Inlägg från: Barn 10 |Visa alla inlägg
  • Barn 10

    Vi som går hos IVF Falun Del 14

    LePaige: jag är ledsen för eran skull.

  • Barn 10

    Mensen har inte dykt upp än. Grrrr. Jag är på spraydag 11 nu. Jag har gått och väntat sedan i lördags. igår hade jag riktig mensvärk till och från hela dagen. Visst brukar jag känna av magen innan mens men inte så mycket. Tog ett gravtest idag men det visade ju minus såklart. Jag vill ha mens nu!!! Vad konstigt det känns att skriva så.
    Imorn ska jag på info om menopur så om mensen inte dykt upp då så ska jag berätta detta för dem så får jag se vad de säger.

  • Barn 10

    sookie: GRATTIS!

    LePaige: Att inte lägga alla energi på ivf låter klokt, även om det kan vara svårt. Smart drag att rensa datorn då. Du vet att vi finns kvar här när du känner att du vill ha stöd. KRAM

    MH: om jag var du så skulle jag testa imorn. Om jag hade varit du så hade jag inte klarat av att vänta. Jag är testmissbrukare

    Aqua och Anna: lycka till med sprutstart imorn.

  • Barn 10

    Har ni sett om åttlingarna, nu på kanal 5 (har tidigare även diskuterats i andra amerikanska program). Vilken sjuk läkare som sätter in 6 embyon som blir åttlingar. Hon har redan 6 barn. Hon har alltså 14 barn nu. Hur ska hon ta hand om alla dem???

  • Barn 10
    aqua84 skrev 2009-09-02 20:19:35 följande:
    nu har jag tagit första sprutan...ihh...så nervig jag va innan o precis när jag skulle sticka mej så ringer telefonen!!! typiskt..men nu är d gjort!!
    Jag kommer ihåg hur första sprutan var. jag var så nervös att jag bara satt och darrade, men till slut gick det. Nu känns det som om jag har vant mig vid sprutor, jag längtar nästan till nästa vecka. fast inte till sprutorna eg men att komma ytterligare ett steg i behandlingen.
  • Barn 10

    Snuttgurkan: Skönt att mensen kom. Då kanske vi har sprutstart samtidigt. Jag ska också ta blodprov på måndag och få svar på onsdagen.

    Filmis: Nej, usch för mensen. Skönt ändå att komma till varmare bredgrader. Hoppas att du får köpa ett tre-pack.

Svar på tråden Vi som går hos IVF Falun Del 14