• Susie

    Hysteriska kvinnors testfest 5

    Hej Lilla T!

    Åhh TACK! Du gör mej verkligen peppad även om jag såklart hoppas in i det sista......men men......snart snart blir det våran tur på ett eller annat sätt!
    Hoppas ni hittar en gård snart som sagt, det kommer bli så bra allting visst är det så härligt, du måste ju surfa runt på moln heeela dagarna! Är såå otroligt glad för dej!
    Hoppas vi kan ses snart! Är så trött....förlåt, därför skriver jag inte så mycket nu ikväll.
    Puss o Kram!

    Hej Icka,
    Hoppas allt gick bra och att det ordnade sig, nu bör han väl inte göra om det kan man tänka! HA HA HAHA!
    Jodå tanten är borta en liiiten stund till.... men inga förhoppningar i det eftersom min BIM är så osynlig" de första 2 dagarna...jag känner den i hela kroppen tyvärr som vanligt! Såklart jag meddelar om nåt skulle hända!
    Kramis o Nattis!

  • Susie

    GUMPAN wooohoooo Där ser du! Jag tror dina blödningar var något BRA, tecken på att spolningen har gjort sitt om du förstår, nu kommer det bli BEBIS ska du se! Jag bara känner det liksom! Va härligt att det gått så fort!
    KRAM

  • Susie

    Hellu brudar!

    OJ jäklaranamma vad ni skriver o vakna tidigt är ni med! Jolina ropade kl 04.30 imorse och somnade inte om i vår säng så kl 06.30 var man uppe o gjorde frukost!

    Gumpan, HEJ! OK alltså därikring! Va mysigt! Det är underbart fint där! Har ju varit vid arkösund mååånga gånger när jag var liten då vi hade båt och var ute hela sommarloven så det va mysigt att återkomma och handla en glass och promenera runt lite! Gör du nåt ÄLtest nu för att vara säker förresten?
    Har din man's syster berättat mer om IVFen? Har du fått veta nånting eller är de ovetande om era försök? Du får gärna berätta för mej om du läser saker som du funderar över så kan vi ju dela lite tankar, det är ju endel att plöja igenom liksom. Danne hade dock igår kollat på nån dokumentär och även varit inne på Carl Von Linné klinikens hemsida (har själv läst mycket hos dem idag) som skulle bli vår klinik isåfall. Det står ju mycket värdefull info som man inte visste.....tex fick jag äntligen svar på VAD det är som gör att det inte tar sig för antagligen både dig och mej så länge allt ser bra ut, det är embryot i sig. Delningen som inte fortsätter som den ska, alltså att kombinationen ägg/spermie inte ger rätt kvalite´eller arvsanlag osv...i nästan alla fall. Det visste jag faktiskt inte. Väääldigt liten del har tex med sekret,livmoderslemhinna,lutealfas etc att göra alla fall vad gäller par som inte har några problem.
    Det jag är lite osäker på....är ju isåfall HUR det skulle öka ens chanser att bli gravid med IVF eftersom de inte kan se äggets kvalité innuti..... isåfall är väl den enda chansen att få flera ägg som "ser bra ut på utsidan" + att de odlas....alltså inte förs tillbaka förrän det syns att de delas som de ska?! Tror jag. Jag är dock fortfarande väldigt arg och upprörd över att vår läkare inte ifrågasatt min Lutealfas på 10-12 dagar samt att han inte tagit hormonprover som SKA tas för att kunna få veta mer om chanserna med bra ägg! Men det ska han få veta när vi träffar han! Annars får den andra kliniken göra dessa prover!

    Nej, faktiskt Gumpan........ Jag har räknat rätt på cykellängden...men tydligen verkar min mens ha kommit 12 dgr efter ÄL senaste två gångerna....... STORT SUCK! Alltså så har jag isåfall "räknat fel" på en dag..... så då ska den visa sig idag och det kommer den med 100% att göra, kallsvettningar, finnar och magen som är orolig, finns alla fall INGET som liknar en gravid känsla här inte!
    Men när den kommer kör jag på med Glandin25 (som jag har kvar sen förra våren) för att skjuta på mensen några dagar en sista chans innan vi ska till vår läkare igen.
    KRAMAR!

  • Susie

    Hej Åsa!

    Va synd att ni känner så med att skaffa flera barn.... Nu menar jag inte att alla måste ha ett syskon och att det är det ultimata, alla har ju sina egna skäl såklart! Jag tror kanske att det är svårt att bestämma nåt sånt innan man ens har barn, och först när man vet hur man känner för sitt barn, hur barnet är och själva känslan av att ha varit förälder och lärt känna sitt barn så växer nog längtan av det största mirakel man fått att få ett till och även eftersom de flesta barn ( även små, redan vid 1 års ålder) är extremt facinerade av bebisar och andra barn, alltså så är deras längtan ganska stor roll i det hela..... Du har säkert hört eller sett hur små barn "sympati gråter" osv.... lite så kände jag när Jolina var lite, de är sååååå medvetna om andra barn, andra bebisar, hur de känner och vill så gärna dela deras känslor och senare då med syskonlängtan som följd
    Men ni verkar ju ändå inte vara helt bestämda Hursomhelst hoppas jag inte du känner såhär för det jobbiga du haft med graviditeten alla fall och snart kommer ju eran lilla
    Inte alls långt kvar 54 dagar, jag minns just när det stog så på min presentation och då började jag nog fatta
    Kram

  • Susie

    Hej Crazyhannah!

