laga mat i järngryta!
fler som gillar det??
ikväll blir det kyckling och morötter!!
vad brukar ni laga för smaskens??
fler som gillar det??
ikväll blir det kyckling och morötter!!
vad brukar ni laga för smaskens??
Chili con carne blir bara gott om man lagar den i grytan. Helt annan smak - är det järnsmaken tro? Gott blir det iaf!
Jag lagar "allt" i min gjutjärnsgryta. Köttfärssås, korv stroganoff, alla grytor, stora köttbitar som ska kokas t ex porterstek, kotletter i sås, taco-köttfärsen...
emaljerad elle oemaljerad?
har alltid hävdat att mitt fantastiska järnvärde/blodvärde har att göra med att jag flera gånger i veckan lagar mat i oemaljerad järngryta...
Brukar bli mycket grytor men också en eller annan stek, eller bräserad hel kyckling gärna med kycklinglevern i såsen, mums...
nån som har en bra kokbok??
hur gör du kotletter??
åh så gott!! bra ide att mixa sådär!