• Stubin

    FÖRSÖKER vi bli gravida? del3.

    Hej på er! Nu är jag tillbaka i civilisationen efter semestern. Vill mest bara titta in och se hur det går för er alla, själv har jag inte mycket att komma med! Men nu tror jag faktiskt att det är dags för mig och sambon att börja "försöka", just nu känns det kul!

    Men, jag funderar på det här med min oregelbundna mens. Menscykeln har varierat mellan 13 och 70 dagar, sedan augusti förra året då jag slutade med piller. Jag har tänkt att jag kanske bör kolla upp det här, men "jag väntar en månad till och kollar hur det blir då"... Än så länge har det inte styrt upp sig. Kanske ska jag försöka få kolla upp detta, vad tycker ni kloka kvinnor?

    Hoppas ni har en underbar helg!

  • Stubin

    Tjo! Känns som om jag är mer med i matchen nu, lite mer på samma linje som ni andra, iallafall ni som inte plussat än :) Och jag ska kolla om jag kan få nån tid att kolla upp hur det ligger till med min kropp. Har faktisk ätit rosenrot några månader, om det nu skulle kunna vara en hjälp, men nej då, så verkar det ju inte vara...

    Är ännu mer taggad nu eftersom vi har hittat en lägenhet, en FYRA!! Så stor behöver vi ju inte nu, men den är så fin och det vore ju mer "legitimt" om vi ska ha barn... Men tre trappor upp utan hiss kanske inte är så smart iochförsig :(

    Jag håller också en tumme för dig Florence!

    Låter mysigt att virka bebisvilt EMTD! Tycker jag hör så mycket om virkning och stickning plötsligt, är det så att det har blivit trendigt på nåt sätt??

  • Stubin

    Florence, har du några känningar av att mensen är på g? För du har väl känt det tidigare, om jag inte minns fel?

  • Stubin

    Alltså, vi har inte köpt lägenheten, var kanske lite otydligt :) Har bara varit på visning, helt spontant, men blev kär! Budgivning pågår nu men vi har inte gett oss in i det. Tankarna snurrar, vill vill vill, men det är nog mest dumt... eller?? Å, det är så stora beslut!! Och stora summor, handlar ju om miljoner!

  • Stubin

    GRATTIS Fresa!! Roligt roligt!

    Och grattis till HP frugan, låter skönt!

    Är det bara jag och Florence kvar nu, eller har jag missat någon? Jag försöker ta det som det blir och ska inte bli hysterisk. Åkte tex iväg från sambon i helgen, trots att det kan ha varit äl-tider (iallafall om jag skulle ha en regelbunden mens...)!

    Tänk att det har gått så fort, och att det snart är dags för bebisen att komma ut, för flera av er! Fy tusan vad spännande!

  • Stubin

    Oj vad mycket ni gravida är med om! Hoppas det inte är nån fara med läckaget frugan!

    EMTD: jag har absolut ingen koll på sånt där med lagfarter och grejer. Har aldrig bott i hus och kommer troligtvis inte göra det heller. Har inte koll på lägenhetsköp heller för den delen, men nu har vi snart tid på banken så får vi väl se vad som händer...

    Florence: va kul att dina elever är toppen! Jag kommer ofta på mig själv med att bli förvånad att det finns "normala" ungdomar i denna värld. Något arbetsskadad antar jag!

  • Stubin

    Haha, ja lite mer olikheter är ju bra! Men bara det att de går till skolan och sköter sig hyfsat, det är det som är helt otroligt tycker jag :)

  • Stubin

    Ah, jag kan dricka vin för er alla :) Fast ikväll får jag hålla mig ifrån det, dock pga andra skäl än graviditet, nämligen uppladdning inför tjejmilen!

    Det där med att lämna sittplats till gravida ska jag försöka tänka på mer! Men åker inte buss el tunnelbana så ofta just nu, så det är väl därför jag inte tänkt på det så mycket hittills. Låter riktigt jobbigt med allt ryggont!

    Intenzo, hoppas dina krämpor blir bättre, och tråkigt att höra om din mamma!

  • Stubin

    Fresa: jodå, tjejmilen gick bra! Det var mitt första millopp och jag sprang på 54 min, är nöjd med det! Är nu väldigt taggad för fler lopp nästa år! Om jag nu inte är jättegravid då, men just nu känns det inte så troligt :(

Svar på tråden FÖRSÖKER vi bli gravida? del3.