• Kloker

    Bf Augusti 09! Nu har våra bebisar kommit!!

    Ok, då kör vi på det. Känns lite magiskt att skriva i denna tråd med tanke på att jag fortfarande väntar. Det kanske är ett omen.

  • Kloker
    Nufsan skrev 2009-08-20 15:05:52 följande:
    Sen undrar jag. Någon som vet om jag är föräldraledig med Karl och sen blir Jonna sjuk, får maken vabba för henne då? Karl är ju så krånglig och har jätteont i magen hela tiden, så jag klarar inte av att vyssja honom och en sjuk Jonna samtidigt :-/
    Ja, det borde han få. Du är ju hemma för att ta hand om Karl.
  • Kloker
    Be Lu skrev 2009-08-21 09:35:54 följande:
    Här är det väldigt ont om dagisplatser så alla säger att jag ska skynda mig att ställa i dagiskö men det känns jättekonstigt att göra det redan, men det är kanske lika bra. Kanske nästa vecka.
    Det är nog olika från kommun till kommun, men här i Göteborg får man inte ställa sig i kö förrän barnet är 8 månader. Men till privata alternativ kan det ju vara andra regler, förståss.

    Tänk att du ska behöva oroa dig för det redan nu, helt galet egentligen.
  • Kloker

    Nämen, grattis Mamita! Skönt att höra att förlossningen gick bra.

  • Kloker
    Mother of 5 skrev 2009-08-23 11:06:36 följande:
    Fast jag har bestämt mig för att njuta av sista tiden m magen ist för att gå omkr och vänta.
    Det är helt rätt tänkt, jag försöker göra detsamma (trots att jag inte har passerat bf-datum är jag grymt less). Jag har ingen skola som tar upp tid än, men jag ordnar och strukturerar hemma. Är nu inne på garderoben i hallen där vi har vinterkläder och extra skor.
  • Kloker

    Grattis Matilda - det var på tiden att du också fick din bebis i famnen!

    Jag väntar fortfarande, har bf på lördag. Vi var på kontroll hos bm idag och jag har högt blodtryck 140/90 och +1 äggvita i urinen. Har aldrig haft högt blodtryck i hela mitt liv, så det känns konstigt. Dessutom så sover jag inte alls bra, det kliar på armarna, benen och magen så att jag håller på att bli tokig. Plus att jag förstås måste upp och kissa allt som oftast. Gah! Ska till bm på fredag igen för att kolla levervärden och följa upp mitt höga blodtryck. Jag vill bara att bebis ska komma nu, är så less på detta. *har gnällt färdigt*

    På plus är att bebis är fixerad och att den har sjunkit ned.

Svar på tråden Bf Augusti 09! Nu har våra bebisar kommit!!