Inlägg från: lille08 |Visa alla inlägg
  • lille08

    Augustibebisar 2008, del 8

    Usch, natten var inget rolig. Fram till kl 2 sov William urkass! Han vaknade gång på gång, satte sig upp och var jättegrinig och inget var bra. Sen fick han alvedon och sov iallafall lite bättre fram till ca 6.30. Upptäckte två små tänder igår som är på väg upp. Den ena har precis kommit igenom tandköttet och den andra syns precis under tandköttet... så det är säkert de små bissingarna som spökar!

    Nu är jag skittrött. Hade gärna sovit ett par timmar till. Men om en timma ska jag iväg till frissan så det blir nog rätt bra det med. Min mamma ska ha barnen då.


  • lille08

    Tänkte bara visa en bild på lilla kattungen som föddes här hemma för 3 veckor sedan...

    http://www.familjeliv.se/hem/lille08/gallery/php4nj5de.jpg

    Det blev bara en enda kattunge i kullen, en solid sköldpaddsfärgad hona med vitt. Hon tingades bort samma dag som hon föddes... så det hade ju inte gjort nåt om det blev en större kull.


  • lille08
    Melva skrev 2009-08-12 14:37:17 följande:
    lille08: vilken sötis! Hur går det med dig förresten? Fått något resultat än?
    Menar du proverna som togs ur knölen jag upptäckte i ena bröstet? Jo, det svaret har jag fått (minns inte om jag skrev resultatet här inne eller bara på min blogg). Det var tack ingen fara med knölen. En godartad bindvävsknuta var det.
  • lille08
    Vilda Tiger skrev 2009-08-12 22:22:41 följande:
    Lille Älskade din film om W! Hihi, det låter verkligen som att han säger "snälla".
    Haha, ja fast det mesta han säger är rena grekiskan!!
  • lille08
    Lana, VT, Sthlm... Här hemma finns en till som börjar visa humör! Oj oj vad ilsken han kan bli ibland om han inte får som han vill!

    Här blev det morgon vid kl 6 idag. Hade bra gärna sovit lite längre. Men W är pigg som en lärka och går omöjligt få att ligga kvar i sängen när han väl har vaknat. Dessutom såg han till att fylla blöjan också... så det var bara att knata upp...
  • lille08
    Vilda Tiger skrev 2009-08-14 21:16:57 följande:
    Japp, det är cancer. Elakartad sådan. Cellgifter nästa, men en omgång ska räcka. Jag skriver mer om det senare.
    Näääe... hoppades så att det inte skulle vara någon fara... fy vad livet är orättvist...

    Ni har verkligen haft så det räckt och blivit över, och så drabbas ännu en gång i er familj. Tänker på er. *kram*
  • lille08
    VT och Heidi: Lycka till med testandet i morgon. Håller tummarna för er!!

    Själv är jag i v 17 nu och bebisen ger små livstecken ifrån sig så gott som varje dag... kan inte fatta vart tiden tar vägen egentligen... veckorna bara rusar förbi tycker jag! Men jag mår bra annars. Illamåendet är så gott som över. Skönt!

    Ikväll ska vi ha kräftskiva här hemma. Vi blir 16 stycken här hemma, så det är lite att fixa med här. Har stått hela förmiddagen och fixat till ett par pajer + kladdkaka att ha till efterrätt. Men viktigast av allt är såklart kräftorna!

    Vet ni hur det är med Vätter-kräftor förresten? Man ska ju passa sig lite för insjöfisk vet jag. Gäller samma för kräftorna?!
    Å andra sidan, vi äter ju inte direkt kräftor var och varannan dag så jag äter nog på som vanligt oavsett!

    Hur gör ni alla med mat åt era 1-åringar? Äter de av er mat, lagar ni särskild mat till dem eller får de burkmat? Här blir det mer och mer att William äter av vår mat. Han är inte ett dugg kräsen utan klämmer i sig det mesta. Ibland om det är nåt vi äter som t ex är väldigt salt, stark kryddad eller så kan det bli så att han får en burk istället.
  • lille08
    sockertopp: Hihi, tycker att jag låg i här i morse och fixade i köket... men det var inget mot dig! Gjorde ett par pajer tills ikväll + kladdkaka + tvättade.

    Luzor: Det där med att bli torr på natten går inte lika lätt att träna som att bli torr på dagen eftersom det har nåt att göra med nån enzym i kroppen. Fast det man kan tänka på är att inte ge så mycket att dricka innan kvällen och att man tar upp barnet och låter det kissa innan man själv går och lägger sig. Men som sagt, det är ju så olika det där. Min store kille blev torr både på dagen och natten samtidigt när han var ca 2½ år. Då klämde han ändå alltid i sig 250 ml välling innan han somnade. Sen har vi min sambos 5½-åring där det fortfarande blir olyckor ibland om nätterna.

    Jucea: Jo, vi vad med på budgivningen men priset landade på 2,3 miljoner och vi tyckte det var för mycket. Typiskt nog dök det ju upp ytterligare en budgivare mitt i budgivningen och det var de som sedan köpte huset!
  • lille08

    Miss H: Härligt att höra att era nätter är bättre nu när du slutat amma!

    Lina S: Håller tummarna för att huset blir ert. Det såg jättefint ut!

    Igår kväll hade vi kräftskiva här hemma. Den blev lyckad. Vi dukade upp långbord i köket (tur vi har stort kök) eftersom regnet stod som spön i backen ute och det var ju inte särskilt varmt heller.

    William var riktigt trött igår kväll och slocknade redan kl 19. Tänkte att det lär väl bli en supertidig morgon idag och visst... redan vid tjugo i fem började han småprata i sängen, men så gav jag honom nappen och tack och lov somnade han om och sov ett par timmar till.


Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8