• Kavat

    Majmammor 2007 del 13

    2små2stora skrev 2009-08-11 15:44:39 följande:
    Johanna har en riktig CD-spelare. Min bror tyckte att det var viktigt att det var bra ljud i den.
    Här fick dottern en för 279 på clas ohlsson. Helt ok faktiskt, men så knasig att man sänker på baksidan! Så man måste alltså vända den om för att nå/se. Å andra sidan är det ju kanske lättare för barn att jämt ha samma ljudnivå.. Eller hur?!
  • Kavat
    FruHeo skrev 2009-08-11 06:38:02 följande:
    Mumia: Hahaha du har rätt, men jag är så pass bra/dålig att jag kan behärska mig när jag vet att jag måste. Blir jag tagen på sängen blir det värre. Dessutom tror jag att L1 var fullt upptagen med att köra så att hon inte såg att jag var lite blek i ett par av kurvorna........... Melva: allergi???? Tänker iaf jag spontant på. Jadu, lite mindre illamående denna gång, men bara ytterst lite. Men det börjar *peppar peppar ta i trä* ge sig av. Så det känns så mycket lättare. Bebisen sparkar som sjutton just nu. tess och 3bus: knasiga ungar som gillar marinerad vitlök. Fast iof jag ska väl inte säga något, mina äter ju oliver som godis......
    Mysigt med bebissparkar! Vilken vecka är du i?
  • Kavat
    FruHeo skrev 2009-08-11 20:43:26 följande:
    Kavat: v 16 tror jag. Har nada koll denna gång, vet att det är efter v 15 och innan 19....
    Aha. Men det borde de väl kolla på ul, alltså så att du får ett bf? Eller är det det du fått?
  • Kavat
    Trekidz skrev 2009-08-11 22:03:13 följande:
    Den 10 aug kl 04.14 kom lilla Tilde till världen,3490 g o 51 cm lång Gick ÄNNU snabbare denna ggn, in på förlossn hämtad med rullstol i bilen o ut kom hon kl 04.14, hemsk bilresa in i 190 pga kraftiga krystvärkar då vattnet gick precis då jag satte mig i sätet... Har fortf inte smält det o gör det nog inte på ett tag heller. Men väl inne gick det bra o jag fick ett ynka stygn, nu är vi hemma o ska installera oss i 2-barnslivet Skriver mer sen o läser ikapp
    Stort grattis! Skönt att allt gick bra, om än dramatiskt.
  • Kavat
    SeriousGangBang skrev 2009-08-11 22:02:37 följande:
    hittade hit jag med har slutat jobba så nu har ja väl lite mer tid kanske.. lite högt bltr så ja ska in på koll nästa vecka igen. inte alarmerande högt, men i v.29 va det 127/67 och nu 135/83 så det är ju en höjning på dessa 4 veckor hoppas allt är bra med er andra, hur många är det mer som inte klarat av att hålla ihop benen hihi
    Skönt att du har slutat jobba! Då kanske blodtrycket lägger sig lite får vi hoppas.
  • Kavat

    Blind,
    Krya på dig och ja, om kärringen har jag inga kommentarer som är lämpliga att skriva här.

    3bus,
    Vilket superbra dagis ni verkar ha!

    Tess, håller tummarna att du klarade tentan!

    Själv har jag fått njurbäckeninflammation... Har känt mig skitkass länge och varit på diverse läkarkontroller senaste veckan och lämnat urin 3 gånger utan att de kunnat fastställa felet. Så i går fick jag superont i vad jag fått förklarat är njurarna. Så nu har jag i af penicillin tills odlingen är tillbaks, så får vi se om det blir byte av det på måndag.

  • Kavat

    Hejhej! Här är det äntligen fredag! *Pustar ut* Mår bättre efter, nu när njurbäckeninflammationen är väck!

    Lilleman är superduktig. Vi hade min mamma som barnvakt i tisdags då vi var på bio och han hade gått upp och kissat efter läggning och då ville han inte ha på blöjan så han fick sova utan. Jaja, den hade varit torr två nätter, vilket mamma visste så hon chansade lite.
    Så nu har han inte blöja på sig alls och det går toppenbra. Han säger till och visst har de hänt olyckor, men inte mer än ett par droppar ibland och inte ens pölar varje dag.

    Idag har jag och dottern varit iväg och inhandlat örhänge som en kompis ska få på sin möhippa (alla handlar varsitt par) och sen blev det lite hårspännen och hårband till dottern givetvis. Riktigt tjejdag!

    Maken är ledig så han och lilleman stannade hemma på förmiddagen så vi kom hem till lagad lunch. Lyx!

  • Kavat
    Tess82 skrev 2009-08-24 12:58:35 följande:
    Jippi, klarade statistik tentan. Blev bara ett E på kursen men med tanke på hur lite jag pluggat i sommar så är det ett under att jag ens klarade kursen så jag är nöjd och glad ändå. Nu ska jag åka och hämta mitt schema på jobbet så jag vet hur jag ska jobba i september. Sen dags att hämta hem lillskruttan från dagis .
    Grattis, vad skönt!
  • Kavat

    Här händet det grejer!

    Grattis Cii!!!

    Syrra, dig håller jag tummarna för så det slipps övertalas.
    Melva, för dig hoppas jag att din man kommer på bättre tankar. Du vill ju ha en liten till vill jag minnas så hoppas att det löser sig till det bästa.

    Skitsvårt faktiskt. Vi har samma "problem" här, jag skulle gärna ha en liten till, men maken totalvägrar. Eller tja, alltså han vågar inte "chansa" ens och är alldeles för duktig på det med. Så blir det en liten här så är det för att kondomen spricker och hur stor chans är det?

    Men äntligen börjar jag må lite bättre. Min ledvärk i höfterna är i stort sett helt borta på 5 månaders glutenfritt!!!

    Heoo, trist med dagisbasillusker..

  • Kavat
    2små2stora skrev 2009-09-09 19:15:18 följande:
    För er som undrar så kommer vi att bli 6 st i familjen i slutet på maj
    Hurra! Grattis, vad kul!
Svar på tråden Majmammor 2007 del 13