Kycklingwok UTAN kokosmjölk?
Går det att göra eller blir det torrt?
Någon som har något recept?
Går det att göra eller blir det torrt?
Någon som har något recept?
annars kan du väl ha i något annat då... matlagningsgrädde kanske?
Jag själv är inte så förtjust i kokosmjölk... förutom när man dricker det direkt ur en kokosnöt då
men i mat hoppar jag över det
jag brukar aldrig ha i kokosmjölk, men jag tycker inte att det brukar bli torrt för det, men annars finns det väl "färdiga såser" som man kan ha i?
själv brukar jag ha i
kyckling (som jag steker i kryddor)
wook grönsaks blandning
extra vatten kastanjer
extra svamp
bambu skott
böngroddar
paprika
kräft stjärtar / räkor
cashew nötter
hittils har ingen klagat.
Jag brukar oftast göra med hemgjord sötsur sås. Har recept på matbloggen: utanallt.blogspot.com/2009/07/kycklingwok.html
ha i vitlök, chili, riven ingefära, smula i en buljongtärning och lite vatten så det blir såsigt (ha i maizena om du vill ha tjockare)
Jag vill helst att woken ska bli så nyttig som möjligt.
Därav ingen kokosmjölk eller grädde.
Vill ändå att det blir god smak och inte torrt
du kan väl ha i vatten och sen krydda, red med lite mjöl så blir det krämigare.
Jag bruakr ha lite curry eller wookkrydda.
Kristin:Wokkrydda kanske man skulle köpa.Tack