Inlägg från: Tintomara |Visa alla inlägg
  • Tintomara

    Glassigaste tråden i historien!!! Välkomna:-D

    Hopp in i tråden! Hej

  • Tintomara

    Yohanna: Nä, du är inte ensam. Går och lägger mig jättetidigt på kvällarna nu, men jag tror att det är för att jag är en sån hardworking mom

  • Tintomara

    Godmorgon alla glassisar!

    Tråkigt att du är sjuk Yohanna

    Calcio, vad roligt att du trivs med din nya befattning

    Fb, härligt att få sova en hel natt! Det är då man vaknar upp och funderar på, vad hände i natt, var jag uppe utan att jag kommer ihåg det eller?

    Petunia, jag det är härligt med fredag

    Nu ska jag och Sarah iväg och hämta paket på posten och sen ska jag köpa ett akvarium till Macke. Fast det är nog jag själv som vill ha det mest Tänkte att det kunde vara lite lagom pyssel med fiskar, de kräver inte så jättemycket omsorg!

  • Tintomara

    Godmorgon!

    Här har vi fint höstväder idag, det får nog bli Trädgårdsföreningen eller Hagaparken en stund under dagen.

    Soleil: Stackare, men förkylningar kan vara så jäkla envisa. Du kan ju försöka med min mans hemma-kur: Ta ett glas brus c-vitamin och blanda i en pressad klyfta rå vitlök. Svep! Detta upprepas helst varje kväll! Urrk, men han säger att han känner sig friskare av det.

    Fb: Jag tror faktiskt att det är så att ni är friskare för att ni har bättre luft. Jag märkte en stor förändring när jag flyttade från Hbg till Gbg. Var jämt förkyld och det är många med mig som sagt samma sak.

    Petunia: Åh, här är en till som är less på att laga mat för tillfället. Ibland är det så tråkigt. Speciellt vardagsmaten. När man ska bjuda lite folk eller man gör någon festligare helgmiddag är det ju jätteroligt! Man får väl helt enkelt ha fest varje dag

    Kan berätta att vi nu är fiskägare, platty och guppy och några malar som vi kallar för dammsugarfiskar Det är mysigt med akvarium! Vi ska väl skaffa lite mer växter och fiskar så småningom, men just nu är det spännande med de få vi har. Sarah står och kollar och försöker säga Blubb, blubb, blubb, blubb - för så säger ju fiskar

  • Tintomara

    Godmorgon tjejer, tittar bara in lite snabbt idag. Måste försöka jobba trots att jag har Sarah hemma sjuk Ha en så bra dag som ni bara kan.

  • Tintomara

    Fb: Ja hon är förkyld och hostig plus att jag tror att hennes kindtänder är på väg så det gör nog ont i gommen. Det gör att hon vaknar hela tiden på nätterna

  • Tintomara

    Cotton: Klart du ska bli Helsingborgs-tjej! Och här har du tjejen som växt upp i Hbg så jag säger lätt att Hbg är jettetraevlit! Ramlösa är ett bra och mysigt område, nära mycket!

  • Tintomara

    Hej tjejer! Vad många som var inne i tråden samtidigt idag, det är ovanligt nuförtiden!

    Tänkte inte stanna utan ville bara säga hej och hoppas att ni har det bra allihopa, trots mycket räkningar, shoppingtrötta ben eller vilda barn Ska försöka lägga lite halvförkylda barn i sina sängar eftersom vi ska upp tidigt imorgon och ta kort på dagis, hjälp! Sen ska vi försöka sätta oss och äntligen få se Pusher 2.

    Kramar till alla

  • Tintomara

    Godmorgon!

    Tack för underbar frukost fb! Härligt med hembakat bröd, det är annat än det som serverades på vårt frukostbord i morse kan jag lova!

    Här har vi vackert höstväder idag och jag och Sarah ska ut och göra en massa ärenden plus äta lunch med en vän.

    Igår konstaterade jag och Macke att vi har fått en massa fiskbebisar i akvariet, så vi fick fånga dem i håven och lägga dem i vårt speciella bebisakvarium. Jättespännande! De är ju så små så små. Tyvärr upptäckte vi också att en hel del av våra fiskar har dött och en del är bara spårlöst försvunna så någonting är definitivt fel! Vi tror att de hungriga stora kan ha ätiti upp de stackars små, men men... Svårt att förklara för Macke bara. Han frågade morfar upprört i telefonen igår; "Men morfar ÄR de växtätare eller ÄR de köttätare?"

    Ha en bra dag tjejer!
    Kram

Svar på tråden Glassigaste tråden i historien!!! Välkomna:-D