jag är en tjej på 30 år som bor med min sambo och tre döttrar i en lägenhet. jag är just nu mamma ledig med våran minsta dotter Isabella och min sambo arbetar inom industrin.
förutom mäniskorna så består familjen även av ett antal fyrbenta djur. vi har en hund och en katt,en kanin samt två hästar.

Elionora är född den 4 maj 2005

Oxen
19 april - 19 maj
Även du som får en Oxebaby möter inga större problem. Hon är oftast väldigt nöjd och lugn. Hon äter ordentligt och sover länge och stadigt. Humöret är förvånansvärt jämt och med ett imponrande tålamod. Men när det väl tar slut så lär du märka det. Det visar hon med en kraftfull stämma och en tjurighet som håller i sig en bra stund. Men sen är allt glömt och förlåtet, och livet fortsätter i samma lugna takt som innan.

Julia är född 4 juni 2007

Tvillingarna
20 maj - 20 juni
Med din Tvillingbaby får du fullt upp. Han gör sig hörd praktiskt taget hela tiden med små lustiga, ofta härmande läten. Han är otroligt nyfiken på allt och alla och vill för allt i världen inte missa någonting. Därför är han också väldigt rastlös och har inte tid att stanna länge på ett och samma ställe. Det ska vara omväxling och nya saker att leka med hela tiden.


Isabella är född 20 februari 2010
hon föddes i v 32+6

fiskarna

19:e februai – 20:e mars Planet – Jupiter och Neptunus Element – vatten


Babyn född i fiskarnas tecken kan lite framstå som en vilsen själ och börja gråta för vad som verkar ingen anledning. Det är en del av den här lite blyga och timida bebisens personlighet, liksom en tendens att behålla saker inom sig snarare än att visa dem utåt. Därför kanske det blir ett gnyende snarare än ett skrik när han gråter.


Han har en god förmåga att snappa upp stämningen i


Just nu föds ett barn. Samtidigt föds ett försöksdjur. Just nu lär sig ett barn att skrika när det blir hungrigt. Samtidigt lär sig ett försöksdjur att det inte hjälper att skrika, maten kommer aldrig. Just nu får ett barn sin första spruta. Samtidigt har ett försöksdjur redan fått så många sprutor att den kommer att dö av dem. Just nu lär sig ett barn att gå. Samtidigt har ett försöksdjur inga krafter kvar att gå för. Just nu har ett barn hela livet framför sig. Samtidigt dör ett försöksdjur i djurförsök... KOPIERA DENNA TEXT OM DU ÄR EMOT DJURPLÅGERI!

Ålder

40 år

Barn

13 år     15 år     10 år     6 år    

Civilstatus

Förlovad

Föräldratyp

Good Enough    

Personlighet

Blyg     Glad     Nattuggla     Snäll     Social     Tänkare    

Intressen

Barn     Djur     Film/TV     Scrapbooking    

Musik

Rock    

Husdjur

Akvariefiskar     Hund     Häst     Katt    

Aktivitetsflöde

2020-02-13 yodi svarade i tråden: hur gäller köplagen i det här fallet:
tänker absolut göra något men brukar föredra att ha alla faktan klara för mig innan jag handlar.

2020-02-13 yodi svarade i tråden: hur gäller köplagen i det här fallet: nu var det säljaren som menade på att det var ord mot ord, hens ord på att det är skickat och mitt på att det inte kommit ( antar det är så hen menar )

men det är lite det jag menar, eftersom jag valde spårbarfrakt.
2020-02-13 yodi svarade i tråden: hur gäller köplagen i det här fallet: skicka till säljaren igen och säga att enligt köplagen och dom paragraferna du skrev har jag rätt att häva köpet.

sen några funderingar som dykt upp, säljaren har en fb sida där hen tar emot beställningar.
2020-02-13 yodi svarade i tråden: hur gäller köplagen i det här fallet:
jag skrev att jag behövde dom senast v 43 vilket säljaren godkände, det borde väl räknas som avtalat leverans datum ?

2020-02-13 yodi svarade i tråden: hur gäller köplagen i det här fallet:
tack för era svar.

2020-02-13 yodi svarade i tråden: hur gäller köplagen i det här fallet:
men köplagen är ju när man köper från privat person? 
har faktiskt funderat på att kontakta skatteverket.

2020-02-13 yodi svarade i tråden: Min sambo spyr hela tiden:
det kan nog variera från kvinna till kvinna vad som fungerar att äta men för min del så var det kokt mat och för att inte tala om just rost bröd vissa perioder var det det ända som inte kom upp igen.

2020-02-13 yodi svarade i tråden: Ni som gjort 3 eller fler ks! Se hit!: har gjort fyra ks, efter det tredje så såg läkaren inga problem med fler graviditeter men vid det fjärde snittet så var det dels massa ärrvävnad plus att livmoderväggen var tunn så jag blev avvråd.
2020-02-13 yodi svarade i tråden: Sambon vill ha procentuell ekonomi: tycker det beror lite på.
hur ser hennes ekonomi ut när hon har betalt sin del av utgifterna? har hon pengar kvar eller räcker dom precis till hennes del av utgifterna?

för är det så att hennes pengar i princip bara täcker.
2017-01-30 yodi svarade i tråden: Vart vända sig för sjukskrivning?:
Tack, jag ska nog ta och kolla upp den möjligheten :-)

Innehåll