Pasta med fläskfilé och philadelphia
Jag ska göra en pastasås med fläskfilé,philadelphia vitl/örter och matlagningsgrädde idag.Såg den i nån tråd förut.
Tror ni man behöver reda av den också?
Jag ska göra en pastasås med fläskfilé,philadelphia vitl/örter och matlagningsgrädde idag.Såg den i nån tråd förut.
Tror ni man behöver reda av den också?
*puffar*
Blir den tjock nog ändå tro?
Någon som gjort nåt liknande?
Har du kvar tråden? Skulle vilja läsa....
Nej jag vet bara att jag såg nånstans att man kunde blanda detta
Jag lagade just den rätten igår, hittade receptet på www.matklubben.se
Den behöver inte redas av, såsen blir härligt tjock och krämig. Riktigt god maträtt!
Nu har jag lagat den.
Den blev supergod och uppskattades verkligen av mina gäster
Den verkar smaskig.
Har ni något recept?
Det är bara att skära fläskfilé i bitar,steka på dom.Krydda med salt och peppar.
I med philadelphia vitlök/örter och matlagningsgrädde.
Det spelar ingen roll hur mycket man har i av allt det kan liksom inte misslyckas men jag hade i 3 fläskfiléer,2 askar philadelphia och 1 matlagningsgrädde och det vart supergott!!!
Kika här,min matblogg:
smakloksfrojd.blogg.se/2009/june/pasta-med-flaskfilesas-vitlokorter.html
Ska den in i ugnen eller småkokas när man lagt i grädden/Pilaosten?
Gulletroll:Bara värmas på lite
Yoyo:Japp,hade i 3 hela skurna i bitar.
Låter jättegott! Grymt sugen nu ju!
Det spelar ingen roll hur mkt man har i för det kan inte bli fel.
Ha i så mkt fläskfilé beroende på hur många personer ni är och ha sedan i så mkt philadelphia/grädde beroende på hur mkt sås ni vill ha