• Melva

    Augustibebisar 2008, del 8

    Hallonsocka: jag har aldrig hört att det skulle vara något speciellt uppehåll efter 8 tänderoch har heller inte märkt det på mina barn.

    Inatt har A sovit väldigt dåligt, och därmed även jag och L. Han är varm och gnuggar med käken hela tiden så det är ävl tand nr 7och 8 som ställer till det, om det inte är ännu fler på g också. Får inte kolla i munnen så jag kan inte säga det.

    Nu lunch, sen till affärer. Känns som man inte gör annat än är i affärer...

  • Melva

    Lina S: fina bilder. Håller med MissHellen, lika pappa

    goshheidi: jag föredrar dagmamma, men har ingen i närheten nu så det blir dagis för äldsta. Eller förskola som det heter nu . Men jag föredrar dagmamma för det är ju mycket mindre grupper och inte flera personal utan en som har hand om dom hela tiden (om det inte är sjukdom eller liknande då naturligtvis).

    Jag skulle inte palla någon diet. Dels är jag kräsen och dels tror jag mer på att träna och inte äta mängder (men så att man blir mätt naturligtvis). Jag är lite allergisk mot dieter

    Idag har jag varit sur och grinig hela dagen. Är det fortfarande. Sov ju väldigt dåligt inatt så jag antar att det är därför.

    A har bara ätit välling idag, knappt något annat har gått ner. Sover oroligt nu också. Såg förut att han gnuggade sig i örat. Ska se sen (räknar med att han vaknar om ett litet tag) om han får ont då när jag trycker där. Om han har det får vi väl ta en tur till bvc imorgon. Ska dit den 30 igen annars.

  • Melva

    luzorsus: A har ett par i stl 20, men dom är precis. Kommer köpa ett par lättare kängor i stl 21 eller 22 (beroende på hur dom sitter) om ett litet tag. Det får bli hans riktiga första skor. Dom han har nu köpte jag mest för att ha som skydd när han kryper ute/sitter i sele då det är kallt och blött.

    Tänkte få L att hjälpa mig med att ta av sängbenen ikväll. A har velat sova på min arm dom senaste nätterna och jag är orolig för att hancska rulla ner (han ligger ju inte direkt still och är inte van att sova i vår säng så). Då blir det iallafall ett mjukare fall om han ramlar ner .

    När dom här tänderna är igenom ska jag flytta in honom till dom andra barnens rum. Men det blir nog efter vi varit iväg och campat. Men nu är det inte säkert vi åker, ingen av oss har lust att åka iväg och tälta om det ska regna så här. Då kan vi lika gärna vara hemma och åka på dagsturer. L jobbar iallafall fram till torsdag, sen är han hemma tom söndag nästa vecka. Ska bli gott.

    jucea: här får man också ha barnen i barnomsorg det man behöver när man är sjukskriven.

  • Melva

    MissHellen: Jag har inte fattat än att äldsta är vår . Hoppas ni får besked idag då .

    Äldsta kräktes här vid frukost. Hoppas det inte blir något mer av det. Vill inte ha magsjuka nu när vi tänkt oss iväg.

    A sov dåligt inatt också, trots alvedon. Tänderna har fortfarande inte kommit igenom. Fattar inte hur mycket som kan komma av dom innan dom bryter igenom!

    Ja, det började med lilla L (om vi inte räknar BV och lille G) och nu kommer det komma födelsedagar i en rasande fart! A får vänta till näst sist eller nåt sånt .

    Blir det någon träff i slutet av augusti/början av september?

  • Melva

    jucea: A har ungefär 80 nu, har börjat med en del 86 i bodys till honom (men dom är ju stora än). Overaller brukar ju vara lite stora för att man ska få plats med annat under, men funderar ändå på att köpa en i 86 till honom.
    Lycka till på rul.

  • Melva

    VT: vad hände igårkväll?

    Nu har jag betalat räkningar, alltid lika tråkigt att göra .
    Dags för lunch och sen blir det städa av.

    E har inte kräkts mer iallafall och aptit har hon nog. Sitter just nu under bordet och har snott till sig lite godis, dom små rackarna .

  • Melva

    A kommer få riktig tårta. Vi äter inte kakor och sånt så ofta så att dra in på det när det är kalas/fest känner vi inte är nödvändigt. För oss är kakor och saft lite extra krydda.

    Nu har jag städat, tagit bort sängbenen, våttorkat golven och plockat. Idag var det inte lätt, en bedrift att jag inte tappade humöret .
    Paus nu iallafall. A sover och dom andra leker med sitt.

    Och E har fortfarande inte kräkts något mer så hon har nog ätit något olämpligt. Lunch åt hon rejält också.

  • Melva

    Grattis Elton!

    A har ett par byxor han kan ha i 74, dom är långa i benen. Men han har inga byxor i 86 än. Så stor är han inte .

    Inatt sov han iallafall något bättre, men han är lite snorig. L är ju sjuk nu så får se om det blir något av det. Hoppas inte det. E hade nog bara ätit något olämpligt i förrgår för på em var hon som vanligt, åt och allt.

    A kommer få en lära-gå-vagn. Sen en tallrik ur den servisen vi ska samla åt honom och en liten slant in på kontot. Det räcker tycker vi.

    Om ett ocr-nummer på en räkning inte stämmer, kan man då lämna sitt personnr exempelvis som meddelande? Det är till kommunen, barnomsorg.

  • Melva

    sthlmstjejen: då är vi två . Har varit på uruselt humör ett par dagar nu.

    Har inte haft någon lust att träna heller, men hoppas kunna göra det ikväll.

    Kom på för en liten stund sen att det är ju dags för bvc idag så nu blir det lite stress dit .

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8