Inlägg från: Gersemi |Visa alla inlägg
  • Gersemi

    Vi som väntar syskon till våra änglar del 8

    Tjoho, jag får skriva först!!

    Ja, känner inte helt att jag hör hit ännu, men testerna säger att jag är gravid. Så det är jag nog Prel är vi beräknade till 13:e maj och det stämmer nog väldigt bra. Verkar som att vi blir några stycken som ska få då, kul

    Ja, vet inte riktigt vad jag mer ska skriva, ville mest säga hej.

  • Gersemi

    Å nej, stor, stor kram till er! Hoppas att vi ses snart härinne igen. *Kram*

  • Gersemi

    Hej tjejer

    Har en fråga rörande första trimestern. Jag har ju inte riktigt fått några andra symptom än trötthet, men där får jag däremot höga poäng... Är så otroligt trött!! Jag har inget jobb nu (pluggade när vi miste sonen och är inte i skick att gå tillbaka till skolan än) och kan därför sova en hel del. Vaknade 12 idag... Min fråga är om det är nyttigt? Ska man ställa klockan och försöka ta sig upp, eller ska jag ta vara på att jag faktiskt får sova utan att bli störd? Förr eller senare lär jag ju börja jobba, men inte just idagarna, verkar det som.

    Vad tror ni? Sova eller ej?

  • Gersemi

    Snorrpan: Jo, jag var lite ofullständig i det jag skrev. Känner alltid att det jag skriver blir så himla långt! Kanske borde jag skriva böcker istället?

    Har inga problem att somna på natten, såvida inte ångesten över bebisens vara eller icke vara har satt in (in så vanligt, inte än iaf) eller om sambon sover dåligt. Då lägger han sig på mig :-/ Då är det svårt att sova! Fast det händer inte så ofta det heller, just nu har han lugnt på jobbet. Alltså somnar jag i regel utan problem.

    Jag är ute och ränner en hel del, har häst. Hon är sjuk och måste smörjas och tvättas två ggr om dagen.

    Jag behandlas för depression, och äter tabletter (graviditetsvänliga!), så även om man ju blir tröttare vid depression är det mer ett normalläge för mig, tyvärr. Men sånt är livet.

    Hur som helst har jag varit mycket piggare ett par dagar nu, så nu oroar jag mig för det istället... Människan är aldrig nöjd! Ska ringa min BM...

    Tack för att du bryr dig, och att du skrev ett så fullständigt svar

  • Gersemi

    Vinkar till Vilja och Melkers Håller alla tummar för Vilja idag.

    Känner mig pigg. Mår inte illa. Inga finnar. Å andra sidan ingen blödning heller... Försöker intala mig själv att jag mått illa alla de andra gångerna för att det var pojkar, och detta kan vara en flicka. Fast det går inte så bra. BM ska ronda imorgon, så får vi se om doktorn tycker att de ska göra ett VUL. Får se.

    Lilla Gry: Hej på dig, inte 'sett' dig på länge. Hur långt har du gått? Låter som att det är ett tag kvar iom illamåendet. På ett sätt är det trevligt, för då får vi följas åt

    Ta hand om er, mammor!

    *kram*

  • Gersemi

    HURRAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! Fick en illamående-attack idag *superglad*

    Lilla Gry: Jag har BF 13:e maj, så det blir skoj! Stort grattis till plusset Vad kul med så många maj-bebisar!!!

    cachet: Grattis till att vara nästan i mål. Skriv gärna och berätta sen

  • Gersemi

    Jaxon: Oj vad din berättelse berör! Skönt att läsa om förlossningar som gått bra

    Vilja: Håller tummarna för dig idag, om du redan är öppen 2,5 så ska du se att det kan gå snabbt. Du vet att jag (från samma utgångsläge) födde min första på 54 minuter efter att de tog hål på hinnorna? Barnmorskan hann inte tillbaka till oss ens.

    Angelyne: Ja, de små kommer ju när de behagar, väntan är alltid lika intrressant... Men snart, snart är du där! Nästan lite avundsjuk Fast jag förstår, när jag väl kommer så långt kommer jag också att känna så. Det gör väl alla?

    Inget illamående just nu, men en jobbig dag. Vår Emanuel skulle ha fötts idag. Det känns dock inte lika hemskt so m jag trodde att det skulle, säkert pg a det lilla livet i magen.

    Ta hand om er, alla goa mammor!

  • Gersemi

    Hej Mollan och grattis!!! Tänk vad många majbebisar det blir! Jag vet åtminstone en till, som inte har velat skriva här än. Å så skoj!

    Var på kyrkogården idag, såklart. Och får en rejäl attack av illamående, så jag fick springa därifrån... Sambon blev minst sagt orolig när jag bara stack, men man vill ju inte gärna kräkas på kyrkogården.

  • Gersemi

    Tjoho, grattar Vilja här med Så himla härligt att han är här nu!

  • Gersemi

    Grattis tjejen! Kan tänka mig att det är jobbigt med datumen, men hellre det än inte alls...

    Hoppas att denna graviditet blir lättare

Svar på tråden Vi som väntar syskon till våra änglar del 8