Inlägg från: Fresa78 |Visa alla inlägg
  • Fresa78

    FÖRSÖKER vi bli gravida? del3.

    Hej frugan, bra gjort! Hur är läget?

    Vi är hemma från landet och ÄL borde ha varit i mitten av förra veckan, så svårt att inte tänka på det, känns som en evighet tills man får svar...

    Har en veckas semester kvar så nu ska jag njuta ordentligt av ledigheten innan allt börjar igen.

  • Fresa78

    Vilka kunde du inte skicka till? Jag kan fortsätta spamandet

    Obehaglig dröm, men det går ju inte att undvika, går ju inte att bestämma liksom. Ibland är dem ju så himla verkliga och andra gånger fattar man att man drömmer och då kan det vara ganska kul.

    Drömde en gång att jag dödat någon och det var så verkligt, vilken ångest jag hade när jag insåg att jag förstört hela mitt liv, att inget skulle bli som tidigare. Då var det riktigt skönt att vakna kan jag säga.

  • Fresa78

    EMTD, skönt att allt var ok.
    Vad handlade bråket om? Du behöver inte svara såklart.

    Avstängd t.o.m, vilken fighter du är frugan!

    Ja, drömmen var riktigt läskig, så verklig.
    Sen har jag drömt att personer i min närhet dött och att jag vaknar storgråtandes, var t.ex på min dåvarande pojkväns begravning och insåg att jag aldrig mer skulle få träffa honom och var helt förstörd, nu var det längesen, kanske 7-10 år sedan men riktigt obehagligt även nu när jag tänker på det.

  • Fresa78

    Haha frugan du är rolig!
    Hoppas förlossningen går lika bra som graviditeten gjort så här långt!

    Vad skönt att det kan finnas sådana också, så slipper man bli uppskrämd av alla hysteriska trådar, läser ju iofs väldigt sällan dem.
    Det man inte vet mår man inte dåligt av. Strutsmetod eller bara sunt? Vet inte, men om jag skulle läsa för mycket vet jag inte om jag skulle våga bli gravid, om man väl är det är det ju redan försent typ, och den dagen kommer jag läsa på i sakliga böcker... inte skrämselpropaganda

  • Fresa78

    hahaha, är så himla blödig, sitter här och lipar till "Americas funniest homevideos". De hade flera klipp med blivande föräldrar som avslöjade nyheten på olika sätt, paket med bebiskläder, ultraljudsbilder och annat. Tur att inte maken är hemma så jag kan böla hur mycket jag vill utan konstiga blickar

    Hoppas det blir vår tur snart, maken har redan tänkt ut ett sätt att avslöja en sådan nyhet!

  • Fresa78
    Men det behöver ju inte vara kört för det Florence...
    Hur har semestern varit?

    Borde få mens i slutet av veckan, har haft ont i brösten så jag har inte så höga förhoppningar, den här månaden har känts som en evighet i att bara vänta på bim.

    Stubin, ja det är alltid läskigt men beslut. Lite dumt kanske att bo på 3 trappor utan hiss med barnvagn, om det nu inte finns bra barnvagnsrum... Men det är ju inte så vanligt.
  • Fresa78

    EMTD, brukade du få ont i brösten innan mens eller vad det nya symptom? Vet ju att man kan få ont i brösten innan plus men eftersom jag oftast får det innan mens så tolkar jag inte det som ett tecken just nu.

    Jag köpte faktiskt ett test idag, tänkte testa på lördag morgon om inte mensen kommit, ska på fest på kvällen och vill inte göra nåt dumt . Kan ju iofs visa neg även om det skulle vara nåt eftersom det då skulle vara så tidigt, men men...

    Om inte annat hoppas jag få användning för testet någon gång!

    Florence, hur har det gått?

  • Fresa78

    Bra frugan!

    Tack Florence!
    Hoppas det går bra för dig den 31:a (även om det är ett tag dit). Nu vet du ju det och får vara noga så blir det säkert bättre nästa period!

  • Fresa78

    Testade mitt på dagen med ACO-test och råkade kissa lite på själva plasten och inte bara på stickan. Började så klart nojja om att det inte skulle fungera då... fast kontrollstrecket visade sig och ett svagt svagt skreck i testfönstret som skulle betyda att jag var gravid... Vågade inte lita på det eftersom det kanske blivit fel och det var så svagt. Så jag var tvungen att sticka ut och köpa ett test till (som råkade bli tre) och testade precis igen med CB digital och efter mindre än en halv minut visade det Gravid! Helt sjukt!

    Har nog inte fattat det än för jag är superstressad just nu, ska åka och hjälpa kompisen innan festen i kväll och borde vara där nu egentligen...
    Sen börjar man ju tänka på mf också eftersom det är så vanligt i början. Hoppas att det sjunker in och jag kan börja glädjas åt beskedet snart

    KRAM

Svar på tråden FÖRSÖKER vi bli gravida? del3.