tomcar1 skrev 2009-09-05 21:49:33 följande:
versan...det lät ju supergott och lite annorlunda. Är det starkt ? Tänkte bjuda på någon kycklingrätt imorgon då min mamma kommer förbi.
SUUUUPERGOTT rekomenderas varmt.
tomcar1 skrev 2009-09-05 21:50:20 följande:
har ju bara lättgrädde hemma, då funkar det alltså inte ? Kan man steka filéerna innan så det inte blir så vattningt tror du ?
Funkar med lättgrädde också men då tillsätter du några teskedar mjöl i såsen och reder ut den med visp innan du lägger i kycklingen.
jag brukar sätta ca 4tsk med mjöl eller maizenamjöl.
fileerna skall inte stekas innan då får dom inte smaken av såsen vilket är det som gör den smarrig.
Jag hade en kompis som avskyr kyckling och jag serverade detta en gång & helt plötsligt kunde hon äta kyckling igen för det smakar inte kyckling.
man kan även byta ut kycklingen mot Karre eller fläskfile om man vill.
men dom ska inte heller stekas innan.
Angående styrkan jag tycker inte det är starkt men prova med lite mindre sambal olek om du vill ha mindre sting & provsmaka innan och sätt i lite mer om du vill.
Provsmaka innan du lägger i kycklingen.