• FruHeo

    Majmammor 2007 del 13

    Blind; på bilden ser den blågrå tapeten mer grön-blå ut. Men bilder kan verkligen luras.
    Trist arbetskamrat hörru, verkligen vaknat på fel sida.

    Här går det iaf inte bakåt, bara det är en framgång. Hon har väl runt 38-39 i feber men inga sånna febertoppar som igår. Tycker hon är mindre blå om läpparna, men det kan vara synvilla. De ska kika på hjärtat på måndag igen och se om det ser bättre ut. Sen får vvi åka hem till vårt egna sjukhus. Weeeei!

  • FruHeo

    Just det, glöm inte att det är Dirty Dancing på ettan kl 22!

  • FruHeo

    Ja det gårt åt iaf nästan rätt håll. Ungen beställde en STOR portion gröt med jussin (russin) på, en skinkmacka och ett stort glas juice och hon åt upp allt!!!!!!! Que? Hur fan gick det till, hon har ju typ ätit ett par oliver/dag de senaste 2,5v (samt lite sondmat då). Hon skuttar, hoppar och är mycket mindre blå. Så härligt! Heja antibiotikan!

    3bus; oh, ha en bra dag! hehe

    blind: ah, låter bra med samma tapet, kan bli fränt det också.

  • FruHeo

    Mel: låter som en förträffligt trevlig dag. Låter också som att Ellan ska bli försäljare! hehe

    Blind: ååh du måste tala om om filmen är bra!!! Jag älskar böckerna, men tror att jag kommer bli besviken på filmen. HAr dessutom lovat maken att vi ska hyra den första och sen gå och se den andra på bio....
    Men det blir liksom inte riktigt av. Haha

    Åååh tvingade iväg maken att köpa vagn till pyret idag. Blev en Brio Sing www.prams-pushchairs.co.uk/index.php&pID=584

  • FruHeo

    Åååh grattis till lillkillen Zasata! Grattis till storasyster Ebba!!!

    Kavat, hehe, det vara bara frukosten hon åt, sen har hon stenvägrat äta, inte ens oliver. *suckar djupt*
    Men men... vi får väl se vad som händer i morgon.......

  • FruHeo

    Blind: bra att filmen var okej, men trist att det fattades detaljer, sånt kan göra mig galen.

    Dal: kan gissa att de är bättre på bio, dessutom det är ju mysigare med bio än hemma i soffan tycker iaf jag.

    Usch, jag blir så trött på Saga ibland, kan inte ungen bara äta som andra ungar. Nej nej vägra allt utom oliver och skinka......
    Dessutom kommer allt upp, vet inte varför, men de har odlat på det iaf. Vi får väl hoppas att det inte är magsjuka!

  • FruHeo

    3bus: hihi, är alla syrror sådär knasiga? Har just pratat med en god vän som är sjuksyrra och som frågade exakt samma sak! Skadade???

    Hon är rätt flåsig just nu, de gjorde ett akut ultraljud av hjärtat och såg att det läckte tillbaka ganska mycket (är aortaklaffen som krånglar). Så vi blir nog kvar lite till. Trist nog.
    Ja doktorn trodde precis som du att anledningen till kräkningarna är att matsmältningen bortprioriteras. Hon är fint blå om läpparna, rätt svullen om magen trots furix och annat skoj. Så vi får väl se. Känns som en never ending story ungefär.

    Mumia: skumt med Jolinas nattskräck eller vad det är. Hm, jobbigt låter det för alla parter.

    Blind: hääärligt att spackla. Naaaajs!

    Sitter här och försöker lösa rumproblematiken. Egentligen har vi tillräckligt med rum för att alla ska kunna få sitt egna men då måste vi flytta ihop syrum, gästrum och våra två arbetsrum till 2 rum, nått vi INTE vill egentligen. Eftersom jag jobbar så mycket hemifrån, maken samtidigt ska läsa manus så behöver vi sitta i varsitt rum. Gästrummet är alltid trevligt att ha och syrummet, ja det är så satans litet att ingen vill bo där.
    Så antingen sätter vi upp en dragvägg i S och M.s rum, Linda flyttar ned i det som fungerar som makens arbetsrum. Makens arbetsrum flyttar in i det som är mitt så har vi ett gemensamt. Pyret får Lindas gamla rum. Men det blir ett nerköp för alla parter. Hmhm... ny vägg på övervåniingen kanske *asg*

  • FruHeo

    3bus: sorry hon får inte äta neocate, allergisk mot den! Har nått som jag just nu inte kommer på vad den heter *alzheimers* Nått med svartvinbär (hänger ingen påse just nu)

    Jag har ritat och ritat, klippt och klistrat inget blir perfekt för det blir lite väl mörkt i ett par av rummen. Men men det kanske kan fungera temporärt. Vad tror ni?
    Gamla planlösningen: www.familjeliv.se/hem/heoo/gallery/phpjavn3c.jpg
    Nya: www.familjeliv.se/hem/heoo/gallery/php4qcyrf.jpg

    BLind: hm hm, låter inte så bra. Jag är ingen bajsexpert, slem är min grej. men det låter helt klart som att hon inte är hungrig och ätit nått konstigt.

  • FruHeo

    3bus: hahaha ja just ja! hehe, men du vet ju vad jag menar! Äcklig är den iaf!
    Det är ju just det, vi vill ju helst inte att L.et ska sova på nedervåningen MEN vi vill å andra sidan inte flytta ned S och M eller oss själva. Men nån måste ju ner. För vi kan inte halvera L.ets rum, det fungerar liksom inte så. Men men, det kanske kommer upp nått bra.

  • FruHeo

    Blind: näe TV är bara där uppe och jag tror att vi vill ha den kvar där. Iaf maken, hade det förslagt själv men jag fick direkta mothugg även av L.et. Håller iof med dem, lite av charmen med huset att TV:delen är där den är. Hehe. Men vi får rita lite mer, fundera, vända och vrida lite till. Kanske kommer på nån ultimat lösning....

    Härligt med barnvakt, man brukar ju få sååå mkt mer gjort då. Hoppas ni hittar nån badrumsinredning ni gillar.

    3bus: Nja vinden får nog vara vind, blir lite knepich att göra sig av med alla prylar. Ja i dagsläget mår Linda rätt bra, klart att hon blir påverkad av allt som händer med Saga osv. Men jag tror att hon vågar tro på livet nu om ni förstår vad jag menar.....
    Här brukar hon kunna äta neocaten med jordgubbs oatly men idag gick det inte, hon bara ratade den tyvärr. Skrek på mer liver och tåta (Oliver och tårta....)

    Här är läget ungefär som igår, hon har än så länge fått behålla lite av sondmaten. Så vi får väl se, har inga förhoppningar än för då blir man bar besviken....

Svar på tråden Majmammor 2007 del 13