• Cinza

    Några Göteborgare som hoppas på plus i sommar?

    Hej!
    Jag bor i Lunden och jag och mannen försöker för fulla muggar. Vi har en liten Elias sedan tidigare, men vi förlorade honom för drygt ett år sedan. Nu är vår högsta önskan att få ett syskon till honom.
    BIM borde bli kring den 20:e juli.
    Stort lycka till, till oss alla!

  • Cinza

    Mamma Pethra skrev 2009-07-01 09:15:15 följande:


    Hej Cinza! Vad ledsen jag blir men jag hoppas så och håller tummarna för att det går vägen nu. Har ni försökt länge?
    Nej, detta blir vårt andra försök. Vårt första försök slutade i ett tidigt missfall.
  • Cinza
    Tessan S skrev 2009-07-01 09:42:22 följande:
    Cinza: Hoppas på ett lyckligare slut den här gången. Var i Lunden bor ni? Det blir verkligen spännande här om ett par veckor Det verkar som de flesta här har fått barn tidigare. Hur gick det för er då. Tog det lång tid, eller sa det bara "pang" så var ni gravida?
    Vi bor precis vid vattentornet.
    Elias var oplanerad och kom till helt utan försök, så man kan väl säga att det sa pang antar jag...

    Vart i Lunden bor ni?
  • Cinza

    Hej alla!
    Min ÄL borde vara imorgon så nu blir det sex hela helgen.

    Makane: Jag känner igen det där med att studera och inte ha råd med att vara ledig. Vad pluggar du? Själv läser jag till ssk. Jag är faktiskt ledig hela sommaren. Jag började läsa igen bara 2,5 månader efter Elias gick bort och nu i slutet på VT var jag riktigt sliten så mina underbara föräldrar tyckte jag skulle vara ledig och vila upp mig så de hjälper oss ekonomiskt under sommar. Hade jag inte fått den här pausen vet jag inte hur jag skulle orka. Tur för mig att jag har världens bästa föräldrar.

    Hmmm intressant att planera barn efter sportevenemang Själv har jag inga sådana preferenser. Mars hade dock varit en trevlig månad att få. Då undviker man både den värsta värmen och kylan samt RS och Calici.

  • Cinza

    Hej på er!

    Nu vankas två veckor av lång väntan... Jag försöker att inte hoppas för mycket. Hur vanligt kan vara egentligen att det tar sig med en gång, två gånger på raken? Jag vill verkligen sååå gärna bli gravid nu. Två av mina bästa vänner som jag mött genom spädbarnsfonden är gravida nu. Det hade varit underbart om vi tre hade kunnat få ungefär samtidigt. Då hade vi kunnat ha en egen mammagrupp. Jag tror att det kommer kännas konstigt för mig att vara med i en vanlig.
    Oj då. Det här blev mycket svammel.

    Tessanu: Du har helt rätt. Inte så roligt att göra barn när det är 40 grader i sovrummet Själv är jag lite sur över att kylan kom när vår "verkstad" var över.

    Ett stort lycka till, till alla som väntar på BIM och ÄL.

  • Cinza

    Jag känner mig satans trött och har ömma bröst. Dock känner jag vissa tendenser till PMS. Ja, ja. Den som lever får se. Tror jag vågar testa på lördag...

  • Cinza

    Fru R:
    Nu skall vi se om jag kommer ihåg detta rätt... Några dagar innan ÄL så arbetas det på högvarv med att få klart slemhinnan så den är tjock och fin om det skulle komma ett befruktat ägg som måste fastna. Då kan man få rikliga flytningar. Sedan brukar det följa ett par "torra" dagar och sen får man de trådiga ÄL-flytningarna.
    Detta förklarade en BM för mig när jag var helt förvirrad över det här med flytningar. Dock så är ju det här med flytningar väldigt individuellt och en del har inga äl-flytningar alls som de känner av. Har du funderat på ÄL-tester?

Svar på tråden Några Göteborgare som hoppas på plus i sommar?