Inlägg från: Kulta17 |Visa alla inlägg
  • Kulta17

    Mitt nya liv tråd 5

    Hej Allihopa

    Hur är det med er? Allt bra här med familj, träning och jobb. Har fått igång träningen rätt bra (hoppas slippa bli förkyld nu bara när man börjat på ny skola + att Molly är på förskolan igen efter sommaren).

    LP: Tack för adressen.

  • Kulta17

    M80: Gud så tråkigt för dig. Kan inte ens sätta mig in i hur du kan ha det. Jag tar för givet att de har kollat din mage eftersom de kan säga att det inte är något som är fel. Vad är det för typ av doktor du går hos?

  • Kulta17

    ÖB: Ta det lite lugnt med termometern bara, det ska inte vara bra i längden att göra på det viset. Bättre då med droppar från apoteket.

    MissY: Jag är ledig en dag i veckan (funkar bra ekonomiskt) och det gör stor skillnad på känskan på jobbet. Närjag går hem på torsdagen känner jag fortfarande att jag har ork kvar för jobbet.Beror ju helt på om man på det stora hela gillar sitt jobb.

    Jag är ju på en ny skola. Mycket nytt men kul. Jobbar både som klasslärare och specialpedagog. Privat montessoriskola

    Igår fick en av grannarna i mitt bostadsområde en knäpp och gick ut naken på sin balkong och sköt med ett gevär. Sedan började han slänga ut saker från lägenheten. Polis och insatsstyrka kom och spärrade av hela området och anhöll mannen!! Ja vad kan man säga. Det finns dårar överallt. Det mest sorgliga är att han tydligen har två barn

  • Kulta17

    Grattis Boppi till leg visandet. Det skedde mig när jag var 37 tala om mallig ;-
    Välkommen med frågor, ska se om jag kan svara. Molly går även på en superbra Montessori förskola. Ha en go kväll!

    Ha en bra helg alla. Vi ska på kalas i Åhus och sova över hos mormor och morfar till MOllys förtjusning. Har parata om det i flera dagar

  • Kulta17

    ÖB: Nej det finns andra. Kommer inte ihåg vad de heter. Fråga på apoteket de ska veta.

    Det värsta med hela grannhistorien är att psykakuten tyckte inte han var sjuk nog och släppte honom!! Vilket medförde att han kom hem igen (med sjukhus kläderna på) men kom ej in i sin lägenhet och gick förvirrat omkring på området innnan någon ringde efter polisen som kom och hämtade honom. Helt otroligt att man kan hota folk med vapen, sjuta i luften och sedan bara släppas för att inget hände!!!

  • Kulta17

    M80: Det är väl bra här. Hemma med Molly idag, de har studiedag på förskolan. Lite trött och gnällig bara hon vaknade 5.40 imorse igen! Varför kan de inte sova längre när man är ledig???

    Har fått för mig att jag skulle kunna gå ner i vikt till min 40 års dag (det är nu 44 dagar dit) men det händer inte så mycket, pust!

  • Kulta17

    ÖB: Jag kommer inte ihåg vad de heter, men man får be om dom i alla fall. Fråga de på apoteket, de ska veta.

    Trött och trött är jag idag. Blir inte mer skrivet än så här.
    Imorgon föräldramöte - pust!

    Sköt om er

Svar på tråden Mitt nya liv tråd 5