Inlägg från: marre67 |Visa alla inlägg
  • marre67

    Nej jag tar inte illa upp med hur du tänker osv, sen är jag av tron själv att man inte behöver göra en tatuering som ex minne av nån utan vill man ha en så ska man göra en helt enkelt.
    Min första tatuering kan jag bara kalla en 30 års kris, den andra bara kom 1 år senare
    Jag tycker iaf inte att jag är lägre i klass än andra bara för att jag har en tatuering.
    Ska vi prata klassfrågor så har vi ju flera företag jag och min sambo så egentligen ligger jag rätt högt på listan isåfall i klassfråga, MEN som en nära vän till mej så: man kan inte tro att ni är egenföretagare för ni visar inte det och skryter inte och är vänliga,givmilda och hjälpsamma mot alla.
    Så trashigt kan jag inte kalla en tatuering tyvärr gillar inte ens det ordet faktiskt.

  • marre67

    förresten, har du gett länken till tråden till de andra?
    jättekallt ute här, Milad är ute med min kusin och jag ser hur det ryker ur munnen på dem av kylan snart är den hemska vintern här, fy...

    mannen jobbar så det blir en ensam kväll igen. Tur att man laddat upp med godis i massor

  • marre67

    Irener- är du piggare nu?
    Lät som fina tatueringar du har iaf. Och fint att sätta barnens namn.
    sambon har alltid vart helt emot tatueringar men brukar säga: jag gillar dina iaf.
    och nu har han fått nojja på att han vill göra 2 proträtt av barnen, ett på varje lår få se hur det blir med det. Skulle inte vara ett fint ställe att sätta de på tycker jag men det kan jag inte få honom att ändra sej med.

    Den ena av mina tatueringar är just en sån som "alla" har, en taggtråd runt hela armen, men en mkt snygg taggtråd som ser ut som just det, en taggtråd, smal är den också.
    Den andra är rätt vanlig den med, ett kors/ros/banderoll/hjärta.
    Har tänkt tatuera in barnens första bokstav i banderollen.

  • marre67
    Milkina cerka skrev 2009-10-03 20:13:09 följande:
    Marre - Men det låter ju jättefint med första bokstaven i barnens namn i banderollen - då blir den ju mer "egen" o. just "din".
    ja det är ju klart. Men när vi var i turkiet så sa min sambo: ta av dej korset för de gillar inte kristna svenskar här.(vet ej om det stämmer)hade på mej ett guldkors, då vart jag lite nervös mitt i allt och sa men hur ska jag kunna gömma undan korset som är tatuerat på armen? Och det är ganska stort 2x2 cm ca. så tatueringar är väl inte av godo heller alltid...??
  • marre67
    Milkina cerka skrev 2009-10-03 20:29:17 följande:
    Hade aldrig kunnat förneka något som jag värderar så högt o. definitivt inte tagit av det(halsbandet) med mindre än att en myndighetsperson skulle beordrat det.Ett tatuerat är ju möjligt att skyla med kläder(iofs beroende på placering).Har varit i både Marocko o. Tunisien, i båda länderna hade jag kors om halsen utan problem av ngt slag.Tråkigt att du kände dig så rädd .
    ja jag tog då utan tvekan av det snabbt, blev livrädd faktiskt och min sambo sa inte så för att han inte gillar kristna.
    Tänkte bara att min tro finns ju inom mej, den behöver jag inte riskera mitt liv med om det är så det verkligen är.
    ska lägga barnen nu, kommer tbx sen.
  • marre67

    förresten, vi var till turkiet -06 och det var väldigt oroligt där då med en massa attentat mot turister osv.

  • marre67

    spomenka- jag skulle faktiskt inte heller åkt om jag vetat, men jag visste inte. Vi bestämde oss från ena dan till 2 dar senare så åkte vi.
    Sen fick jag höra att det vart mkt attentat mot hotell osv, usch, Tur vi hade all include, så vi var mest på hotell området som var hårdbevakat, ett av de bästa som fanns på Alanya.

  • marre67

    En gång när jag blev rädd var när vi var på väg hem från London och det myllrade av folk, man är ju inte van vid sånt. Mitt i allt tar de mej åt sidan och börjar tömma ALLT mitt bagage, och jag ser mitt x som skrämd stirrar längre bort mot mej, han fick inte komma i närheten av mej. Gulp...de tog bara folk på måfå, och jag råkade vara en av dem, men det kändes INTE roligt.
    Brukar kolla på tv4 fakta och där var det ett program om en tjej som blev fast på en flygplats i thailand med knark i bagaget som hon inte satt dit. Hon sitter där på livstid nu, och kan inte bevisa att hon är oskyldig.
    Det finns massvis med folk som kan sånt där, att lägga knark i andras väskor. Ska börja ha lås på mina väskor jämt. men vad händer om de vill kontrollera innehållet? söndrar de väskan då eller????

Svar på tråden Hemmamammor del 6