Inlägg från: Gunnell |Visa alla inlägg
  • Gunnell

    FÖRSÖKER vi bli gravida? del3.

    Heeej it´s me Florence :) Jag avregestrerade mig men nu är jag här igen. I en ny bättre version :)

    Stubin: Vad braaa att du bokat tid!

  • Gunnell
    fruganL skrev 2009-09-12 10:20:37 följande:
    Varför gjorde du så för Florence? Galenpanna! I'm for one tänker då rakt inte börja säga WIIIIIII som i..ööh. inte spelet utan snarare...äsch, nevermind. Hade tänkt gå till Möllan och shoppa grönsaker, men glömde bort att gå upp lite tidigare. Fast de står väl längre nu än de gör på sommaren för det blir inte lika varmt. Hur långt ut på året står de där egentligen?
    Haha, jag försökte med hundra olika nick :) ALLA var upptagna till slut bara skrev jag något :) Du får kalla mig florence. Jag ÄR en galenpanna.

    Nu ska jag få nyinhandlad frukost av min sambo!
  • Gunnell

    FruganL: Jag har också varit på Möllan och handlat idag :) Majs för 5 kr och kantareller :) Har även kollat in känguruna i folketspark, nu finns det ju två små söta kängurusar.

  • Gunnell

    Har varit allmänt labil de senaste dagarna. Plus att jag har gått upp 2 kilo den senaste månaden :( Plus att mina bröst är så himla ömma. Funderar starkt på att skippa hormoner en månad. Jag har inte känt av så mkt biverkningar innan men den här månaden har varit jobbig :( Bara leva som vanligt i en månad eller två och inte tänka mer på det här.

    LESS!

  • Gunnell

    Har precis kommit på att vi förmodligen missade äl. Jag hade fått för mig att äggblåsor ska vara 20 mm när ägget släpper och räknade efter det. Jag hade en 16 mm blåsa på måndagen den 31:a aug, cd 13 och då tänkte jag att det MÅSTE ju släppa på fredagen typ. Men nu när jag kollade så såg jag att om min cykel är 33 dagar (den har varit 32-35) så skulle äl vara på Söndagen :(

    Eller om cykeln är 35 dagar så är äl först på Tisdagen :( Vi hade bara sex under helgen, sista gången på söndagen. Sedan var jag hur trött som helst hela veckan pga jobb så då blev det ingenting fören på fredagen :( FAN vad synd. Äggblåsor kan ju tydligen vara ännu större än 2o mm när de släpper ägget. Vilken jäkla vetenskap det är!!!

    Sjukt ointressant jag vet. Var bara tvungen att skriva av mig.

    Kan spermierna överlev från söndagen till tisdagen? Om nu äl skulle skett på tisdagen :( Eller Onsdagen t o m??

    Fast jag borde få mens snart för jag är oerhört labil i humöret. Började gråta i natt när min sambo kom hem från en utekväll för att han hade haft roligt. Jag var ju inte med!! Då KAN man väl i princip inte ha roligt?! Hahahahaha. Och om man har roligt så betyder det att jag är jävligt tråkig så att man har roligare utan mig. JISSES!! Jag insåg ganska tidigt i gråtattacken att jag betedde mig som ett psyko, men det är ju svårt att ta tillbaka en gråtattack.

  • Gunnell

    Fresa: Njä, det enda som kan hända om jag pausar är att jag inte får mens på länge. Och då måste jag ju vänta på den igen. (Du fååår kalla mig florence) :)

  • Gunnell

    Nu är jag på dag 29 i cykeln... undra hur lång den ska bli den här månaden. Senaste 2 månaderna har det legat på 33 och 35 så det är bara att väääääänta. Idag ska jag få svar på mitt blodprov om jag har haft äl, men jag misstänker att det kommer att dröja. Hon sa att det skulle ta en vecka men om det inte har kommit om TVÅ veckor så skulle jag ringa. Det tar jag som att det kommer att dröja innan man får svar. Känns som att jag inte gör annat än att vänta :) Nu är det snart 9 månader sedan vi började att försöka få till ett litet hoppsan, nästa månad tar jag ett uppehåll med hormoner och går ut och tokpartajar varje helg!

    Jag ska färga håret rött nästa torsdag. Har varit blond alldeles för länge. I need förändring!!

  • Gunnell

    FruganL: Det är inte för att jag tror att ett ev embryo skulle ta skada som jag inte festar. Det är för att det är svårare att bli gravid om man dricker massa alkohol. Det rubbar cykeln och produktionen av könshormon, i kvinnors fall betyder det ett överskott av testosteron och det har ju jag ändå... Äh, jag vet inte.

  • Gunnell

    FruganL: Jag har INGEN aning :) Vi har aldrig sålt, bara köpt. Jag tycker att får man mer än man gav kan man vara nöjd :) Men jag tror ändå att ni får mer om en mäklare säljer den... Folk är så jävla dumma och räknar med räntan som den är nu och bjuder alldeles för mycket. Å andra sidan kan det ju vara smidigt att sälja till sina grannar. Men det kan ju dyka upp problem när man inte har en mäklare inblandad också, som har koll på saker och ting. Min kompis skulle sälja sin lägenhet "privat" till en granne, men när köpet skulle gå igenom så visade det sig att grannen hade en betalningsanmärkning (!). Hade det varit en mäklare och ett riktigt skrivet kontrakt inblandade så hade grannen fått böta en hel del till min kompis...

    GAAH Lektion *springer*

Svar på tråden FÖRSÖKER vi bli gravida? del3.