• Boppi

    Mitt nya liv tråd 5

    Hej på er!

    Nu har jag också hittat hit!

    LP84: Bra att du håller koll på oss! Otroligt vad tiden går fort!
    Kulta: Vad roligt att se dig igen!! Välkommen tillbaka till tråden!
    Ökenblomman: Håller med lollipopp84, Diskmaskinen är guld värd!!! Kan du inte ha en bänkdiskmaskin? Det hade vi förut och det gick in riktigt mycket i den!
    Maddisen80: Tråkigt att höra att du mår dåligt.. Kan inte psykiatrin hjälpa dig på något sätt?
    MissY: Hur går det men bebisplanerna?

    Så.. har alla fått en hälsning nu? Det får ju inte bli orättvist!

    Själv är jag ganska risig just nu.. Hosta, ont i halsen och snorig.. + infektion i ögat! Fast ingen feber eller värk i kroppen.. För då hade man ju misstänkt svininfluensan!! :-O Det är väl bara en kraftig förkylning jag dragit på mig..
    Har ju stressat som tusan sista veckan! Studier (nya människor och platser, mycket plugg o stress över det) och till på köpet jobbat på det gamla jobbet! Sen vill man ju träffa kompisar och umgås med familjen...

    Förutom det är det finfint! Att börja plugga har hittills bara varit kul! Roligt med nya kompisar och ny intryck!

    Idag skall jag plugga hela dagen men jag måste först ladda hem words.. Har flera uppgifter som skall in senast söndag kväll kväll men jag hoppas bli klar imorgon så jag kan få vara ledig och kurera mig hela helgen.

    Kramar till er alla!

  • Boppi
    Det var ju ökenblomman som hållit ordning på oss den här gången och startat tråden såg jag nu! Men Lp84 inboxade ju mig.. Så lite ordning har ju Lp också!!
  • Boppi
    Mayasmamma skrev 2009-09-03 09:41:07 följande:
    hejsan boppi svininfluensa!LOL, skoja bara om man ens vågar skoja om det!hoppas det bara är vanlig flue!mamma har feber så hon ska gå och kolla sej, hon arbetar ju i vården.bänkdiskmaskin för 3 pers och gäster, skulle nog bara vara ivägen, behöver en ordentlig!
    ha ha Jag skulle behöva diskmaskin om jag vore ensam i hushållet! Hatar att diska!!

    Nä, skoja om svininfluensa vågar man ju inte! Vågar kanppt erkänna att jag är förkyld..
  • Boppi
    Mayasmamma skrev 2009-09-03 22:11:34 följande:
    men du, ensam skjuter ingen hare elr vad det nu hette...kliar mej i skallen(den lilla skalle jag har kvar ) så köp den nya diskmaskinn "ÖKENBLOMMAN" LOLhaha håll för näsan när du går ut, sminka dig och använd en uppsamlingskopp för allt snor som rinner så ser det inte så uppenbart ut att du är förkyld utan mer som en konstig prick på stan LOL
    Ha ha :D Ska jag sminka de vänstra ögat lika rött som det högra (är snyggt blodsprängt) eller är det lika bra att rödmåla hela fejset eftersom näsan också är röd? Vart kan man köpa en uppsamlingskopp för snor?
  • Boppi

    Lollipopp84: Ursäkter är helt ok om du frågar mig! Är ju själv något av expert på ämnet! Min ursäkter just nu är verkligt bra: mens, förkyld och stressad! Helt klart giltiga ursäkter tiil att vräka i sig kakor och godis! Eller?...

  • Boppi

    Tjena!

    Mmm, nu sitter jag och äter nybakad sockerkaka! Men jag behöver lite extra energi (visst, intala dig det!!) för jag och en kompis ska gå ut i skogen och leta kantareller.. Får se om vi hittar några om inte annat hittar vi säkert några mygg..

    Maddisen: Oroa dig inte så mycket! Är säker bara vanlig förkylning!

  • Boppi

    lollipopp: Grattis till viktnedgången! Och vilken skön dag du verkar ha haft!

    Ökenblomman: Vilken otur att du inte hade några gäster som kunde äta chokladkakan! Hade jag bott i närheten hade jag hängt på låset!

    Idag ska jag iväg på seminarie... Är lite nervös faktiskt.. :-S Annars inget nytt här,
    forfarande förkyld och väntar på motivation att ta tag i vikten.

    Förresten var är MissY?? Hallåååå???

  • Boppi

    Kulta: Vad kul att höra av dig igen!
    Spännade att du jobbar på montessoriskola! Jag såg en föreläsning om montessoripedagogiken förra veckan (läser till fsklärare, 1:a teminen än så länge..), jag tyckte det lät väldigt intressant! Antar att jag får lära mig mer om olika pedagogiker under de kommande åren men har jag några frågor om montessori vet jag ju vem jag ska fråga!
    Usch, vilken granne! Hoppas han kan få vård innan han skadar nån!

    I käll ska jag på tjejträff med en massa gamla kompisar, ska bli riktigt kul! Dessutom är jag extra upplivad eftersom jag fick via leg på systenet förut!! Är 30-år!!! fast givetvis ung och fräsch!!
    Sen ska jag jobba hela helgen och så blir det plugg på måndag igen! Ingen rast och vila här inte!

  • Boppi

    Hej!

    Idag är jag ledig! Får se om jag hinner läsa i kapp tråden! Ha ha! Det är stressigt att vara student, men kul! Planen för dagen är städning och ha kul med barnen, får väl se om det går att kombinera de aktiviterna..

    Verkar som om det är fart på er här i alla fall! Och kul att se att Kulta är tillbaka!

    Kram!

Svar på tråden Mitt nya liv tråd 5