    Åhh jag förstår hihihi, men bebis kommer ju alldeles snart!
    Hur känns det med tankarna på själv förlossningen? HAr du provat nånting för att förbereda dig och funderat på bedövning osv?
    Hualigen......... förlossningen kommer jag aldrig bli överens med hur mycket jag än önskar bli gravid igen, men ändå så är det ju inget man kan "välja" såvida man inte har särskillda skäl.
    Alla fall så är det ju en tröst att nu är det verkligen KORT tid kvar!
    Jag tror att de flesta par får nog "tvinga" sig på lite vad gäller sex ...alla fall i slutet. De flesta är väl lite känsliga för sex när man börjar bli större....karlarna alltså, själv hade jag riiiktigt mycket hormoner och sen spelar ju blodkärl osv stor roll, jag tyckte det var en ren pina att inte få massor med sex i slutet hihihihi men förstår samtidigt att karlarna känner att det känns lite konstigt (inte just för bebisen, snarare hela situationen) men jag fick fixa lite för mej själv för att stå ut hihihi!
    Kram till dej och hoppas Gabriel är bättre!

  • Susie

    Hej Gumpan,

    Tack! Ja det verkar onekligen svårt att veta, men när vi väl är där på kliniken så gör de ju en idividuell utredning på HUR stora chanserna är att lyckas med IVF och då kan man ju besluta om man hellre gör det eller fortsätter naturligt.....
    Tack för att du redde ut hihihih just ja, det var Åsas syster! (satt o letade efter din syster HA HA HA fast jag vet att du inte har syskon....sen fick det bli din mans syster) Ja alla fall så får vi hålla oss lite uppdaterade med det här nu när vi befinner os i exakt samma fas!
    Va mysigt ni kommer få det! HAr ni båt också? Åhh va jag längtar tills nån av mina 3 drömmar slår in med hus, båt och bebis
    Hoppas så för er med att plusset plötsligt visar sig innan hela den här processen!
    KRAAAM till dej med!

  • Susie

    Hej Lilla Trieste!

    Kommer ni iväg till Skansen ändå? Så farligt är väl inte vädret väl? Här ser det OK men trist ut......och jag sitter bara i mysbyxa ännu! Tack för att du tänker på mej....men ja, den kommer nog tyvärr Har för lite symtom på annat än tanthelvete!
    KRAMIS

  • Susie
    Min syster gick ju igenom IVF behandling nu senast i maj och hon lyckades ju bli gravid på första försöket.. tror att chanserna att lyckas på en gång är rätt så bra om man inte har åldern mot sig så att säga.. Snart ska du se att det blir bebis för dig med :)
    Lilla Trieste är ju Gravid
    Men du menade säkert mej
  • Susie

    NÄÄÄE fy vad jag HATAR att vänta vid BIM!!! Jag VET ju att det bara är tanthelvete påväg ändå kan man på själva BIMdagen inbilla sig vad somhelst ! Har ju ingen molvärk alls! Bra eller dåligt?!

  • Susie

    Lilla T, TACK! Jag ska läsa in mej på dessa! Ja lite nytändning kanske *ler* men hoppet lever ändå kvar med tanke på den extra tid det tar om det blir IVF och visst hade man önskat att det ändå skett på naturlig väg även om det såklart är resultatet som räknas!
    IKEA hihihi låter härligt! VAr ju där för ett tag sen och fick så fint hemma sen...men visst karlarna kan ju lätt få spader HA HA HA!
    Nej jag vet att du inte har en syster hihihihi hela den där citatgrejjen blev lite förvirrande
    Hur känns det i magis gumman? Jag vet inte hur många gånger jag frågat om aprkar men känner du bebis än?

    Vet ni vad..... Jag har faktiskt haft 25 dgr cykel sen i minst Mars (det var så långt jag kunde kolla tillbaka i trådarna) den har kommit PRICK runt 17tiden på dag 26 alla dessa gånger! KAN man bli mer hysterisk av sånt?!?!??? Hur det än är OM jag räknat rätt så VAR dag 26 igår PUNKT SLUT! Men, därmed har jag inte nån koll om det är så att ÄL de andra gångerna kommit på dag 14 för den här gången kom den på dag 15 fast i Junio gjorde den det......men jag antar man ska lita på sin intuition...och den är att den kommer ...Ursch blir så sur när kroppen får en att hoppas fast man själv vet
    Snälla håll tummarna

Svar på tråden Hysteriska kvinnors testfest 5