Inlägg från: Eyovine |Visa alla inlägg
  • Eyovine

    Scrappande träsktroll i gemenskap...Del 5...

    Nu har jag också hittat hit =)....
    Miss G har inte ens berättat för er om vinsten jag vann på scrapmojo för ett tag sedan... glömde nog det... men vinsten har också hittat hem från USA =D... Å min vinst från Pysseltagen damp ner i brev lådan redan idag.. det var riktigt snabb leverans!

    TILDA VIOLA- Är det träffen i Umeå du pratar om den 19-20 sept??? För om, så ska jag också dit =D

    Å grattis ZOZZO!!! Nu ska jag kolla era uppdaterade bloggar....
    Har också uppdaterat med en rockLo som varit med i AoS..

    stokk-eyovine.blogspot.com

  • Eyovine

    Bloggen uppdaterad mett ett bidrag till STM

    stokk-eyovine.blogspot.com

    Å håller med er... nu är det många tävlingar å utmaningar man vill hinna med... funderar över om jag ens har tid att åka till jobbet ;D

  • Eyovine

    Jag kommer heller inte vara med på Magdas scrapfeber... är ju en sån tävlingsmänniska.. å inne hos Magdas vinner jag ALDRIG =D.... så jag skippar det.

  • Eyovine

    Å ni skriver å skriver =).. alltid lika kul å få läsa ikapp. Har gjort en snabbscrap till bloggpartyt... finns att beskåda i min blogg. Den tog nog högst 15 minuter... bestämde att jag skulle ta grejer som låg på scrapbordet... så det är samma papper som på min LO till STM... men modellen är min äldsta son.

    Välkomna in i bloggen =)

    stokk-eyovine.blogspot.com

  • Eyovine

    Här inne flödar kreativiteten som vanligt =)... har kikat runt i era bloggar... å försökt skriva en kråka.. har jag missat någon ber jag om ursäkt... hade några sidor att backa tillbaka här ( i vanlig ordning)... Själv är jag hemkommen från scrapträff i Umeå. Så i morgon hinner jag nog blogga lite nytt. Hann med sex tävlingar å vann pris i 5!!! Har nog aldrig vunnit så mycket någon gång *me happy*.

    Å det var så himla kul att träffa Tilda VIola live *vinkar till du* å en massa annat folk också, men tror inte det var någon fler från denna tråd =)

    Nu ska jag krypa i säng.....

  • Eyovine

    Alex du är ALLTID välkommen =)... Ibland kommer livet emellan så är det för oss alla.. Vi ses i Stockholm ;)
    Sitter på jobbet å allt känns segt som sirap.. är nog lite trött efter helgens bravader... eleverna är på slöjd och jag borde rätta och planera lektioner... men sitter här =/...

Svar på tråden Scrappande träsktroll i gemenskap...Del 5...