Hej och välkommen!Jag är en 7 barns mamma på 43 år som nu lever tillsammans med sambo och barn.Min äldsta dotter blev endast 12 timmar gammal men skulle om hon hade fått leva varit 23 år idag. Mina andra barn är 20, 18,17,12 år gamla och så kommer skarvsladdarna som är 2½ år och 8 månader. När du ändå har hittat hit skriv gärna en rad i gästboken.


Nu har även min sambo hittat hit :-) Här på FL så går han under nicket "ivan" kolla gärna in till honom, han har lite andra Kottebilder i sitt galleri.
Tvillingarna
20 maj - 20 juni
Med din Tvillingbaby får du fullt upp. Han gör sig hörd praktiskt taget hela tiden med små lustiga, ofta härmande läten. Han är otroligt nyfiken på allt och alla och vill för allt i världen inte missa någonting. Därför är han också väldigt rastlös och har inte tid att stanna länge på ett och samma ställe. Det ska vara omväxling och nya saker att leka med hela tiden.


Väduren 20 mars - 18 april
Din vädurbaby är otroligt pigg från start. Han är en riktig äventyrare som inte kan vänta länge nog innan han börjar upptäcka sin egen förmåga och världen runt omkring. Det är full fart hela tiden...han kryper tidigt, och han springer nästan innan han ens kan gå så bråttom är det. Och var inte orolig för att han inte säger ifrån. Även det gör han så det riktigt märks, ibland bara för att retas.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Emmaljunga barnvagnar - klisterlappar

silver med grön text - 60-talet
silver med blå text- Ngn gång på 60-talet
silver med blå text - 1974?
silver med röd text 1979/80?
silver med guldtext - 70-tal
gul botten, röda kanter, röd text - 1976, 1978, 1979/80, 70-talet

dockvagnar
silver med grön text - sent 60/tidigt 70-tal
vit med grön text (nästan oval lapp, rundade kanter på kortsidorna) - sent 60-tal/tidigt -70-tal
grön med silver text - sent 70-tal?
svart med silvrig text - sent 70-tal?
brun med guld text - tidigt 80-tal?, ca 1983
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.