• oyra

    Februarimammrna har hunnit till tråd 15

    Hej!

    KKC, jag tänker mycket på dig och hoppas att din lilla skrutt/a stannar inne lite till, och slutar oroa sina föräldrar så mycket!

    Min andra graviditet var faktiskt ännu lättare än den första, jag mådde bra hela tiden (simmade i kampementsbadet ett par dagar efter bf...) men gick upp dubbelt så mycket (30 kilo!) så det är mer att jobba bort nu efteråt! Min akilleshäl verkar ju snarare vara att få ut bebbarna, lätt gravid, lätta förlossningar men bebisar som inte hittar vägen ut... Jag har för övrigt mått mycket efteråt den här gången, framförallt mentalt men även fysiskt, trots att det blev snitt.

    Felix är faktiskt inte speciellt trotsig nu, men lydig skulle jag inte vilja kalla honom , "kan hälv" hör man inte ofta, han är snarare lite bekväm och vill gärna att vi hjälper honom med sådant som han egentligen kan. Han är väldigt söt mot sin lillebror, men jag räknar också med att det blir tuffare när Viktor börjar röra på sig. Felix har fått en våningssäng så han skall kunna sitta däruppe med sånt som inte lillebror får komma åt.

    Vinkar och kramar till er andra!

  • oyra

    Äsch, skrev ett inlägg som försvann, jaja, nu blir det kort istället:

    Camillla, tack för uppdatering, hoppas verkligen att allt går bra!

    Bess, nej Felix sover inte i översängen, jag räknar med att han stannar där tills lillebror skall sova där nere, när det nu kan tänkas bli.

  • oyra

    KKC, säger som Camilla, skönt att höra att det är hyfsat, och Viktors sätesläge var ju en baggis i ditt perspektiv, även om en fantastisk förlossning hade varit kul att få uppleva förstås. Kram!

    Ang. pynt så tror jag (om du nu inte får låna Camillas man) att precisa instruktioner krävs, gärna med ritningar och listor, så han kan få ett projekt att ta tag i (om din man är som de flesta män förstås).

  • oyra

    Grattis Haza! Den här gången skall det gå vägen.

    Jag kan inte riktigt smälta att du har bf en månad efter att Viktor fyller 1, var tar tiden vägen?

  • oyra

    just det, en trea pratade ni om

    skall jag vänta till 2015 lär det bli lite tuffare att bli gravid (gamla tanten som jag är) men det blir nog inga försök innan det heller. Sambon, som är ensambarn, behövde övertygas om att skaffa tvåan, att lyckas övertala honom igen tror jag inte går. Jag är inte så säker på att jag vill det heller, även om jag är sugen också. Men bara lite

  • oyra

    Jag blir alldeles tårögd jag också, grattis KKC! Det blir verkligen en helt annan upplevelse den här gången för er.

  • oyra

    Usch så hemskt, en mammas (förälders) mardröm! Så bra att han mår bättre nu, hoppas verkligen ni får en frisk och glad jul!

    Vi ses gärna och fikar efter jul, om jag bara visste hur man tar sig dit?

    Själv har jag varit på första Lucian på dagis. Sååå gulligt! Felix sjöng med kraft och inlevelse, han kan alla texter och är riktigt bra på melodierna, men kom av sig då och då, det satt något väldigt intressant i näsan han var tvungen att peta på

  • oyra

    grattis Juna! Åh så kul med bebisar (nu när jag fått mina får jag glädjas åt andras desto mer), grattis grattis

    detaljer?

Svar på tråden Februarimammrna har hunnit till tråd 15