Inlägg från: solstickan41 |Visa alla inlägg
  • solstickan41

    Tappa så många kg som möjligt innan året är slut. Är du med?

    Hoppar gärna in i tråden. Har startat att hålla igen sedan 1,5 vecka tillbaka. Har gått ner 1 kg. Det är svårt att gå ner mammakilona har jag märkt och behöver peppas av att andra klarar det.

    Jag promenerar nästan varje dag med vagnen har annars en träningsvideo som jag försöker följa då lillan tittar på. Har kollat den 2 gånger nu och efter ca trefjärdedelar så börjar hon tröttna. Den är bara på 25 minuter.

    Har uteslutit vitt bröd, pasta, ris, potatis och godsaker. Det har gått bra än så länge. Försöker äta var 3 - 4 timme.

    Jag väger 69kg idag och är 163cm. Vill gå ner 5 kg till att börja med MEN tar 1 kg i taget
    Helst av allt vill jag gå ner till ca 58-60 kg men det känns ganska övermäktigt just nu.

  • solstickan41

    Lagt in mig på nya tråden men läste sen efteråt att man ska skriva in starten från den här tråden. Det är min start på viktminskningen som jag skrivit i. Hoppas det inte gör något eftersom det är från det datumet jag räknar.
    Det går verkligen pyttesakta men är nöjd ändå eftersom jag kunnat hålla mig någelunda. När jag är sugen på sött har jag Läkerol hemma som jag äter. Jag inbillar mig att det är så lite i en ask så det inte märks så mycket på vågen.

  • solstickan41

    Jag åt för mycket igårkväll.. va så duktig på dagen och åt GI lunch på stan. Gick hem en lång promenad och var inte speciellt hungrig på hela dagen så jag glömde bort att äta mellisar. På kvällen så var det kört, typiskt. Men tar nya tag igen.. hej o hå!
    Kämpa på girls!

  • solstickan41

    crimson, jag har också tänkt beställa Zumba. Verkar hur kul som helst. hur ofta kör du? Har du sett alla cdn?Hur är musiken?
    Jag har kollat på Youtube och dansat efter så gott det går men vill träna in grundstegen lite bättre.

  • solstickan41

    Tack för infot crimson. Jag var inne på deras hemsida och skulle beställa men belv tveksam pga att de vill ha mina sista siffror i pesonnumret innan jag beställer. Var beställde du dem? Ringde du? Behövde du uppge dina sista siffror?

  • solstickan41

    Jag väger mig flera gånger per dag, oftast på morgonen och en gång på kvällen. Kvällsvikten är viktig anser jag för då kan jag oftast hålla mig från att äta för mycket. Det jobbiga är bara att om det ser riktigt bra ut så äter jag lite extra istället, haha.
    Ska på Underbara barnmässan i morgon och där ska jag frossa i mig något extra gott. Det går åt en hel del energi där ändå. Några andra som ska dit?
    Ha en skön helg!

  • solstickan41

    GIRLS!!! Håll igen idag och kämpa med någon sorts motion.. imorgon är det veckovägning.. !

    Jag körde ett pass på förmiddagen och vågen visade efter det att jag gått ner ett halv kilo sen förra veckan men bara för ngn dag sen hade jag gått upp 1 kg.. det pendlar hejvilt här.. trodde jag skulle stå på + /- 0, men nu ser det ju lovande ut..men måndagar är ett riktmärke och jag ska hålla igen idag så vågen står kvar på samma vikt imorn..

    Åt inget onyttigt igår på mässan utan lyckades hålla mig från sockebomberna..

  • solstickan41

    Åt som en häst sent igårkväll eftersom jag inte ätit på flera timmar, var och handlade. Men jag åt nyttigt ialla fall; lax, broccoli, blomkål, keso med lite sweet chilisås.
    Vågen visar i alla fall att jag gått ner 0.4 kg sen förra veckan så jag är nöjd.

    Hur går det för er?

  • solstickan41

    Hallo girls, vad äter ni till frukost tex? Kul o veta..

    jag vet inte om yougurt smaksatt med ananas, kokos och banan är så nyttigt men gudagott är det! Men till den så är jag nyttig. Har i krossade linfrön och All Bran som håller magen igång .. har också i en dos tarmreglerande medel från Apoteket som jag har kvar efter förlossningen.

    Ibland när yougurten är slut äter jag gröt, mjölk och lingonsylt.

  • solstickan41

    Va intressant.. alla verkar så nyttiga.. fick lite nya tips också om jag vill prova. Har kört med min frukost ett bra tag nu

    Ikväll har jag varit på tapasrestaurang och ätit såå gott!! Deras mat mums och kokosglasssss var helt underbar och druckit två glas vin till .. hick.. skoja bara Har inte druckit på över ett år.. tösen min är 4 månader o pappan har varit 'barnvakt'.. vi bor inte ihop.. så nice att komma ut en sväng med sina bästa väninnor och äta gott och prata om allt och inget.

    få se vad vågen visar imorn.. hmmmm.. men kvällar som denna är värda varje gram

Svar på tråden Tappa så många kg som möjligt innan året är slut. Är du med?