Inlägg från: Lisamatilda |Visa alla inlägg
  • Lisamatilda

    Tvillinggravida i augusti/september 2009, del 2

    Bondfia, det är inte lätt n är sådant händer. Förstår att du inte vill göra dig av med honom. Vad kräver grannen att du ska göra?

  • Lisamatilda

    Sesamfröet, har du provat Losec Mups 20 mg. Det är Världens bästa grej. Jag var uppe i fyra gaviscon i stöten. Tar jag en av Losec om dagen känner jag INGET:) Mycket befriande:)

    Bondfia, det var ju iofs skönt. Vår hund kommer att bo hos svärmor men det är främst för att vi inte känner att vi kan ge honom det han behöver. Där har han det suveränt.

  • Lisamatilda

    Sesamfröet, är det Losec Mups du äter? Vet att de skiljer sig åt.

    Bondfia, läckert med Ullared. Vill också....

    Är det någon av er som känner pulsen kraftigi i halsgropen och nästan blir yra. Jag får det ibland och det känns väldigt obehagligt. Undrar bara om det är för att man är gravid med tvillingar.

  • Lisamatilda

    Sesamfröet, jag hade EXTREM halsbränna förra graviditeten och såfort jag inte tar dessa kommer det tillbaka. Testa och ta dem för det kan ju vara det som är orsaken.

  • Lisamatilda

    Jonkis, så lustigt tänkte på dig innan jag somnade igår och undrade vart du tagit vägen. Jätte skönt att höra av dig och att allt är bra. Pelle som är 21 månader idag har klarat sig hyggligt på senaste tiden. Det var höstblåsorna för  2 veckor sedan som var hemska.

  • Lisamatilda

    promenadmästaren, förutsatt att allt går som vi hoppas så ska min sambo vara hemma först 5-10 dagar. Vi driver företag ihop och det är svårt för oss båda att inte vara där. Samtidigt som det ger oss frihet att lägga upp det som vi vill. Behövs det mer får han helt enkelt vara hemma mer.

    Pelle ska gå på dagis 9-15.30 måndag till torsdag. Har fått dispens. Johan ska hämta och lämna och Resterande tid inkl. fredagar är vi hemma hela familjen. Jag tror det blir bättre för Pelle att han inte är ensam så mycket med mig och tjejerna. Jag har redan så dåligt samvete för att jag inte kan finnas så mycket för honom. Men vet också att vi ger honom något jätte fint. två småsystrar.

    Jag vågade köpa lite kläder igår. Två små vita koftor och små byxor:) så sött.

  • Lisamatilda
    Mamma till viljestark dotter skrev 2009-06-25 20:43:14 följande:
    Nu orkar jag inte mer För femtielfte natten har jag varit vaken, näsan är så täppt och jag har så andnöd att jag nästan får panik. Fingrarna och händerna värker, jobbigt och obekvämt att stå, sitta och ligga.... Nu får de snart komma ut! Har gråtit halva dagen, tål inte ens mig själv, än mindre sambo och dotter. Samtidigt får jag dåligt samvete. Allt är åt h-vete just nu
    jätte jobbigt. Skickar en stor kram.

    Har ni någon uppfattning vid vilken vikt man borde köpa 40 som storlek. Sambon tror 50 räcker. (" man får kavla upp lite ärmar") Jag är osäker och han vet absolut inte vad han pratar om .:) oftast:)

    Ninaneha, kul att se dig här.

    Mitapita, Jag har för mig att mitt höga var runt 7. Är verkligen jobbigt att behöva göra det. Tråkigt, man är hungrig och yr osv. Men visst, kanske ändå bra att ha det gjort.

    kram
    Lm
  • Lisamatilda

    14 oktober, en spahelg helt själva låter underbart. Känner verkligen igen det där med att saker och ting inte händer när man vill det :)

  • Lisamatilda

    Hej på er!

    27+3

    Har varit ett jobbigt 1,5 dygn här. I förrgår vaknade sambon med tinitus och knappt någon hörslen på ena sidan. Doktorn såg inget och vi skulle komma tillbaka idag på öronkontroll. Senare på dagen domnade ansiktet bort och vi fick åka in igen akut. Blodtrycket var jätte högt på honom (har annars lågt) vi var där hela dagen och det var jätte jobbigt. De skitröntgade huvudet och allt såg bra ut. De har liksom inte hittat något fel men nu har örat blivit bättre och han känner sig bättre. hoppas att det bara var någon form av infektion i innerörat.

    Jag var på UL idag. Gick okej. Tjejerna växer och ungefär lika mycket men de tappar mycket mot en ensling. Ska skriva in siffrorna sen i TUL tråden men Den ena tjejen låg ca -16 % och den andra på -25%- 25 är ju gränsen för vad som anses normalt på en ensling så vi är lite oroliga att de är tillväxt hämmade.

    På tal om SF mått. I Kalmar tar de inte ens det måttet på tvillingmammor för att det är så felvisande.

    Bondfia, vilken dag. Inte konstigt att blodtrycket blir högt. Hoppas du kan ta det lugnt lite nu. Jag badar absolut men är lite fegar än vanligt. Är 20 grader i sjön vi har stuga vid så  här plumsar jag i. Badkaret är också välanvänt men inga bubblor. Tror att de kanske stör bebisarna endel. Vi har en utomhus pool/spa med  bubblor och värme. Lay Y Spa. Hur läcker som helst kostar 3500. Jag sköter vattnet i den med klor etc men är bubblar inte och är väldigt restriktiv om andra har badat i den.

    14 oktober, låter helt underbart att få åka iväg bara ni två.

    kram på er
    LM

Svar på tråden Tvillinggravida i augusti/september 2009, del 2