Inlägg från: Ulrika G |Visa alla inlägg
  • Ulrika G

    2:a barnet i november från Malmö (3)

    Hej på er!

    Här är det sjukt värre... Har fått någon ettrig virusinfektion som totalt däckat mig... Skulle jobba min sista vecka denna vecka, får se hur många dagar det faktiskt blir. Från början trodde sjukvården att jag fått svininfluensan, men som tur var var det inte det. Dock har jag definitivt bestämt mig att vaccinera mig så fort som möjligt, då jag verkligen inte vill bli så här sjuk igen, den närmaste tiden! Jag har 20 dagar kvar till BF, det närmar sig!!

    Ska ni ha era "stora" barn på dagis på fulltid i början när småsyskonet kommer? I så fall kanske vi kan planera in en "bebis och magträff" i november?

    Hoppas ni håller er friska!

  • Ulrika G

    Hej!

    Jag får inte ta sprutan nu, eftersom jag varit så sjuk... Däremot har min man gjort det så han inte blir sjuk om vi andra blir det.

    Vill gärna ses, men är fortfarande väldigt trött så min dagsform får avgöra. Roligt att du bor på Rostorp, själva bor vi på Johanneslust vid nya Friskis. Lagom avständ för barnvagnspromenader så småningom! Fler i vår närhet?

  • Ulrika G

    Trist med massagen! Jobbigt att bli så besviken när man verkligen sett framemot något sådant!

    Själv har jag 6 dagar till BF, men misstänker starkt att jag går över tiden en del. Hugo kom inte förrän 42+0, med igångsättning..... Så min gissning är nästa vecka, hoppas jag innerligt i alla fall!

    Ska vi ses på fredag? Vad tror ni i så fall om förmiddagen? Jag tycker det hade varit skönt att göra något bara för mig, medan Hugo är på dagis och innan min eftermiddagslur..! Jag hämtar lilleman vid 15.

  • Ulrika G

    Så var dagen D här, men ingen bebis! :-/ Var väl iofs ganska medveten om att det skulle bli så, men ändå är det någon form av vakum som inträder.... Fast man varit med förr.

    Har tänkt hålla mig hemma så mycket som möjligt nu den sista tiden, vill inte ha svininfluensan nu. Har ju inte fått vaccinera mig eftersom jag var så sjuk för någon vecka sedan. Ska göra det när bebisen kommit ut och hoppas att Hugo inte drar hem det innan dess...

    Hoppas allt är bra med er andra!

  • Ulrika G

    De rekommenderar väl ett annat typ av vaccin i Schweiz? Men jag litar på att läkarna här i Sverige vet vad de gör, men som sagt jag får inte göra det förrän bebisen är ute...

    Vaknade i morse med molande mensvärk och förvärkar som hållt i sig hela dan, men nu lugnat ner sig... Känns som något är på G! Vet inte hur min kropp sätter i gång en förlossning efter som jag blev igångsatt förra gången. En ny upplevelse. Skulle dock vilja veta ATT det är på gång, hela tiden denna väntan!!! :-/

  • Ulrika G

    Här händer tyvärr ingenting... Hur går det för er andra som är nära BF?

  • Ulrika G

    Hej på er!

    I fredgasmorse kl.07.12 kom lilla Lydia till oss! Hon var 51 cm lång och 3685g tung, och helt fantastisk! Allt gick bra och snabbt när det väl satte i gång på riktigt och vi kom hem i går, ett dygn senare. Nu ska vi försöka låra känna varandra och våra nya rutiner.

    Håller tummarna för att det kommer fler bebisar snart!

  • Ulrika G

    Hej på er!

    Tänk vad tiden försvinner fort! I morgon är det redan en vecka sedan Lydia kom till oss. Hon kom på 40+4 av sig självt, i motsats till Hugo som behövde bli igångsatt på 42+0. Förlossningen startade på torsdagsmorgonen, vi åkte in på koll på fm, öppen 1,5cm men förlossningen stannade av och vi skickades hem. Efter midnatt så startade det på riktigt, vi kom in 04.50 och Lydia föddes 07.12. Endast lustgas hanns med som smärtlindring. Det gick riktigt snabbt och smidigt, om man kan säga det om en förlossning. Hugos var allt annat än smidig, känns så bra att det blev en positiv upplevelse denna gång!

    Hoppas nu att det kommer fler bebisar och att vi faktiskt får till en träff! Kanske ska sikta på en adventsträff med lussebullar??

    Sheldon: För min del får du gärna vara med här!!

  • Ulrika G
    Labolinas skrev 2009-11-12 20:01:47 följande:
    I tisdags kom vår "lilla" dotter, 55 cm lång och 4 650 gr tung med akut kejsarsnitt. Allt gick dock bra och vi mår fint
    GRATTIS!!!! Vad roligt med en tjej till i tråden!
  • Ulrika G

    Kämpa på Lybe!!

    Här är det stökigt. Sonen har 40 graders feber sedan i fredags och spenderar söndagskvällen på jourvårdcentralen med misstänkt ännu en öroninflammation... Vi har tid hos en öronläkare på tisdag.... Tyvärr har han även smittat lilla Lydia som är täppt i näsan, hostar och nyser. Känns inte så bra att hon blivit sjuk redan, hon är ju bara 9 dagar... Men det är ju högsäsong för virusen! :-/

    Hoppas ni är friska och att fler bebisar kommer snart!!!

Svar på tråden 2:a barnet i november från Malmö (3)