Inlägg från: lokisse |Visa alla inlägg
  • lokisse

    Tror mammor till flickor att pojkmammor är avundsjuka?

    lillangel skrev 2009-09-30 12:06:14 följande:
    Så kul när jag ser att många skriver här tex-Jag har 2 pojkar och nästa barn får gärna va en flicka men de spelar ingen roll va de blir. ??? hur kan man skriva så? Om de inte spelar någon roll så skulle ni inte dra upp önskan om flickani huvudtaget.
    va?
    det är väll ingen motsats??
    det far gjärna bli en tjej men det far gjärna bli en pojke med... fattar inte riktigt grejen

    na ja jag har en liten tjej och har aldrig uplevt fenomenet att folk skulle bli svartis pga det..
    snorkrakornas barn heter snorungar
  • lokisse
    UpsyDaisy skrev 2009-09-30 15:59:49 följande:
    Jag har en flicka och jag tror alltid att folk är avundsjuka på mig och min dotter...inte för att hon är flicka men för att hon är den sötaste och charmigaste och mest underbara barnet i hela världen!Men men....någonstans i hjärnan är jag medveten om att kanske så inte är fallet och det är bara för att jag råkar vara hennes mamma som gör att jag tänker så :P Men nej...nej hon är världens finaste...det ÄR hon! :D
    piluta dig va tänk att min unge är det som är finast!!!
    snorkrakornas barn heter snorungar
  • lokisse
    mamma till 2 frön skrev 2009-09-30 20:12:56 följande:
    Kanske inte hört det som argument utan snarare:- Visst är det kul att jag fått en dotter, inte för att det spelar någon roll men...och så finns det ju så många söta klänninger...Träffar en flickmamma (enda barnet) då och då på klädträffar och hör henne ständigt säga: -Kan XX ha denna? Den är inte pojkig?... man vill ju gärna att de ska se att hon är en tjej. En gång frågade jag henne vem som skulle bli mest sårad om någon trodde att dottern var en kille, hon eller dottern (då ca året). Konstigt hon förstod inte vad jag menade... var jag kanske otydlig?
    hum vist blir man lite sarad när ens lilla flicka blir mistagen för en grabb. det är nog helt normalt (varan lilla babygirl tas ofta för att vara grabb) men det handlar nog mest om att man oroar sig för att hon inte ska vara "söt" nog för att bli tagen för en tjej. det är ju inte sa jätte lätt att växa upp och bli tagen för att vara man om man är kvinna. medans det ofta anses som vakert med en man med femenina drag.
    snorkrakornas barn heter snorungar
Svar på tråden Tror mammor till flickor att pojkmammor är avundsjuka?