Inlägg från: RosaNapp |Visa alla inlägg
  • RosaNapp

    Majmammor 2007 del 13

    syrra: vad tråkigt. Hoppas det inte är kört på den fronten lite senare då.
    Lycka till på nya jobbet.

    Intra: grattis till flickan!

    Hej förresten. Melva här. Jag tog en liten paus då det varit (och är väl fortfarande) rätt jobbigt här. Imorgon är jag iallafall i v.12 (11+0) och ska ringa och boka samtal för abort för att få någon att prata med.
    Det senaste maken sa var dock att han går med på det, men det känns ändå inte så bra för mig.

    Imorgon blir det att ringa en massa samtal jag inte kunnat göra för V har gömt min telefon någonstans. Har letat som en idiot efter den i några dagar, men köpte faktiskt en ny idag. Så den andra kommer väl fram imorgon eller nåt .

    Jobbigt att det är så många som är snoriga. V är också snorig, men inte värre än så.

  • RosaNapp

    Blindness: jag funderar på det, men vill egentligen inte. Men det är ju ingen lätt situation så jag får ju vara öppen för det, liksom maken öppen för att behålla. Men det blir ju mitt beslut som kommer gälla sen, jag är dock väldigt osäker på vad det kan komma att innebära så därför vill jag att vi pratar med någon. Kanske kan få veta om det är en liten därinne också, känner mig inte gravid.

    Fast han kommenterade igår att jag är på ett helt annat sätt nu sen han sa att han är med på det. Och det stämmer väl. Positivare är jag iallafall och det gillar han ju . Tom så han skojade med mig om det igår.

    Intra: gott att det gick så smidigt.

    Nu ska jag få på en motsträvig tös lite kläder så det blir förskola igen. Hon har varit hemma en vecka sjuk och vill INTE gå nu. Innan ville hon inte följa med hem .

  • RosaNapp

    Blindness: vi båda ska gå. Maken vill följa med och en anledning till att jag vill ha samtalet är ju att vi ska prata om det hela med en tredje part. Så att det blir prata av och inte bråk.
    Ja, det är ju så, man vill ju bli hörd och få förståelse. Inte bli överkörd och nermanglad...

    Ja, här har tidigare också förändringar bara hållt i sig ett kort tag, men sen maken fått hjälp så blir det bättre och bättre det också. Gäller ju att förstå varför man gör som man gör, inte bara nicka och hålla med för husfridens skull liksom. Det har väl min man gjort mest. Fast det är vad man INTE vill !

    Nu har vi lämnat E och V och A sover. Så då ska jag också vila. Med gott samvete .

  • RosaNapp

    Tack, det blev inte så mycket vila. A vaknade och kunde inte somna om. Skrev fel förut, är i v.11 (10+0).

    Heoo: gott med halvtid.

  • RosaNapp

    syrra: vad tråkigt. Men har det tagit sig en gång så kan det ju bli så igen.

    Jag är trött i öronen. A skriker för att han har ont av tänder som är på väg upp, V skriker, ja för allt som vanligt och äldsta gnäller och grinar så fort hon inte får precis som hon vill eller tycker jag är orättvis. Och maken tränar ikväll...
    Jag ska iallafall hålla V vaken till ikväll (han vill lägga sig och sova redan nu) så han somnar bums, liksom A och förhoppningsvis även E. DÅ ska jag njuta av tystnaden

  • RosaNapp

    Tess82: såna är mina barn också. Får den ene alvedon ska dom andra ha och det tjatas om alvedon var och varannan kväll här nästan . Kan nästan tro att dom tror det är godis... Så den flaskan får stå väl gömd .
    Bisolvon är något V gillar också, han får när han värsta hostan när han är förkyld. Det slurpas i mer än gärna.

    syrra: vad skönt att du inte mår dåligt över det. Som jag sa, har det hänt en gång, kan det hända fler gånger .

    Jaha, nu har jag hittat telefonen. Sa ju det, den skulle komma fram strax efter jag köpt en ny. Nåväl, nu lär jag ju inte var oanträffbar på ett bra tag iallafall .

  • RosaNapp

    Godmorgon.

    Två nätter i rad nu har V kissat i sängen. Första natten sa han inte till innan alls så då sov han nog själv väldigt djupt (jag satt uppe när han vaknade av det). Inatt vet jag inte om det var samma sak igen eller at jag inte hörde för att jag sov för djupt.
    Hoppas det inte är något som håller i sig bara eller beror på läget här hemma.
    Det är rätt jobbigt nu. Maken mår inte alls bra och det märker barnen tydligt. V är ju väldigt känslig också (vilket barn är inte det om föräldrarna är ledsna?) så det kan ju bero på det också.

    Nä, nu är det förskola för äldsta.

    Heoo: stackars lite. Hoppas hon snart blir frisk och dom får hålla sig friska i höst. Jobbigt att det alltid är något som är fel. Även om man hittar vad och kan åtgärda det.

  • RosaNapp

    syrra: det har gått från att vara anti nr4 till att vara anti hela livet. Eller "livet som det är och kommer bli". Känns ju inte så lovande. Sen har han ju börjat nysta i sig själv och det blir ju alltid jobbigt när man inte är van vid det. Nu är han nattsvart, snackar om att han är psykstörd, att jag tycker han är psykstörd (vilket jag inte tycker och har sagt otaliga gånger), etc etc etc. Han mår inte bra helt enkelt.
    Det är inte bara ett till barn som är problemet, minst sagt.

    Tess: tack . Jag har svårt att vara glad över det just nu bara.

    Vi har precis kommit hem efter lämnat äldsta och nu ska V och A sova lite. Ska bädda i Vs säng först.

  • RosaNapp

    Blindness: men, vaknat på fel sida eller? Vad tråkigt.

    Igår ramlade V och slog upp läppen på tänderna. Idag är han röd på utsidan, men inte så svullen. Ser skumt ut . Han bryr sif dock inte om det.

    Imorse låg vi alla och gosade i sängen innan vi klev upp. Ja, maken åkte till jobb, men vi andra låg kvar. Gott nu när det börjar bli kallt

  • RosaNapp

    syrra: perfekt, underhållning hela tiden då

    Nu ska jag få på ungarna kläder och så ska vi ta oss en sväng på stan. Tänkte faktiskt äta ute ikväll, jag och barnen. Maken tränar ju så han kommer inte hem förrän sent.
    Får se vad vi orkar med.

    Tjingeling.

Svar på tråden Majmammor 2007 del 13