• snorppan

    Vi som väntar syskon till våra änglar del 8

    Vi som väntar syskon till våra änglar, del 8


    Här kan vi lufta all glädje och oro som dyker upp under graviditetens gång i vår väntan och längtan efter våra älskade små i magen - samtidigt som vi minns våra underbara änglar som ska bli storasyskon.

    Tidigare trådar:




    ...





    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m42439226.html

    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m44869185.html

    BF-Listan:

    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m39541173.htmlwww.familjeliv.se/Forum-10-204/m36680085.htmlwww.familjeliv.se/Forum-10-204/m31226459.htmlwww.familjeliv.se/Forum-10-204/m28774869.html
    Älskar dig för evigt mitt barn, du är så saknad.
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-09-17 20:50
    Det blev ju helknas det här :(
    Provar att länka till tidigare trådar igen och till bf-listan

    Tidigare trådar:

    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m28774869.html

    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m31226459.html

    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m34041702-1.ht...

    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m36680085.html

    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m39541173.html

    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m42439226.html

    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m44869185.html

    BF-Listan:

    www.familjeliv.se/Forum-10-210/m47346895.html
  • Svar på tråden Vi som väntar syskon till våra änglar del 8
  • piglet 76

    Stark Längtan83: Jag förstår inte riktigt vad du menar. Bebisen får ju inte sprutan nästa år om du tar sprutan nu eller inte ta den.....Kram

  • Stark Längtan83

    Jag har redan bestämt mig för att inte ta den.. Det jag menade var att vårt skydd mot svininfluensan varar bara ett år med denna sprutan vad de tror nu sen måste vi ta ny nästa år.. men då har väl oxå barnets skydd försvunnit om ett år men då får inte de ta ny spruta så denna sprutan är väl bara för vår egen skull..
    är det invecklat?förlåt..

  • piglet 76

    Stark Längtan83: Din lill* kommer ju efter influensatider så du behöver ju inte för bebisen skull. Vad dem sagt till mig är att bebisen har skydd i några månader efteråt, den bildar sen egna antikroppar. Så för mig behövs ju skydd när lill*n föds men inte din o skyddet tar nog slut innan nästa influansatider börjar. Fast vad man oxå har hört är att det är inte bra för barnet om man blir allvarligt sjuk.

  • Gersemi

    Man får ju ta en sak i taget. Skyddet som blir nu, i år, är ju för att mamman (och därmed även barnet i magen!!) är i riskzonen för att bli allvarligt sjuka, och tom att dö. Vem vet, kanske går inte svininfluensan nästa år? Minns ni fågelinfluensan?

    Jag har vaccinerat mig och är nöjd med mitt beslut. Min BM sa dessutom att de allra flesta gravida väljer vaccinet. Självklart respekterar jag beslutet för de av er som väljer att inte ta det.

    Jag fick sprutan förra veckan, på fredagen, och har småfeber och är hur sabla trött som helst. Men jag ångrar inte beslutet! Hellre lite småkrasslig nu Snart kommer den riktiga influensaperioden.

    Kram alla underbara mammor!

  • SofiaL

    Så lugnt så lugnt det är här inne!! Hur är det med alla fina flickor??

  • pärlan82

    sofiaL: jadu, det är väldigt lugnt här inne för tillfället...själv försöker jag ladda upp inför ullaredsresa imorgon! tar på mig bältet för foglossningarna å kryckorna åker oxå med.
    idag när jag var ute med hundarna så vek min vänster fot sig så jag stöp rakt på knä som tur var men värsta skrubbsåret blev det... inte första gången det händer, enl min sjukgymnast så är mina leder överröliga nu, å det är tydligen ganska vanligt hos gravida...

    var inne å kikade på bf-listan, undra om ngr glömt att plocka bort sig tro! de kanske inte hinner utan ligger å snusar bebis. det börjar iaf närma sig nu!

    kram på er alla!

  • Meryl

    Hej tråden!

    Jag har inte varit så aktiv här men ville ändå lämna en hälsning nu när jag lämnar tråden (ska ta bort mig från BF-listan oxå).

    Min bebis kom till världen lite tidigare än beräknat (4 nov) så för en vecka sedan, 25 okt, föddes vår lille Noel.

    Det blev en jättetuff förlossning för mig och ännu värre för Noel som kom ut livlös. Hann tänka tanken "nu mister vi ett barn till" när de rusade iväg med honom och min man fick springa efter. Men läkarna fick igång honom och han blev bra!
    Nu är vi hemma sedan några dagar och mår bra.

    Vi tänker väldigt mycket på vår första son Max som är i himlen, så tudelat. Sån lycka för vår lille Noel och sån enorm saknad efter Max som väller upp.

    Lycka till allihop! Jag hoppas ni snart får hålla era bebisar i famnen - vilken härlig känsla det är! kram från mig!

  • Toka2

    Meryl: *KRAM* och GRATTIS! Och visst är bebislyckan en brutal påminnelse om vad vi har gått miste om. *KRAM* igen!


    En del säger att de har sett en ängel. Jag har hållit en i min famn.
  • piglet 76

    Ja här inne var det lugnt har själv inte varit här på några dagar. Har haft fullspäckad helg med flera kalas o dop o en överaskningsfest
    för min svägerska o igår var vi på Minnesstund som Spädbarnsfonden har.

    Meryl: Stort grattis till lilla Noel. Usch, kände paniken när jag läste om förlossningen, den stora fasan. Själv är jag 36+0 så det är rätt nära.

    Ego: Då ska jag in på andra TUL i mon, hur kommer det att se ut, vad kommer läkaren att säga???..........

    Kramar!

  • MY2004

    Alltså! Nu måste jag få veta hur ni andra höggravida mår?om jag får gnälla lite är jag sjukt orolig, för denna v 37 var veckan vi miste våran dotter, samma tid förra året.

    Jag har adrenalinpåslag, hjärtklappning.
    Mjölksyra(trötthetskänsla) i armar o ben
    känner mig lite febrig( varm och rusig)
    har fått lite högt blodtryck, men läkaren trodde inte symtomen berodde på det utan på att jag bara var normalt höggravid.
    stressad inför förlossningen, väskan som inte är färdigpackad osv

Svar på tråden Vi som väntar syskon till våra änglar del 8