Inlägg från: förväntan |Visa alla inlägg
  • förväntan

    minnas xiii

    God fm!!

    2 sovanade barn och en god kopp kaffe, härlig fortsättning på dagen. Mina barn har inte heller fattat att vi sällt om tiden, kl 5 är det morgon, mamma har inget att säja till om.

    Massa grattis till familjen Zynk. Vad kul med en lillebror.

    Kun, jag vill vänta länge också med smakisar, men det är ju lite kul att se hur de ser ut när de smakar, längtar till dess. Gillar också amningen och F verkar inte jätte-intreserad. Men nu sitter han vid bordet i sin antilop och kanske blir mer intresserad då. Jag väntar tills han verkar vilja börja. M började också vid 4 mån med gröt öfr att få lite bättre sömn på nätterna, men det funkade inte för oss. Vad jobbigt att folk tjatar om ersättning. Det måste ju inte heller ge längre sömnperioder. F somnar vid 18,19-tiden på kvällen och ammar vid 21, midnatt runt 3,4-tiden och sedan morgon 5,6. Men han har ingen napp så jag agerar väl napp ibland. Vet inte hur mkt han ammar eftersom jag ligger ner och ammar så somnar jag om och han sköter sitt . Hoppas stor-M kryar på sig snabbt.

    Cirkel hur är det med axeln??

    Nu ksa jag gå och laga lite lunch tills M vaknar och kanske ta en sväng med golvmoppen.

  • förväntan

    F har tappat sin röst så här är det väldigt tyst sedan igår. Så Essi om du vill att Luna ska vara tyst ett par dagar så är det bara att komma förbi hit.

  • förväntan

    Hello!!

    Har läst o tänkt kommentera massa, men skyller på amningshjärna....

    Hur mår föresten Rossy o Tim. Är gipset borta o hur har det gått??

    Och hur mår Meleah, fick du kontakt med en psy??

    Naffe, jag kan typ inget om larm, men vad jag har hört så får man räkna med att det löser ut ibland¨då små barn har oregelbunden andningsrytm och det är helt normalt. Skit vilken panik jag hade fått om det hade hänt, får ont i magen bara att tänka tanken .

    VIll också vacc mig snartast. Kommer det vara några barn kvar på dagis när influensan kommer?? Och som Essi skriver att hur skyddat man än lever kan ´man ändå bli smittad av en det ena och andra. Vi kör också konstant på förkyldningar här så vi kanske klarar oss då . F är fortfarande hes och hörs inte när han skriker i falsett, annars hörs han nu igen klart och tydligt.

    Funderar på att köpa en crosstrainer. Är det någon som har erfarenhet av dessa. Vad ska man tänka på?? märken?? hur snabbt tappar man motivationen och använder den som klädhängare??

    Mot lite lunch

  • förväntan

    Hello!!

    Vilken dag vi haft idag... F ramlade i golvet när jag under en promillesek inte kollade på honom. Var en halv m från honom max och torkade M´s ögon som är fulla av grejs (ögoninf.) Trodde jag skulle dö, kakelgolv, men han landade på lite tvätt och fick med sig hela det mjuka skötbordet på golvet. Fy fasen säjer jag bara, mår illa och vill kräkas bara jag tänker på det. Han skrek dock med en gång oc hfick en bula i huvudet. Vi åkte till barnakuten och han var helt ok. men jag tycker så synd om honom att behöva med om något sådant.l ..

    Tycker så synd om M också som är förkyld hela tiden. Nu har han haft ögoninfl sedan lörd och hostar imellanåt så han kräks. Så nu får han vara hemma från dagis minst hela nästa v.

    Essi, vad har du för rutiner på dagarna med barnen?? Några roliga aktiviteter??

    Grattis Zynk till lille Emil. Hoppas ni mår bra. Hur funkar det att vara 4??

    Maja kramar till dig för häromkvällen.

    Öz, fy fasen för byrån.

    Nu gnyr det en liten kärlek från sängen

  • förväntan

    God morgon!!

    Här fortsätter förkyldningarna, nu har både M och F ögoninfl och en härlig tjock hosta.... Känner mig orolig för att vi inte ska hinna vacc innan svinis har kommit hit. M ska stanna hemma nästa v och kurera sig. Har haft nog av alla dagisbasiller så jag hoppas att om svinis komemr hit att den gör det när M är hemma. Så för tillfället sover jag med båda barnen i vår säng och C sover i Melvins säng. Men på det sättet får vi alla den bästa sömnen. Jag slipper gå upp och C blir inte störd alls.

