jag har två recept!
1. Lime kyckling (enkelt o supergott)
till 4 pers
4 kycklingfiller (tärna i medelstora bitar)
2 lime
2.5dl cremefrech
1 dl vatten
1 kycklingbuljong
rivet skal av lime
färsk pasta
peppar salt
BLanda i en bunke
cremefrechen, riv i skalet av limen, smula sönder buljongen, he i vatten rör om.
Smaksätt med svart peppar och pressa i lime saften. För vissa räcker det med 1, men jag tar alltid 2.
stek kycklingen med kryddan.
sätt på pasta vattnet under tiden.
när kycklingen är klar he i såses och låt koka upp.
sedan låt puttra på svag värme medan pastan kokar. 3-4 min.
servera med färska grönsaker.
GOtt!
recept 2.
4 pers
4 fileer
kryddor
1.5 dl grädde
2 st (gud nu har jag glömt namnet det är inte cremebonjur men förpackningen alltså den som inte är runt ser lika dan ut som denna, man ska ha smaken Vitlök o örter! Hoppas du vet vad jag menar..?
1-2 vitlöksklyftor
färska championer ett par stycken
1 purjolök
pasta.
Stek först svampen och purjolöken (såklart skivar ni svampen o strimlar purjon)
lägg på fat sålänge.
Stek kycklingen i små tärningar salta peppar(svart).
När kycklingen är färdig he du i svamp o purjon där igen.
blanda i båda förpackningarna som är nästan som cremebonjur..
pressa ner vitlöken, rör om.
fyll på med grädden.
låt koka.
servera med den färska pastan.
.