Rågmjöl i kanelbullar???
Mitt vetemjöl tog slut men glad i hågen så spädde jag ut det med rågmjöl! nån som provat detta? hur tror ni det blir?
Mitt vetemjöl tog slut men glad i hågen så spädde jag ut det med rågmjöl! nån som provat detta? hur tror ni det blir?
ingen "bagare" här i dag?
Inte enn aning du får berätta sen Lite nyttigare blir dom nog iallafall
Jag tror det blir jätte bra. Jag gjorde det samma när jag skulle laga pannkakor och min dotter sa att dom var godare än vanligt.
nice! Jag berättar hur det går........
Det blir säkert jättebra! Åt sånna där färdiga vaniljklipp tror jag dom hette.
Dom var med rågmjöl o dom var jättegoda!
Jag har nu gjort bullar av degen men inte gräddat dom ännu, dom käns lite "tyngre" än vetemjölsbullar
Nu är dom klara! Ungarna sitter ute i trädgården och mumsar så jag får väl betyget snart. Personligen kunde jag inte känna någon skillnad.
Haha! I lördags gjorde jag precis samma sak som du! Vetemjölet tog slut och det bästa jag kunde komma på var att ta rågmjöl. Tänkte jag skulle skriva in här och fråga. Tre dagar senare ser jag ditt inlägg. Var tvungen att kolla namnet, för inte kunde jag väl blivit så virrig att jag frågade med glömde bort att jag gjort det!
Resultatet blev hur som helst jättebra!