Inlägg från: Änlamamma |Visa alla inlägg
  • Änlamamma

    Vi som väntar syskon till våra änglar del 8

    Gör ett avtryck i tråden. beklagar till dig Mac !!!

    om 2 veckor är det inskrivning...hua. jag e såååååååå nervös. då kommer jag vara i ca v 10.

    Kul sofia att vi får följas åt, detta skall ju bli sååå bra!

  • Änlamamma

    tacik melkersmamma. ja det var ju lite chockartat att jag skulle få hoppa hit med tanke på att jag har en ny kärlek och ett helt nytt liv sedan sist...
    men fan vad glad jag är=)

  • Änlamamma

    Piglet, jag har blivit rådd att vaccinera mig och jag hoppas man kan lita på det.... men det känns lite olustigt.

  • Änlamamma

    Melkers mamma skrev 2009-10-06 17:47:53 följande:


    piglet och änlamamma: Jag tycker oxå att det känns lite olustigt att vaccinera sig, när inte vaccinet är direkt testat på gravida förut, men samtidigt måste man väl lita på deras rekommendationer. Jag jobbar med barn och känner mig därför ganska utsatt, så jag känner att man inte har nåt val, men kul känns det som sagt inte.MY2004: Känner igen mig i det där att man blir orolig om bebben inte sparkar så mycket och orolig om den sparkar väldigt mycket...det är inte lätt =S
    Ja jag jobbar ju på förskola så ja...jag har väl inge val antar jag!
  • Änlamamma
    Kaka skrev 2009-10-07 09:29:57 följande:
    Lyckan blev kort. VUL igår och man såg inte mindre än 3(!) tomma hinnsäckar. Det va ju för bra för att vara sant att vi skulle få ett barn till.
    Men nej?!
    Vad fan =/
    Vad ledsen jag blir för din/er skull
  • Änlamamma
    SofiaL skrev 2009-10-07 18:31:54 följande:
    Kaka; Nej Åh skickar massa kramar!!Ego; Idag är Liams dödsdag, allt känns tungt och svart.. Har även varit på inskrivning idag på MVC, och fått tid på SMVC för nästa UL o provtagning. Skönt att ha något kul att tänka på en dag som denna, men även svårt att se att det här skulle kunna sluta väl med tanke på vad som hänt. Så det där j*vla vaccinet då, vi ska tydligen få kallelser i veckan och rekommendationen är ju att man tar det, men det känns fan inge bra.. Men tar jag det inte så kommer inte det kännas bra heller, skit influensa!!!
    varma stora kramar till dig
  • Änlamamma

    fy och blä, imorgon är Noels två årsdag. och... vet inte det känns så kontstigt att vara gravid igen, på hans dag och dessutom så är det ju inte med hans pappa.
    Knäpp är jag kanske men jag får dåligt samvete, det var ju jag o rick som gav löftet om syskon...

  • Änlamamma

    hej alla igen, jag har funderat på vart ni tog vägen men jag missa att förra tråden gått ut...efter 300 inlägg hittar jag er =)

    BLÄ JAG HATAR att gå med denna oron för bebisen. jag vill kunna njuta fullt ut. är b ara i v 17, har köpt massa massa bebisgrejer för att jag MÅSTE få ta på det fysiska, finns det fler som förstår vad jag mjenar med det?

    kram

Svar på tråden Vi som väntar syskon till våra änglar del 8