    Joffe, vad jobbigt att L blivit så hårdhänt. Men det var ju inte så längesedan han var så go mot L också. tänker att det säkert går lite i perioder även om det är fasen så jobbigt. M är ibland väldigt taskig också mot F medans nästa dag jättesnäll som tur är. Oftast blir M taskig om jag råkar prata i telefon eller gör något annat för att inte ge M 100% uppmärksamhet. Här hade M en dag när han gick runt "fucking hell".

    Zynk, vi har M på dagis mån tis och tors. Funkar bra med en liten paus mitt i v. M blir väldigt trött när han varit på dagis.

    SS, härligt med så mkt mat.

    ... nu blev min hjärna blank. Mot lite kaffe

  • förväntan

    JOffe, vad bra med att ni ska testa ut hörapparat. Tror ni att han har något synfel också elelr är det någon rutinkoll?? Är han ofta tyst eller gör han många ljud?? Vår vc börjar med vacc till M på fred så de rek att komma nästa måndag för det skulle bli anstormning . Jag är lite förkyld så jag planerar att vacc på tors... Hur känns det i armen??

    F sover också mkt när han väl sover för han kommer inte till ro så fort. Men när han väl sover är det ofta 2.-3 timmar. Även på natten upplever jag att han sover mkt bättre, fast då vaknar han ofta om jag behöver gå upp.

    F stora favvo för tillfället är att rulla hela tiden och även i sömnen . Han kämpar med att försöka sätta sig upp. Tänk om man själv skulle hålla på med sittups sådär hela tiden så kanske man redan hade haft tvättbräda .

    M får stanna hemma från dagsi denna v. Han är så lugn och go när han är hemma. Han gillar nog dagis och barnen, men han är mkt lugnare här hemma när han inte går. Han leker bra själv också vilket är tur så man inte behöver underhålla hela tiden.

    Nu ska vi ta en liten "kvällspromenad" innan det blir för mörkt.

  • förväntan

    Vi ska också vacc alla. Vi åkte igår med då var vacc slut på vår vc så vi försöker igen på tors när det ska finnas nytt. M blir vacc på mån, fast jag hoppas att man kan få passa på när man ändå är där. Det tar oss 40 min t/r till vc så man vill ju inte åka dit i onödan om det är slut.

    Kun, vad härligt att stor-M fått eget rum. Tycker fortfarande ibland att det är lite sorligt att M får sova själv när vi andra myser . Hoppas ni kryar på er oc h grattis till tand. F är lite kinki med amningen och vi har börjat med lite gröt som han attakerar med glädje . Sött. Tror han vill vara som M. Ingen åsikt om gåstol med det citatet från dr verkar jäkligt underligt. V ad är det för mening med den när det kan ta sig fram själv?? Vi har inte använt någon.

    Felix är så målmedveten och rolig. Har började rull för 2 v sedan . Nu rullar han hela tiden och ska krypa NU!!. Är övertygad om att han hade bestämt sig att lära sig innan han somnade ikväll. Han kämpade som attan och är mkt bättre nu på kvällen än i morse på att försöka krypa. Han får in benen under kroppen oc h upp på armbågarna, sådan faller han ihop igen. Nu i kväll höll han på i 40 min och var hur lycklig som hellst . Tror han kommer sova gott inatt.

  • förväntan

    Fisk, vilket jobbigt problem!!! . Det låter ju bra vilket som, är ju bara hur skönt som hellst att få åka på semester. Hade gärna också åkt till Thiland, men C vill gärna kunna surfa om vi åker på semester, så vi kollar på resor till canarieöarna i jan. Härligt att ni verkar få koll på problemet med O´s mage. Hoppas att Zantac kommer att funka super.

    Idag ska mäta ioch väga F, alltid kul.

  • förväntan

    Vi är också vacc nu. Slogs också med 1 miljonmänniskor på vc. Nej stämningen var faktiskt helt ok. Vi var där 20min innan de skulle börja vacc o fick vänta 2,5 tim. M lekte med andra barn så det var kul o man hann ju träffa lite fokl man känner. Vi känner inget av sprutan utan alla är bara lite ömma i armen.

    M blev rädd för sprutan och svimmade och kräktes när han såg C bli vacc. Han återhämtade sig fort o jag vägrade gå där ifrån innan han blev vacc, annars hade jag väl aldrig fått med honom igen. Han var väldigt nöjd o stolt efteråt .

    Betty min bror vacc samtidigt som oss på vår vc. De frågade inte vart han kom ifrån utan bara vacc. När jag ringde o frågade så sa de att det inte spelar så stor roll var man vacc, utan huvudsaken var att mab gjorde det. vår vc vacc små barn hela dagen idag o måndag.

    Naffe skönt med avklarad efterkontroll. läsakigt att du fick pc o verkligen tur att du inte reg.

    Jag har shoppat vinterboots på nätet. kul!! , verkar va min nya hobby o shoppa online

Svar på tråden minnas xiii