Inlägg från: magplask |Visa alla inlägg
  • magplask

    Akademiska Sjukhuset - del 4

    idag (måndag) tog jag min sista puregonspruta, det gick över förväntan lätt att ta själv!
    jag satte nålen mot huden och väntade på att det skulle göra ont, men ve och fasa så fortsatte den in i fläsket utan att det gjorde ont! fascinerande.
    nu sörjer jag lite att det var sista sprutan, det var ju så roligt haha :)

    har en liten fråga, jag ska göra ul på onsdag och då ska jag få reda på när jag ska ta min äl spruta. 1½ dygn senare ska man ju insemineras... när fick ni ta eran spruta? är lite rädd att det hamnar mitt på helgen, och då går det ju inte... :(

  • magplask

    men jag fick ju bara 6 nålar!
    men jag ska ju inte göra ivf, utan "bara" insem.. vaddå korta eller långa? vad är det?

  • magplask

    var på vul igår, hade ett fint ägg :)
    så det blir äl spruta idag och sen insem imorgon (fredag) :D tjohooo

  • magplask

    hej tjejer!
    nu är jag tillbaka efter en ganska jobbig sommar.. jag har blivit faster, och det har tagit mig tid att verkligen vara glad över det.

    sambon och jag har flyttat också, till Gävle.. tidigare så bodde vi ju i uppsala län och då behövde man ju inte ha en remiss till rpc vilket man var tvungen till om man bodde utanför..
    men hur blir det nu? vi är ju redan inskrivna och ska börja med IVF i höst, inte blir vi väl utsparkade?

    jag ska träffa Greta på måndag, vi ska snacka om endometrios på min begäran.. jag har haft problem länge och jag uppfyller nog fan alla kriterier för endo.
    jag hoppas verkligen att jag kan få en operation och få det bekräftat. är faktiskt ganska nervös över att återigen bli dumförklarad och bli kallad hypokondriker av en läkare pga mina misstankar. usch.

    jag känner bara att jag vill veta det här innan vi går vidare med IVF, för ponera att jag blir gravid på första försöket och allt går bra. då kommer jag nog aldrig att ta reda på om jag har det eller inte.. det är lite för jobbigt, jag har försökt få ett svar så många gånger (kan det va 8 gånger som jag har sökt för det) men inte lyckats.

    jaja, nog med nattsvammel från mig!
    hoppas det går bra för allihopa! :)

Svar på tråden Akademiska Sjukhuset - del 4