropå massagen, stod det något om vilka som utförde den?

    Gumpan: Härligt att allt såg bra ut, men trist att det gjorde ont. Min livmoder var lite hjärtformad, börjar fundera på om det kan påverka implantationen? Tänk vad många ni är som är oförklarigt barnlösa, undrar vad det beror på? Jag har ju turen att veta att jag har PCO, men jag ägglossar ju varje mnad med pergon, så det kanske även är nått annat "fel". Jag har en teori om att min slemhinna är för tunn och att cirkulationen är dålig, därför testar vi med spikmatta och massage denna månaden. Återkommer med resultat

  • icka76

    Susie: Jag åt glandin den månaden jag blev gravid och några månader innan. Vet inte varför jag inte gjort det nu efter ma:t men igår så tog jag de första tabletterna. De sägs ju kunna stärka slemhinnan. Om det inte hjälper ska jag testa membransin nästa gång. Har du testat rosenrot? Jag åt ju det i experimentiellt (?) syfte förra månaden då vi hade uppehåll med pergon. Fick ju äl, vilket jag annars aldrig får spontant. Kanske kan rätta till din lutealfas. Som GUmpan säger vår bebisar kommer gå i Dalai Lamas fotspår allihop

    Kan verkligen rekommendera spikmatta, jösses vad skönt det är att ligga på den. I början kan det göra lite ont men efter ett tag. Det riktigt bränns på ryggen och man blir knallröd så nån slags cirkulation sätter den igång

  • icka76

    Tyresö: Beklagar dina mf av hela mitt hjärta, vet inte om du minns det men jag förlorade mina tvillingar i januari och har inte lyckats få till det än.

    Appropå det här med att slappna av eller inte är en svår fråga. Jag tror ju på att våra tankar kan styra våra liv och även blockera saker. Som jag skrivit förut, när man är mitt i det och månad efter månad får mens så tänker man redan vid äl att det inte blir nått denna gången heller, klart att det inte blir då (tänker på hur jag funkar) Ni som har fått tid för IVF kan släppa tankarna på äl och BIM för en stund och förlita er på att ni ska få barn genom IVF, det känns inte lika nattsvart för er. Ni byter då fokus från att det går inte till att nu ska det bli. Mina funderingar.

    Nä nu har kisse bajsat och det stinker i hela huset, måste gå och slänga bajset

  • icka76

    LillaT: Jag har bestämt att jag ska plussa denna gången så jag har redan cd7 börjat visualisera att guldägget växer till sig. Nu jävlar orkar jag inte med detta längre.

Svar på tråden Hysteriska kvinnors testfest 5