• Madicken och Lisabeth

    Crème brûlée med citron och apelsin i sockerlag... hjälp!

    Någon som har gjort det?

    Blev bjuden på detta för tre år sedan och det var så jättegott. Skall ha gäster i kväll och tänkte ha detta till dessert.

    Jag funderar på citron och apelsin lagen. Hur länge skall den koka. Skall man pilla bort skinnet på citrusfrukterna först eller lossnar detta när man kokar dem eller skall de inte koka alls. Någon som kan sånt här?

  • Svar på tråden Crème brûlée med citron och apelsin i sockerlag... hjälp!
  • Jennie Brunflo

    Du ska ta cest från apelsin och citron, sedan ha i klyftorna UTAN skinn och koka lagen av detta.

  • Jennie Brunflo

    Glömde skriva:

    Enbart klyftor från apelsinerna, inte från citronerna...från citronerna ska du bara ha cest.

Svar på tråden Crème brûlée med citron och apelsin i sockerlag... hjälp!