• miss Y

    Mitt nya liv tråd 5

    Najs!!
    3 månader med denna tråd går löjligt fort. Vi har alltså snackat med varandra nu i snart 1.5 års tid. Galet!!

    Öken blomman:
    förstår att ni har fullt upp, fattar inte hur man hinner med småbarn. Men man omprioriterar ju på ett annat sätt då.

    LP84:
    oxå nyfiken på hur ni trivs??

  • miss Y

    Maddisen:
    men usch, det är ofattbart. blir ju jätteknepigt att du måste ta till psykriatrin till hjälp för att komma någon vart, när det känns som läkaren vill ha dig dit på ett eller annat sätt. klart du blir deppig av allt, vem f*n hade inte blivit det??

    men leva med smärta och hög feber, jag förstår att du inte orkar hur länge som helst. *kram kram*

    nu får det allt ordna upp sig med dig. på något sätt känns det som eftersom du är myndig borde själv kunna avgöra hur du vill göra här, samtidigt så förstår man ju problematiken. man kan ju inte tvinga en läkare att utföra precis vad man än vill. kanske är det psykriatrin du får gå igenom, men att svälja tabletter låter lite väl drastiskt. du kan få leverskador om du har otur.

  • miss Y

    Maddisen:
    psykriatikern kan inte hjälpa dig vidare i ärendet då??
    hon verkar ju lyssna på dig

  • miss Y

    Maddisen:
    Skönt att höra att det gick bra där
    Känns som den psykriatikern är ngn du kan lita på.

    Boppi:
    HAHA måla du hela ansiktet rött, så kommer INGEN tro att du är förkyld... Finns ju risk att du får träffa annan sorts läkare men... du vet ju vad du ska skylla på så GO FOR IT!!
    Å ang. kakor så finns det alltid ursäkter till hands.

    LP84:
    men när man flyttar så sköter man inte sin kost och motion, det finns liksom inte tid för det, inte ens när man har barn. Jag gick upp flera kilon under vår förra flytt. Packa packa packa - vart är kastrullerna??? Eh ringer du pizzerian?? Idag ska vi flyttstäda - glassen måste vi äta upp annars får vi slänga den och så avslutar vi med pizza, imon ska vi flytt - McDonalds osv. Å träna - i sömnen??
    Ta igen det sen när saker å ting har lagt sig mer till rätta. Du är säkert jättefin iaf

  • miss Y

    Boppi:
    Jag är här. Jag har jobbat 13-20 på fre, 7-19 lör och 7-19 så jag har inte hunnit med någon dator sedan fre fm. Så man är lite seg idag. Ska dock på ansiktsbehandling i efm och träna body combat ikväll =D

    Hur gick det med seminarieuppgiften?? Det brukar inte vara så allvarligt som det kan låta som.

    Maddisen:
    jag tror inte du hade orkat med nätet om du hade fått influensan, man ska vara rätt däckad i några dagar (ont i hela kroppen, hög feber, etc.) av den. Det är nog bara en kraftig förkylning, det går mkt av den varan just nu.

    LP84:
    Frågar hon om du äter ordentligt tyckte hon nog att du såg ganska tunn ut eller att hon tyckte att du hade gått ner mkt sedan förlossningen. Men det gör du väl?? Det går åt mkt kalorier till amningen och det är viktigt att äta ordentligt så både du och bäbis får näring. De som går på viktväktarnas amningsprogram blir ofta helt chockade över hur mkt de ska äta och har ofta svårt attt få i sig allt.

    Orkar inte läsa allt, sorry. Hoppas ni andra mår bra??

  • miss Y

    öken blomman:
    önskar jag vore workoholic, då hade man ju gillat det haha
    snarare, ja ja bara räknar timmarna. var ledig i måndags (då är jag alltid som en zombie pga trötthet, men nu är jag inte ledig förrän till helgen igen. trodde jag skulle bli sjuk igår men jag mår bättre idag tack och lov.

    hur mås det med dig??
    jobbigt med bäbisar med förstoppning. minns när jag läste annika lantz (tror jag hon heter), hennes 9 1/2 månadsbok. de tok tempen på bäbisen titt som tätt och det funkade väldigt bra varje gång :-/

    LP:
    Jo, det blir ju lätt så... samma här ibland med smörgås istället för riktigt lunch. det är ju egentligen inte så bra. just nu har jag kraftig PMS så jag känner mig mest bara fluffig och orkar inte ens bry mig. Får ta tag i det nästa vecka å väga mig så jag vet vad jag egentligen väger. Jag förstår att du har ont om tid, men du gör så gott du kan. mer än så kan man inte begära med två barn

  • miss Y

    God kväll tjejer!!
    Vad ni skriver, jag hinner ju inte med att läsa allt tyvärr =(

    Kulta:
    Det låter som det är taget ur en film, helt galet!!
    Ingen som kom till skada hoppas jag??? Gud va läskigt!!

