• sok

    Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3

    Mymemlan skrev 2009-09-13 21:50:06 följande:
    Nu är vi på Sus. Vi ska stanna. Jag är öppen 2 cm och det finns 1 cm kvar av tappen. Dom ska se om det händer något mer elr om det stannar av. Med min vanliga tur så stannar det väll av och kmr jävlas med mig många veckor till. Ska iaf få något att sova på och smärtstillande så får vi se vad som händer säger dom. Dom skulle undersöka mera innan vi skulle sova. Tur att vi tog med grejer som vi blev tillsagda då vi nu ska stanna. Ska bli spännande att se vad som händer. Ska bli skönt att få sova iaf. Är så himla förkyld, så behöver få vila upp mig. När man är öppen 2 cm , och det finns 1 cm kvar av tappen, vad innebär det? Kan det stanna av flera veckor till då elr?
    mymemlan,
    åhhh vad spännande och säkert jobbigt för dig också!
    jag hoppas för din skull att bebisen föds nu....
    det verkar ju så tjorvigt om du ska ha det så här i flera veckor till!
    jag vet inte heller vad det innebär det där med 2 cm öppen och 1 cm kvar av tappen...

    mk
    jättefint!!!! bra jobbat av din karl att få upp hyllorna på väggen.
  • sok
    Mymemlan skrev 2009-09-14 00:58:47 följande:
    Just nu innebär det inte ett skit. Har fått 2 panodil och en dexofen mot det onda. Och nån insomningstablett som inte gjorde ett skvatt. Därför är jag fortfarande vaken och kan absolut inte somna. Sammandragningarna gör lite mindre ont iaf. Men det är inte så bra, för då kanske det har stannat av, och jaa.. Då får vi väll åka hem imorgon och så är det väll samma visa i några veckor till. Ursäkta gnället. Men är så trött och less, men ändå helt klarvaken. Antingen får det sätta igång elr så får bebisen bli snäll mot sin mamma och inte busa mer med mig. Vill ju kunna leva ett någorlunda normalt liv nu innan den kmr, att bara ligga i sängen är inte riktigt min grej ;p
    mymemlan
    suck, vad jobbigt du har det.
    du får gnälla hur mkt du vill här såklart!
    och uppdatera oss gärna idag med.
    IssaBL skrev 2009-09-14 08:05:29 följande:
    sok - haha nä, inget skämt här inte Om att ligga på mage alltså..kanske är konstruerad på nåt konstigt sätt
    KAN DU ligga på mage alltså?
    jag kan ligga på sidan, om bebisen sover, och ibland litegrand luta mig mer mot maghållet än mot rygghållet. men där går gränsen. dessutom gillar inte pyret då magen blir ihopmosad så hon vaknar och karatekidsparkar mig i sidan så jag har inget annat val än att byta ställning så.
  • sok
    mariamoln skrev 2009-09-14 08:48:01 följande:
    Sok: Vad mysigt med en skogsutflykt! Längtar efter mina älskade syskonbarn, har jag tur så får jag träffa dem idag när jag kommer hem!
    ja det var faktiskt jättemysigt. trots att vi blev jagade av en geting och gick vilse. men så fint nu ute i höstskogen...
    hur länge ska du vara nere i 08 då?
  • sok

    snart mama igen
    meh det visste jag inte, vad knasigt de gjort en bastu där nere men ingen dusch!!!!! inte konstigt man bara använder det som förråd då ju...

    vi har inte heller gjort så mkt här hemma, vi har bott här i 3 år.... det är JAG som fixat tex hallen gjorde jag om, målade om och nya möbler, förra året. sen målat om selmas rum. tapetserat vårt sovrum. och nedervåningen med hjälp av mamma. sen gjorde jag och B hallen där uppe nu tillsammans.

    sen rev jag en perenn kreation ute på baksidan i våras och gjorde en sten kreation ist. men det blev lite fel så jag gör om det nästa vår.
    man lär av sina misstag.

    sofianordström,
    välkommen till Luleå igen!

