• flingsalt

    Vad har ni på era vegetariska varma mackor?

    Jag är ute efter att göra lite smarriga varma mackor med nåt extra gott på. Vad ska jag lägga på dem?

    För över tio år sen fick jag en supergod varm macka med rivna morötter o senap o ost...säkert nåt mer, men de var väldigt goda.

    Jag är alltså ute efter lite matigare varma mackor med lite mer än ost på.

    Har ni nåt bra förslag?

  • Svar på tråden Vad har ni på era vegetariska varma mackor?
  • Skogsflickan

    jag brukar ha dijonsenap eller jalapenos, ost, grillkrydda på och tomat...man kan nog ha det man tycker om=)

  • flingsalt

    Ah! *tar mig för pannan* SÅKLART. Hur kunde jag INTE tänka på det? Det är ju hur gott som helst. Självklart blir det en omgång med svampstuvning...herregud, var har jag lagt hjärnan?

    TACK.

  • flingsalt

    Skogsflickan...ja, man kan förstås ha lite vad som helst. Men jag vill att de ska vara lite matigare än bara en tomatskiva och ost och kryddor för jag tänkte göra dem till middag. Det var mer så jag menade. Nån slags fyllning...såsom svampstuvning....eller nåt annat som jag inte tänkt på.

  • Katja77

    Färssås (soja eller quorn) är gott också.

  • EliLeoMa

    Soltorkade tomater och Brieost.

  • Ziggystardust

    Om man äter ägg har jag en god fyllning som min farmor brukade göra. Jag har inga exakta mått men man kokar ägg som man sedan hackar och blandar med hackad gul lök, ketchup (Heinz) och salt och peppar. Sedan smetar man detta på mackorna och lägger på riven ost och gratinerar. Detta är supergott! Nu måste jag nog göra sådana snart!

Svar på tråden Vad har ni på era vegetariska varma mackor?