    Igår vad jag på bio med mitt ex och hans tjej (min karl ville vara hemma och sova/vila/passa katt) men filmen var grym. Såg Inglorious Basterds - älskar Tarantinos filmer fast jag saknade inzoomandet på små detaljer i denna film men humorn och råheten fanns där.

    Idag har jag syndardag, har köpt en stor bytta glass sen får det vara ordning på torpet. Har tokslarvar med lunchen och ätit mackor istället - så nu känner jag mig så där äckligt degig. Vill vara mer tonad än vad jag är. Har inte heller kunnat träna pga förkylning men nu ska allt vara ok igen.

    Vi passar katt i helgen, grannens, går ner å sällskapar 2 gånger om dagen och ser till att hon har mat och vatten. Men som alltid när jag ska passa djur så bajsar de på golvet. Å denna gång på en fejkad (tror jag) pälsmatta så det kändes ju fräscht. Sen rymde katten så jag fick springa barfota ner och hämta henne. Nä, i fortsättningen får karln ta kissen, de bara jävlas med mig

    Nu är det snart top model och glass som gäller. troligtvis lite dåligt samvete imon men men... nu jävlar ska de två sista kilona av!!
    Har ni några bra recept (enkelt och nyttigt) att dela med er, ge hit dem!!

  • miss Y

    Hej tjejer!!

    Hoppas ni har det bra??
    Jag har storstädat i helgen och söndagen gick i TV:ns tecken då det är så många dokusåpor, hela 5 st.

    Såg "Män som hatar kvinnor" i lördags som Boppi nämner men jag blev besviken som vanligt. Tror det beror på att alla sa att böckerna/filmerna är sååå bra men jag avskyr svensk film vanligtvis å tänkte att nu kanske ngt bra kommit å drog väl upp förväntningarna lite för mkt. Å jag gillar inte deckare.

    Kände att slutet av lite väl extremt, för orealistiskt, lite för galet för att kunna vara sant. För långsökt... Men jag gillar Noomis rolltolkning. Den enda jag kunde ta på allvar. Men jag kommer nog se triologin iaf, men det får bli via lovefilm.

    Ngt som jag har svårt för är att i nästan alla svenska filmer är det samma människor med å det är väl därför kanske man kunde ta till sig Noomi mer. Inte van vid att se henne. Tycker inte ni det är trist?? Det blir likadant i amerikanska filmer då och då. Kan inte ta rollen på allvar pga man förknippar personerna för starkt med tidigare roll. Förmodligen är det en av anledningarna till att serie-skådisar får svårt att slå sig in i film-världen. Som Madagaskar... giraffen spelas av han som spelade Ross i vänner så jag tänker hela tiden att det är Ross ska har gjort rösten fast Ross inte finns. Jag ser nog på för mkt film/serier...

    Nu är det ca 1 vecka kvar på jobbet. Märkligt. Konstigt.

  • miss Y

    öken blomman:
    hahaha 3 sorters choklad låter ju som en våt dröm
    men jag avstår nog hahaha
    men har du receptet får du om du har tid mejla det till mig... kan man unnan sig när man har nått 50kg-strecket.

    har du gått å blivit nyförälskad i din gamla karl där hemma heller??

    Kulta:
    jag går tillbaka till min gamla tjänst fast i högre befattning. fick erbjudande som jag först tackade nej till men sen ångrade mig.

    din middag låter supergott!!! å mättande.

    jag har börjat träna afrikansk power dance. så i måndags tränade jag både body combat och afro i 2 h, imorgon blir det afro igen och så har jag dubbelbokat mig för måndagen igen =D hann med lite styrka igår och planerar in 1 styrkepass till denna vecka. får så mkt komplimanger hemma över mina former så nu ska jag ge gärnet!!

    ni andra tjejer verkar kommit igång ni med???
    superbra initiativ Boppi, det är så lätt att hamna i fredag-hela-veckan-tänk. svårt att bryta men det underlättar viktnedgång. jag räknar points igen, men är inte superdupernoga, ligger runt 20 points/dag.

  • miss Y

    Maddisen:
    min koordination är hemskt dålig, men det är inte det som är grejen. gillar man dansa så är det bara att köra på. man tränar verkligen hela kroppen och det gäller att fokusera på känslan inte på hur det ser ut, att gå in i sig mer å skita i spegeln och alla andra å det är skönt. jag tycker det är skönt att dansa efter styrketräning eller body combat, det känns som musklerna får röra på sig efter all statiskt och kraftansamlingar. testa!!

    Hur mår du nu för tiden???

    Boppi:
    va blev det för tapet??
    lycka till med tentan, spännande.

    va ska ni andra tjejer göra i helgen??
    jag har efter jobbet tränat i 1.5 h, styrka + afro igen.
    ska bli fettucini med kräftstjärtar och musslor i creme fraiche-sås till idol sedan. tror det kan bli mkt mumsigt!!
    imon ska jag träffa det tjejparet vi umgås med, de som har barn. skönt att inte ha två kvällar helt ensam.
    söndag blir soft med lite TV som vanligt och tvätt.

Svar på tråden Mitt nya liv tråd 5