  • sok
    Emmiss skrev 2009-09-14 10:55:53 följande:
    äntligen händer det något, vattnet gick igår. hade mycket värkar på kvällen, åkte in för att konstatera vattenavgång, även om det inte fanns någon tvivel om att det var vatten, haha vilken kväll. Fick med mig en sovdos hem, och nu är det väldigt lugnt igen, men det positiva nu är ju att dom sätter igång det snart ändå, då vattnet gått, om det inte startar ordentligt av sig själv, ska tillbaka på kontroll under dagen
    åh vad kul emmiss!!!!!!!
    ja inom 3 dygn lär du ju ha ditt barn här!!!!!!
  • sok

    mymemlan
    fan vad arg jag blir att det finns så jävla dåliga läkare som den där...säger man så???? att det skulle du tänkt på innan du blev gravid att det gör ont???? gubbjävel. jag hade blivit skitsur (hoppas jag om man inte var för trött för det).
    när jag var in när selma var på G så fick jag morfin, bricanyl, etc inte för att det hjälpte ett smack men...usch å fy kan tänka mig hur jobbigt du har/haft det.

  • sok
    Emmiss skrev 2009-09-14 11:25:00 följande:
    sok, jo precis :) ja hoppas det startar ordentligt själv, det är så synd att dom inte gör underssökningar och kollar om man är öppen osv då vattnet gått, . jag har ju ont men väääldigt oregelbundet, inga värkar man föder barn med iaf ;)
    hur oregelbundet är det?
    jag hade 3 värkar på 15-20 minuter då jag höll på "att dö" och åkte in och blev kvar på sjukhuset, förra förlossningen alltså. vattnet hade gått då med. sen gjorde en bm nån hemsk undersökning och efter det blev det bara ännu värre. men iaf snart var dottern född. men jag ahde aldrig nå regelbundna värkar, iaf inte tre st på 10 min. kanske på 15 minuter.
  • sok
    wozah skrev 2009-09-14 12:23:24 följande:
    Haha! Han är villig att träna iaf.. Typiskt att det ska vara sport före bara.. Haha! Daniel tycker profylaxen är bara för tjejerna och bla bla bla.. Nästa barn antar jag att han är mer villig att träna.. Vilken jävla natt jag har haft! Vi såg en ny skräckis igår.. Daniel ville egentligen inte, men jag tvingade han.. Ha sov som en gris och jag har legat vaken hela natten och svettas! Haha.. :-S
    mmm men man ska inte säga nåt. när sporten var slut igår så sa jag "ok ska vi träna massagen nu då?"
    "oj dte hade jag ju glömt bort! nu måste jag sova!"
    suck.
    tvingade han imorse istället. men han är INTE så angelägen. suckar och har sig. tyvärr.
  • sok
    wozah skrev 2009-09-14 13:41:53 följande:
    FAAAAN! Det var ju idag jag skulle på gravidfotografering.. Någon annan än jag som är totalt jävla förvirrad av att vara gravid?!?!?!
    missade du det??????
    tur du fick en ny tid då!!!!
    jag tänkte på det för några dagar sedan faktiskt haha, jag tänkte var det inte "wozah" som skulle fotas så här i slutet av graviditeten...
  • sok
    wozah skrev 2009-09-14 16:07:16 följande:
    Ja.. Killar alltså!! Japp! Det var jag.. Nu har jag handlat klart kläder till bebis, mig och fotograferingen för imorgon.. Det ska bli så rooooligt!
    ja vad kul fotograferas!!!!
    Bonnevier skrev 2009-09-14 18:48:17 följande:
    Hörrni tjejer, vart finns det fina mammatröjor till skapliga priser? Magen har ju börjat växa ordentligt nu! (:
    HM...
    allt anant är dyrt.
    man kan ju kolla Blocket och tardera. ibland sälje rju folk hela mamma-paket b illigt. smart för de är ju knappt använda då manm har dem så kort tid.
Svar på tråden Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3