Pastöriserad parmesan - finns det?
Letade efter det på affären idag. Hittade en "falsk" parmesan där det inte stod om den var pastöriserad eller inte. Vågade förstås inte chansa.
Finns det pastöriserad parmesan, eller nån som liknar parmesan?
Letade efter det på affären idag. Hittade en "falsk" parmesan där det inte stod om den var pastöriserad eller inte. Vågade förstås inte chansa.
Finns det pastöriserad parmesan, eller nån som liknar parmesan?
Parmesan behöver inte vara pastöriserad.
Från kostråden (ang listeria):
"I vanlig hårdost och parmesanost kan listeria inte växa eftersom ostens pH och vattenhalt är för låg."
www.slv.se/templates/SLV_Page.aspx&epslanguage=SV
Aaahh!! Tack! Man kan alltid lita på dig när det gäller alla dessa kost-under-grav-frågor! Du brukar dyka upp i de trådarna.
Men vad bra!! Då kan jag köpa riktig parmesan o njuta! Tack!
I Caesarsallad är det gott! Annars äter jag inte heller det.
La Lola skrev 2009-07-31 11:34:28 följande: