• Anonym

    Troslös under kjolen??

    Jag har aldrig riktigt förstått det där med att vara troslös :P Jag tycker det är jätteobehagligt att gå utan trosor,, en sak för att jag har en del flytningar.. och en annan för att de som gnider sig mot låren eller nåt,, haha vet inte hur jag ska förklara men jag tycker det är riktigt obehagligt.

  • Anonym

    Jag har haft problem med flytningar. Trodde jag hade fått svampinfektion, var till gyn. Jag hade inte svamp men antagligen får jag flytningar av för högt sockerintag. Råd som jag fick var: sov naken, använd bomullstrosor, lufta så ofta du kan ditt underliv och låt bli sockret.
    Idag sover jag alltid naken, använder oftast bomullstrosor om jag inte vill känna mig sexig för då kommer sidentrosorna fram. Hm låter bli sockret är jag inte så himla duktig. Men flytningarna blev bättre och efter att ha fått barn så var det som om kroppen rensade ut det där. Nu har jag inte så ofta flytningar.

  • Anonym

    Glömde skriva; går gärna utan trosor i kjol om jag är hemma. Mannen tycker det är så himla upphetsande:)

  • Anonym

    skulle aldrig gå troslös i kjol ute.
    Oftast är jag troslös på morgonen, under mysbrallor eller nattlinne. Mest för att lufta. Inte för att det är upphetsande. Just endast för att lufta. Hade mycket problem med obalans och svamp men är mycket bättre idag när jag sover utan trosor och använder vanliga bomullstrosor på dagen. =) men skulle aldrig gå utan i samhället. Folk ska inte få se min muff. Inte direkt sexigt.

  • Anonym

    Anonym (buhuuu) skrev 2009-06-16 08:39:05 följande:


    Herregud hur jag stavade. liknande skulle det stå. och inget DET före *vi alltid ha leggings* Anonym (buhuuu) skrev 2009-06-16 08:37:58 följande:
    Har ni strumpbyxor för att det inte skall skava?
  • Anonym

    Anonym (buhuuu) skrev 2009-06-16 10:00:34 följande:


    För mig funkar inte ens strumpbyxor utan jag MÅSTE ha leggings. dvs lite tjockare tyg emellan, så Ja, det e anledningen till att jag har leggings.
    Kalasbyxor är väl ett bra alternativ då?
  • Anonym

    Jag tycker det är skit äckling om en man som inte är MIN man tänder på mig.
    Det finns ingen sexigare man än min, så att se äckliga gummar på stan kolla in mig, äcklar mig faktiskt, skulle aldrig gå troslös för att provocera eller tända någon på stan. Jag är absolut inte pryd, har nog gjort allt man kan göra i sex väg.

    Men jag har liksom blivit "mätt", den enda jag vill ska tända på mig är min man, jag säger inte att han är den sexigaste mannen i världen för att han är min :) Jag tyckte det första gången jag såg honom. Alla män bleknar i jämförelse.
    Troslös för honom, anytime
    På stan, pssshhh aldrig. Mår illa när män som inte faller mig i smaken kollar in mig.
    Troslös under mysboxor, vad är poängen? Mysbyxor är det osexigaste och mest okvinnliga som finns...

  • Anonym
    Anonym skrev 2009-06-16 10:14:11 följande:
    Anonym (buhuuu) skrev 2009-06-16 10:00:34 följande:
    Kalasbyxor är väl ett bra alternativ då?
    Men då kan man ju lika gärna ha på sig ett par trosor. Vad är vitsen att gå med leggings/strumpbyxor utan trosor under? *fattar inte*
  • Anonym

    Jag använder aldrig kjol. de gånger jag gör det så är det väldigt sällan. Jag använder mest klänning. Har alltid trosor under klänningen. Men hemma kan jag springa troslös, kan va rätt skönt :P

Svar på tråden Troslös under kjolen??