Inlägg från: AnnaT75 |Visa alla inlägg
  • AnnaT75

    Vi som går hos IVF Falun Del 14

    Hej på er!
    Får man hoppa in i tråden?
    Är på spraydag 9. Första IVF-försöket.

    Är så rörande att läsa hur det går för er alla. Har fällt tårar både av lycka o olycka när jag har läst och hoppas att vi kan få glädjen att plussa så småningom. :)

  • AnnaT75

    Hej på er! Inne på 13 spraydagen nu. Fick blödning på dag 11. Tycker att det går vansinnigt långsamt ... även fast jag tycker att det har varit jobbigt med gonal f-sprutorna så längtar jag efter att få börja. Så att det händer något.
    Känner mig väldigt nedstämd och gråter för minsta lilla. Är det fler som har kännt så?

    Wehee: ledsen för er skull. :( har hållit tummarna för att det skulle gå bra den här gången.

    Le Paige och MH: fortsätter hålla tummarna för er!

  • AnnaT75

    Filmis: tack! såg att du också är ruvare! hade missat det. håller självklart alla tummar för dig också. :)

    Barn 10: Hur många gånger om dagen sprayar du? Har läst att det verkar vara lite olika ...

    Kändes lite kul att titta igenom listan med alla gravida och födda. Det inger en massa hopp. Man pendlar ju mellan hopp och förtvivlan flera gånger om dagen. Jag menar - varför skulle det här funka när det inte har gjort det under alla år tidigare. Vi har inte ens haft ett missfall så det är inte bara en gång som jag har varit övertygas att det är något stort, stort fel på mig. Nu säger läkaren att allt ser jättebra ut men det känns också tröstlöst. Hade varit enklare att ta att vi inte har blivit gravida om det hade varit något fel på någon av oss. Känner mig uppgiven även om jag självklart förstår att det är bra att vi är friska ...

    Klockan är strax efter tio. Dags för dagens sista sprayning ...

    Godnatt alla starka, kämpande tjejer! Ska drömma om plus till er alla!

  • AnnaT75

    Le Paige - ge inte upp hoppet än. Har sett flera i tråden som inte har kännt ett dugg o ändå har plussat. Håller både tummar o tår hårt för din skull!

    Barn 10: Jag går på Suprekur. en puff i vardera näsborre tre gånger om dagen. Kl 6, 14 och 22. Det enda som känns positivt just nu är att jag kommer ut o promenerar på morgnarna innan jobbet. Har du fått någon tid för VUL? Jag ska ta blodprov den 7:e o VUL den 9:e.

    snuttgurkan: hur funkar det om det inte kommer någon blödning? tyckte jag läste i min bipacksedel att det kunde hoppa över helt ..? Vad sprayar du?

    Har hållt nere på kolhydraterna tidigare i våras, i sommar har jag fuskat en hel del och direkt fått tillbaka min uppsvullna mage. Har hört att det kan vara svårt att bli gravid om man är glutenintolerant utan att göra något åt det. För att man har en ständig infektion i kroppen. Någon som har några erfarenheter? Ska i vilket fall skärpa mig igen på den fronten så kommer jag nog att må bättre.

  • AnnaT75

    MH: jag tror på plus för dig! illamående är väl ett bra tecken. :) hoppas, hoppas!

    Sookie: spännande! känns som om det borde bli en liten "plus-boom" nu. var väl ett tag sedan någon plussade i tråden.

    har haft väldigt ont i både rygg och magen idag, ungefär som mensvärk ... längtar, längtar till sprutstart och vul så man får veta hur nedregleringen har gått.

    Barn 10: får du vul efter sprayningen och innan sprutstart? eller har jag missuppfattat? går du i falun?

    LePaige: hur har det gått för dig? såg att du hade flyttat ner dig på listan.

  • AnnaT75

    barn10: ok, verkar vara lite olika ändå då för oss. jag ska bara ta blodprov den 7:e sept (sprutdag 6) och vul först på sprutdag 8 (den 9:e).

  • AnnaT75

    Sookie! Grattis! Åh så kul! :D *klappar händerna*

    MH: Håller tummarna för dig nu!

    Barn10: Om du känner av mensen sådär så kommer den nog när som helst ska du se. jag var också att par dagar sen men sen kom den med besked. hade riktigt ont och var mycket mer känslig och ledsen än vanligt. däremot var den kort, knappt två dygn vilket var skönt.

    är så himla trött hela tiden. har sovit nästan 10 timmar i natt men är ändå hur trött som helst. antar att det har med nedregleringen att göra. vilka symptom har ni andra haft?

  • AnnaT75

    LePaige: förstår att du vill hålla dig borta ett tag. ibland måste man bara få andas o tänka på något annat. önskar dig all lycka!

  • AnnaT75

    Aqua: Jag börjar också med sprutorna i morgon. Har också mitt första IVF.
    Spännande när vi ligger så lika. :)

Svar på tråden Vi som går hos IVF Falun Del 14